rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Un alt membru al grupării, în anturajul directorului general adjunct al APC

BOMBĂ! Cine sunt evazioniştii reţinuţi de procurori: unul trebuia să fie şeful ABADL

Romulus Creţu

Cei şapte afacerişti reţinuţi zilele trecute de către procurorii constănţeni pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu adus statului de 2,1 milioane lei, sunt persoane publice, cu funcţii de conducere politice, unul dintre ei fiind pentru un timp nici mai mult, nici mai puţin decât consilier în Cancelaria primului ministru. Un altul, cunoscut, de altfel, ca lider politic local, trebuia să fie numit în 2012 şef la Apele Române, în locul lui Marian Mitrea, pentru ca în cazul altuia să vorbim de afaceri derulate în anturajul directorului general adjunct al Portului Constanţa, Decebal Şerban, informaţii oferite în exclusivitate de „Replica”. La o analiză mai atentă, sonoritatea numelor celor 7 evazionişti este incredibilă şi constituie o lovitură cumplită de imagine pentru partidul care încearcă acum din răsputeri să scape de etichetele de corupţi şi hoţi.

Alexandru Mamo

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa anunţa reţinerea, pe 8 decembrie, a următoarelor persoane, acuzate de evaziune fiscală şi spălare de bani: Sorinel Drăgan, Romulus Creţu, ambii din Constanţa, reprezentanţi ai Pack Expert SRL, Alexandru Mamo, din Constanţa, reprezentant al Gogo Promotions SRL, Alexandru Săpunaru, din Năvodari, reprezentant al Algepa Grains SRL şi Medform SRL, Vasile Tornea, din Nicolae Bălcescu, reprezentant al Alpro Media Accesibil SRL, Daniel Constantin, tot din Nicolae Bălcescu, reprezentant al Alpro Media Accesibil SRL şi Dan Constantin, din Constanţa, reprezentant al Rem Metal Colect SRL. Potrivit procurorilor, reprezentanţii Pack Expert SRL Constanţa şi SC Gogo Promotions SRL Eforie Sud, în perioada 2010 -2013, au evidenţiat în actele contabile cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, în cuantum de 5.300.000 lei, reprezentând plata unor bunuri/ servicii achiziţionate fictiv de la o serie de societăţi comerciale controlate tot de către reprezentanţii societăţilor anterior menţionate, societăţi care prezintă caracteristicile specifice firmelor fantomă, cauzând un prejudiciu bugetului de stat în cuantum de 2.150.000 lei. Ulterior, inculpaţii au retras din conturile bancare ale firmelor reale reprezentate sume de bani în numerar, prin justificări nereale de restituire a unor împrumuturi contractate de societăţi de la asociaţii acestora, cu scopul de a ascunde provenienţa ilicită a banilor.

Sorinel Drăgan

Detalii despre Sorinel Drăgan, Romulus Creţu şi Alexandru Mamo

Şi acum câte ceva despre distinşii evazionioşti de mai sus. În primul rând, trebuie evidenţiat faptul că fac parte din două găşti distincte. Astfel, Sorinel Drăgan, Romulus Creţu şi Alexandru Mamo sunt buni prieteni, asociaţi în firmele prin care au spălat bani şi au făcut evaziune, dar şi colegi în PSD Constanţa. Cei trei, alături de Romeo Tunda, de 60 de ani, socrul fratelui lui Romulus Creţu, au fondat în 2005 firma Gogo Computers SRL, redenumită în 2008 Pack Expert SRL. Ulterior, Mamo s-a retras din firmă, Drăgan şi Creţu cooptându-i în loc pe Theodor Ionuţ Babă, de 36 ani şi Ştefăniţă Octavian Baba, de 39 de ani. Născut în septembrie 1975, Sorinel Drăgan, cu nume de scenă Sorin Drăgan, este vechi membru TSD şi PSD Constanţa, fiind la un moment dat secretar general al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi din România şi membru în Comitetul Executiv la Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa. În iunie 2012, a candidat fără succes pe lista PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanţa. În perioada ianuarie 2012- noiembrie 2013, evazionistul Sorinel Drăgan a fost consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar înainte de a fi schimbat din funcţie consilier la Cancelaria Primului Ministru. În paralel, Drăgan a primit de la Guvern şi un post de administrator la BTT SA Bucureşti, firma de stat distrusă de incompetenţii numiţi politic la conducerea sa, deşi are încă în proprietate zeci de terenuri şi clădiri, mai ales pe litoral, în Costineşti. Dintre afacerile sale, cea mai cunoscută este Top Shop, specializată în teleshopping. Chiar dacă înălţimea de la care ne priveşte evazionistul Drăgan, este deja ameţitoare, cu atât mai mult cu cât Sorinel spăla bani şi toate celea exact în perioada în care era demnitar în Guvernul României, câteva cuvinte şi despre bunul său amic şi partener Romulus Creţu. Născut în aprilie 1980, şi Romulus Creţu este membru cu vechime al PSD Constanţa, chiar dacă nu a ajuns la anvergura politică a lui Sorinel Drăgan. Creţu a devenit cunoscut opiniei publice în 2012, când a fost la un pas de a fi numit director general al Apelor Române din Constanţa, în locul controversatului Marian Mitrea. Mădălina Creţu, cumnata sa, a fost sau încă mai ocupă funcţii de conducere în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa şi Administraţia Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu, acolo unde ministerul a repetat un concurs pentru funcţiile de administrator până a fost admisă şi tânăra Mădălina, fostă Tonda. În fine, al treilea evazionist, Alexandru Mamo, născut în iunie 1980, face şi el parte din conducerea TSD Constanţa, fiind chiar unul din membrii activi ai organizaţiei.

