REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bodu a dârdâit de frig la Constanţa, oraş care l-a dezamăgit: "Clădiri abandonate, parcuri în paragină, gropi"

Bodu a dârdâit de frig la Constanţa, oraş care l-a dezamăgit: "Clădiri abandonate, parcuri în paragină, gropi"

Replica API 31 martie 2014 | 00:00 220

Vizită de precampanie

Vizită de precampanie

Europarlamentarul Sebastian Bodu a fost sâmbătă şi duminică prezent la Constanţa, pentru a participa la mai multe întâlniri atât cu constănţenii, cât şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, organizaţiilor patronale, sindicatelor sau ai organizaţiilor nonguvernamentale. Bodu intenţionează să câştige un nou mandat la Parlamentul European şi, deşi experienţa îl recomandă mai mult decât controversatul PNŢCD, unde şi-a depus candidatura, a demarat această vizită pe plaiurile natale. Vremea se pare că nu a ţinut cu constănţeanul nostru, care i-a dat de furcă. "Nu am apucat să văd mai nimic, am murit de frig. Să comparăm Constanţa cu alte oraşe europene? Despre ce vorbim aici? Sunt gropi, clădiri părăsite, parcuri în paragină. Cei din mediul de afaceri s-au plâns de faptul că judeţul Constanţa este unul în care nu se organizează întâlniri de dialog social, atâta tot, nu mi-au spus cauza, ci doar că Instituţia Prefectului nu convoacă, pur şi simplu. Acum, de ce nu convoacă, habar nu am", a declarat Bodu, pentru "Replica".

Bodu este poziţionat pe locul 2 pe lista PNŢCD pentru alegerile europarlamentare, după Aurelian Pavelescu şi speră să obţină un nou mandat, pentru a-şi continua proiectele, printre care se află şi "problemele tradiţionale, legate de familie, pe care mulţi o neglijează". "Voi face ce am făcut şi în mandatul care s-a încheiat, voi merge pe acele rapoarte care dezvoltă competitivate în Europa între întreprinderi şi locuri de muncă. De asemenea, cum am făcut şi până acum, voi fi foarte atent la problemele legate de tradiţie, cum ar fi familia, care este foarte importantă şi pe care mulţi o neglijează, din păcate", a concluzionat Bodu.

Marius VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108