REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bogdan Andone (FCSB): Milsami e o echipă muncitoare, dar sperăm să facem un joc bun şi să ne impunem la scor

Bogdan Andone (FCSB): Milsami e o echipă muncitoare, dar sperăm să facem un joc bun şi să ne impunem la scor

Replica API 11 iulie 2019 | 00:00 373

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Andone, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FC Milsami Orhei, adversara din partida de joi din manşa I a primului tur preliminar al Europa League, este o formaţie muncitoare, dar cu toate acestea speră ca jucătorii săi să aibă o evoluţie bună şi să se impună la scor.

"Tot timpul primul meci oficial este unul important, indiferent că este în cupele europene sau de campionat. Suntem optimişti, aşteptăm cu nerăbdare meciul. Sperăm să facem un meci bun atât ca rezultat, cât şi ca joc. Milsami are 2-3 jucători de calitate. E o echipă bună, muncitoare, bine organizată. Dar noi trebuie să facem un joc cât mai bun posibil şi să obţinem un rezultat bun", a spus tehnicianul.

"Primul meci e mereu dificil pentru că trebuie să îţi găseşti ritmul de joc. Nu e simplu, mai ales că Milsami e la jumătatea campionatului deja. Pentru noi e primul meci oficial în noul sistem de joc, avem şi jucători noi în echipă... deci trebuie în primul rând să câştigăm, iar dacă reuşim un joc aşa cum ne dorim, să ne impunem la un scor care să ne permitem să abordăm returul mai liniştiţi. Vor putea juca şi băieţii care au fost la naţionala de tineret. Ei s-au antrenat, au venit cu un moral foarte bun şi cu siguranţă mâine vor juca. Ei sunt jucători care pot face diferenţa, ştiu despre noul sistem, pentru că Florinel Coman şi Nedelcu au jucat anterior în acest sistem. Aşa că eu spun că nu vor fi probleme", a adăugat el.

Andone a recunoscut faptul că este o problemă faptul că echipa sa nu poate juca până în luna septembrie pe Arena Naţională din Capitală, al cărei gazon urmează să fie schimbat. "E o problemă delicată stadionul... era ideal să jucăm pe Arena Naţională, dar trebuie să ne adaptăm. Vom juca la Giurgiu, iar apoi ne vom muta la Piteşti. Eu mă aştept la un stadion plin la Giurgiu, am lucrat acolo, ştiu că sunt foarte mulţi stelişti (n.r. - suporteri ai echipei FCSB) în oraş, dar cu siguranţă vor veni mulţi şi din Bucureşti", a precizat Bogdan Andone.

Pentru partida de joi, antrenorul se confruntă cu două noi probleme de lot: "Moruţan s-a accidentat la meciul amical cu Mioveni, iar Pintilii a simţit o contractură, să vedem dacă va fi apt sau nu".

Marko Momcilovic şi Harlem Gnohere, accidentaţi de mai mult timp, vor reveni la antrenamentele echipei peste aproximativ o lună. "Momcilovic este pe un drum ascendent, ieri a făcut primul antrenament pe iarbă. A făcut alergare, este optimist, pozitiv, îl aşteptăm în scurt timp alături de noi. Nu pot să spun exact, dar cred că în 4-5 săptămâni va începe antrenamentele cu echipa. Cu siguranţă va mai putea juca, 100%. Lucrurile decurg bine, nu vor fi probleme. Gnohere se antrenează şi el în sală, iar el ar trebui să înceapă antrenamentele cu echipa cam peste 3-4 săptămâni", a explicat Bogdan Andone.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, formaţia Milsami Orhei din Republica Moldova, în manşa I a primului tur preliminar al Europa League.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108