Alexandru Săpunaru

Alexandru Săpunaru, partener de afaceri cu prietenul directorului general adjunct din port, Decebal Şerban

Şi pentru că am adus în discuţie portul, facem trecerea la cea de-a doua gaşcă de evazionişti, alcătuită din Alexandru Săpunaru, Vasile Tornea, Daniel Constantin şi Dan Constantin. Cei patru se cunosc între ei, dar nu au avut norocul de a ajunge consilieri prin Guvern, precum complicii din prima gaşcă. Cu toate acestea, nici ei nu o duc rău la notorietate, Săpunaru şi Daniel Constantin fiind asociaţi în Maşini Hibrid SRL, firmă din Constanţa înscrisă acum 2 ani în licitaţia pentru realizarea bretelei rutiere din port, în asociere cu Vega 93 SRL Galaţi. În 2010, Garda Financiară Constanţa acuza producerea prin intermediul Algepa Grains SRL, deţinută de Alexandru Săpunaru, a unei evaziuni de 6 milioane lei, pentru ca, în decembrie 2011, afaceristul să fie reţinut de procurorii DNA şi trimis în judecată pentru o evaziune de peste 14,5 milioane lei. În iunie 2010, Săpunaru prelua o firmă, Convas Util SRL, de la Vasile Dumitru, un prieten apropiat al lui Decebal Şerban, directorul general adjunct al Portului Constanţa. La vremea când „Replica” făcea aceste dezvăluiri, în noiembrie 2012, Decebal Şerban a reacţionat spunând că nu îl cunoaşte pe Alexandru Săpunaru şi că nu poate şti ce afaceri fac prietenii săi, precum Vasile Dumitru.

Cristian ANTON

*************************************

Afaceriştii ce au fost reţinuţi în urma percheziţiilor din Constanţa, suspectaţi fiind de evaziune fiscală şi spălare de bani, nu au ajuns după gratii, judecătorii Tribunalului stabilind să fie puşi sub măsura controlului judiciar. Decizia nu este definitivă. Totodată, menţionăm că durata măsurii preventive este de 30 de zile, asta după ce anumite prevederi ale controlului judiciar au fost găsite neconstituţionale de CCR.

Este vorba despre despre Sorinel Drăgan, Romulus Creţu, ambii din Constanţa, reprezentanţi ai SC Pack Expert SRL, Alexandru Mamo, din Constanţa, reprezentant al SC Gogo Promotions SRL, Alexandru Săpunaru, din Năvodari, reprezentant al SC Algepa Grains SRL şi Medform SRL, Vasile Tornea, din Nicolae Bălcescu, reprezentant al SC Alpro Media Accesibil SRL, Daniel Constantin, tot din Nicolae Bălcescu, reprezentant al SC Alpro Media Accesibil SRL şi Dan Constantin, din Constanţa, reprezentant al SC Rem Metal Colect SRL. Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că reprezentanţii SC Pack Expert SRL Constanţa şi SC Gogo Promotions SRL Eforie Sud, în perioada 2010 -2013, au evidenţiat în actele contabile cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, în cuantum de 5.300.000 lei, reprezentând plata unor bunuri/ servicii achiziţionate fictiv de la o serie de societăţi comerciale controlate tot de către reprezentanţii societăţilor anterior menţionate, societăţi care prezintă caracteristicile specifice firmelor fantomă, cauzând un prejudiciu bugetului de stat în cuantum de 2.150.000 lei. Ulterior, inculpaţii au retras din conturile bancare ale firmelor reale reprezentate sume de bani în numerar, prin justificări nereale de restituire a unor împrumuturi contractate de societăţi de la asociaţii acestora, cu scopul de a ascunde provenienţa ilicită a banilor. (Liliana CHIRU)

