REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bogdan Bola a fost numit secretar regional pe regiunea de sud-est la PNL

Bogdan Bola a fost numit secretar regional pe regiunea de sud-est la PNL

Replica API 13 martie 2018 | 22:10 563

Constănțeanul liberal Bogdan Bola a fost numit de către Ludovic Orban secretar regional pe regiunea de sud-est. Decizia vine după ce liberalii s-au întâlnit în cursul zilei de 11 martie în Congres Național unde au luat mai multe decizii cu privire la modul în care vor acționa în perioada următoare pentru a-și consolida încrederea în populație. De asemenea, aceștia au confirmat sprijinul pe care îl vor acorda lui Klaus Iohannis la următoarele alegeri prezidențiale, dar îl vor susține ca și premier pe Ludovic Orban.

„Prin decizia nr. 7 din data de 12 martie 2018 am fost numit secretar regional, cu atribuții în regiunea de Sud-Est a României, respectiv județele Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea, Buzău și Constanța. Este o numire care mă onorează atât pe mine cât și organizația liberală din care fac parte și care mă responsabilizează și mai mult pe viitor.

Și chiar dacă poate reprezenta o încălcare a cutumei prin care mulțumești în primul rând conducerii, eu aș dori să le mulțumesc pentru tot sprijinul mai ales tinerilor senzaționali din filiala Constanța și celor din organizația națională, care au dus mereu greul tuturor campaniilor, alături de care am muncit mult și care mi-au fost alături în victorii, dar și la înfrângeri.

De asemenea, mulțumesc conducerii naționale pentru aprecierea pe care o aduce activității depuse de mine până în acest moment prin această nominalizare și președintelui filialei Constanța, domnului deputat Bogdan Huțucă, îi mulțumesc pentru încrederea acordată.

Care îmi vor fi principalele atribuțiile ca și secretar regional pe regiunea de Sud-Est? Ei bine, în cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal din weekendul trecut, a fost votat proiectul de hotărâre privind evaluarea activității filialelor județene din țară. Evaluarea implementării planului de acțiune și a îndeplinirii obiectivelor asumate se face trimestrial de către secretarii regionali, sub coordonarea vicepreședinților regionali. Concluziile evaluării se prezintă în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal care dispune în consecință măsurile necesare pentru îmbunătațirea activității filialelor PNL. Prevederile statutare stabilesc obligativitatea adoptării de către fiecare filială județeană a unui plan de acțiuni anual. Pentru a putea avea o evaluare mai eficientă a acțiunii filialelor și a progreselor înregistrate este necesară defalcarea planului de acțiune anual în planuri de acțiune și evaluări trimestriale. De asemenea, este necesară sistematizarea tipurilor de activități și stabilirea criteriilor obiective de evaluare a progreselor înregistrate. Acest lucru se va face pe baza unor indicatori obiectivi, măsurabili, care pot cuantifica nivelul de îndeplinire a obiectivelor asumate în planurile de acțiune.

Și pentru că tot s-a discutat în aceste zile în presă despre ce activități vor fi evaluate, monitorizate și incluse în planurile de acțiune ale fiecărei filiale în parte, vi le fac cunoscute pe cele care sunt obligatorii:

1. Activități interne ale filialei, ale organizațiilor locale, ale organizațiilor speciale.

2. Activități de dezvoltare în plan organizatoric

3. Activitatea reprezentanților PNL în administrația locală

4. Implicarea liderilor PNL în evenimente, campanii, dezbateri

5. Comunicarea on-line și prin mass-media

6. Relația cu societatea civilă”, a anunțat Bogdan Bola.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce bine ca sunteti toti destepti si buni la toate. Faceti voi daca tot va dati rotunzi! Sunteti toti buni de critica si in acelasi timp sunteti cei care tolerati distrugerea orasului si poate chiar contribuiti la jaful care se face.
2
0
Fata de altii, acest om se agita...E singurul consilier judetean care munceste si are proiecte. Betiv? Sa fim seriosi...cei care au spus asta probabil isi bat neveste din frustrari la betie. Felicitari!
3
1
de ce nu o sa castige niciodata PNL-ul?
2
0
Aaa... daca l-au pus pe asta , m-am linistit...
1
0
la BUDA BAR ? bravo , politica se face in cluburi si cafenele , nu ....in sali ceausiste ....mai un cognac, mai o cafea , mai iunie , mai iulie , mai jos la plaje , BRAVO !
3
0
Tot USL-istii la butoane ! Ce succesuri teribile vor avea la alegeri ...
2
0
am scris mai devreme si ati scos comentariul....acest betiv nu poate decat sa traga PNL in jos....are contracte numai cu primarii PSD si PNL...sa ne arate macar un contract de asistenta juridica cu un privat...daca are???
6
1
Alt maimutoi betiv ca si seful lor, chitaristul
7
1
O sa faca treaba buna ca il ajuta tata-su - le mobilizeaza pe toate fufele de la ITM. Hai nea Eugene, baga amazoanele la inaintare sa faca bani pt partid!
5
1
Sigur nu o sa faca mare branza. Tipa toata ziua ca sa il auda Bucurestiul, dar toata lumea stie ca doar gura e de el...
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108