joi, 11 decembrie 20145537
Comentarii

23John Travolta(12 noi 10:57)
Romulus Cretu este un foarte mic gunoi, pus pe capatuiala care putea fi Sef mare la DADL dar .... ... nu a avut loc de cel mai mare Oprtunist gunoi al Constantei care in prezent este marele DIRECTOR al DADL Constanta : PAPARI Jr. care incearca sa-si salveze pielea in ultimul moment trecand de la PSD la super partidul oportunistilor, UNPR. Baieti, un simplu sfat: Ocoliti-l pe PAPARI Jr, acest "zdrentoi" al Constantei !
13ilie(27 apr 18:29)
RESPECT CELOR CARE AU INCEPUT CURATENIA
03LUCI(16 apr 17:56)
Asteptam sa intre si Dragan Florin in cercetari ,sa vedem cum isi poate dovedi proprietatile si banii din banci pusi pe cei din familie.
03niv(12 mar 23:15)
acest decebal serban conduce in fapt mafia din cn apm sa cta
35Lica(12 ian 15:14)
Si cu hoatele: Udrea, Anastase, Ridzi si Macovei cum ramane?
414Mr.Grey(14 dec 18:17)
.....usor SA arati cu degetu pe cineva si daca stim ceva, stim numai ca nimic nu este cum pare!? De multe ori Nici macar PE aproape ASA ca nu Mai comentatii daca VA lipseste orizontul necesar de a da un coment! Baieti!!!! Fiti tari si stati linistiti........
25roby(13 dec 20:48)
f bine, mi-as dori sa-i desfinteze de tot pe DL. Dragan si pe DL. Cretu, marii afaceristi.
72pt aparatorii pesedistilor(11 dec 21:17)
Ziaristul doar a arata cine sunt cei retinuti de procurori.atat.pur si simplu si-a facut treaba,treaba pe care altii n-au facut-o,din incompetenta sau pt ca sunt slujbasii vostri.sincer,credeam c-ati invatat ceva dupa 16 noiembrie.oricum,admir faptul ca sunteti cat de cat decenti.sincer.e si asta un semn bun
25Mare dreptate dna Ioana(11 dec 20:29)
Asta este presa din Romania. Iar toti postacii de mai jos sa realizeze si ei ceva, macar odata in viata. Pariez ca niciunul nu are un loc de munca sau vreo ocupatie, sau macar studii. Asa ca nu mai presupuneti daca nu cunoasteti oamenii. Rusine mare domnilor ziaristi
617Ioana(11 dec 17:32)
Inculpati?!distinsa doamna, informati va inainte sa aruncati cu noroi in niste oameni!nu aveti nici cea mai vaga idee despre diferenta dintre un invinuit si un inculpat?!articolul in sine este o mare mizerie...am rugamintea sa nu mai inventati lucruri si sa nu mai denigrati oameni pe care nici nu i cunoasteti!si mai mult decat atat....poza pe care o prezentati, ma refer la cea a domnului Dragan nu este reala...cel din poza nu este domnul Dragan!urat...foarte urat...presa...patati imaginea unor oameni!
29dezamagitul(11 dec 17:24)
Vai de mama noastra,noul val este mai rau decat cel vechi!
48vito corleone(11 dec 17:18)
vai de funduletul tau sorinel dragan .banuiesc ca o sa-ti iasa petoate gaurile fumurile de mare psd-ist
211roman(11 dec 17:03)
hoti ordinari. la inchisoare si confiscarea totala a bunurilor.
215pomanagii(11 dec 13:38)
Figuri de hoti ordinari..La puscarie cu ei!
35cetatean cu wst(11 dec 10:19)
nu n-am fost dar as vrea sa vii tu la irish ca inainte te mai vedeam pe acolo masina parcata.eu am sa te astept pana ai sa vii.vreau sa fac pe mos craciunita asta daca imi dai voie!
214cetatean(11 dec 09:24)
Si mai sunt....mai cautati! Toti cei care sunt in functii publice au venituri pe care nu le pot justifica. Pe la Camera de Comert ati fost?
47vasilica(11 dec 09:07)
SAGETI ce este asa greu de priceput.....
520Afaceristi care au "reusit"(11 dec 08:34)
"Mari Oameni de Afaceri" asa se credeau si se dadea cei de mai sus, desi toata lumea din jurul lor stiu ca fara invartelile cu statul, adica pe mintea lor, n-ar fi facut doi bani!
mai mult...Anchete
26 oct 00:35AncheteACORD DE RECUNOAȘTERE a VINOVĂȚIEI, RESPINS de INSTANȚĂ! Judecătorii au concluzionat că pedeapsa e prea blândă!

O femeie, inculpată într-un dosar de complicitate la înșelăciune, fals privind identitatea în formă continuată...2697

25 oct 00:49AncheteUTILAJELE LUATE DE CONSILIUL JUDEŢEAN ÎN 2013, CU FONDURI EUROPENE, S-AU EVAPORAT!4511
19 oct 20:51AnchetePorturile Constanţei, dragate de firma unui afacerist italian arestat pentru corupţie4119
8 sep 23:13AncheteANCHETE! O TÂNĂRĂ CARE VINE ÎN PROBE PENTRU ANGAJARE FURĂ CU NESIMȚIRE DIN LOCALURI și DIN APARTAMENTE! VIDEO

O tânără din județul Constanța a pus la cale un plan pentru a se alege cu bani nemunciți, pe care l-a și pus în...8686

20 aug 00:20AncheteBăncile pierd procesele cu clienții! Un constănțean are de primit de la BCR 13.000 euro10729
1 aug 20:50AncheteDirectorii care au ‘în mână’ soarta încălzirii la Constanţa se bat în indemnizaţii cu preşedintele României7542
27 iul 01:23AncheteRĂZBOIUL pe terenurile Taberei de la Năvodari continuă! NUME GRELE audiate într-un dosar deschis ca urmare a plângerii penale depuse de Nicolae Matei

Dosarul Taberei de copii de la Năvodari este departe de a se fi încheiat. Nicolae Matei, fostul primar al...7970

13 iul 02:14AncheteAfacere suprinzătoare: fraţii Micula au trecut hotelul Unirea din Mamaia pe firma din Neptun executată de ANAF5143
9 iul 00:13AncheteMAI MULTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚUL CONSTANȚA, SUB COD DE VREME REA!6014
8 iun 00:26AncheteO fostă angajată a Primăriei Constanţa, preşedinte într-o secţie de votare după ce a minţit că are cazier curat!

Stela Răduş a fost angajată în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Constanţa, dar a...5586

4 iun 00:24AncheteUn celebru vameş din Constanţa, ţepuit de o firmă de construcţii cunoscută pentru escrocheriile sale10984
19 mai 11:21AncheteBARBUT MĂSLUIT şi CĂMĂTĂRIE! Clanul Săceanu învârtea BANI GREI; printre ‘ÎNŢEPAŢI’ ar fi şi patronul de la siteul Autovit!17261
Vremea
3° - 5.9° miercuri, 21 noiembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 100%
Vânt: 9.32 m/s din ENE
Presiune: 1027.59 milibari

Loto
6/493510334248
5/4081318263628
joker161828404320
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 noi 00:00SportRomânia a învins echipa Muntenegru în Liga Naţiunilor

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Muntenegrului cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe Gradski Stadion...610

21 noi 00:00SportFostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, are o nouă pasiune: lecţii de tenis online. Ce tarif are

Fostul antrenor de tenis al Simonei Halep, Darren Cahill, nu a renunţat la sportul alb. Deşi a preferat să nu mai...386

21 noi 00:00SportEmoționant: arbitrul Ovidiu Haţegan, consolat de olandezul van Dijk pentru decesul mamei sale

Arbitrul român Ovidiu Haţegan, care a condus partida dintre Germania şi Olanda, terminată la egalitate, 2-2, luni...510

21 noi 00:00SportRomânia s-a calificat spectaculos în turul de elită al Campionatului European Under-19

Selecţionata de juniori a României s-a calificat spectaculos în turul de elită al Campionatului European de fotbal...465

Local
21 noi 01:14LocalLECȚIE de VIAȚĂ! Copiii de la Centrul de plasament „Ovidiu” împart cadouri familiilor sărace din județul Vaslui

Tinerii de la Centrul de Plasament „Ovidiu“ Constanța oferă mereu o lecție despre dragoste și despre fericirea...425

21 noi 01:23LocalNoi medalii în „colecțiile” olimpicilor de la Colegiul „Mircea cel Bătrân”

Elevi ai Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța s-au remarcat, din nou, la olimpiadele și...438

21 noi 01:22LocalJingle Box – eveniment caritabil la Cambridge School of Constanța

Elevii Liceului Teoretic Educațional Center - Cambridge School of Constanța au lansat la început acestui an școlar,...373

21 noi 00:45LocalACCIDENT TERIBIL LA DACIA! VIDEO

Un teribil accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 20 noiembrie, în zona Dacia. Un autoturism a intrat...11394

21 noi 01:22LocalCântul tătăresc dobrogean – întâlnire de suflet, dedicată Zilei Dobrogei

Luni, 19 noiembrie a.c., la sala de consiliu a Palatului Copiilor din Constanţa prof. Narciz Amza, susţinută de...593

21 noi 01:21LocalAșezământul de copii și femei abuzate din Techirghiol, aproape de finalizare. Mai este nevoie de puțin AJUTOR!

Așezământul de copii și femei abuzate „Sf. Arsenie” din Techirghiol, proiect social dezvoltat de Biserica „Sf....423

21 noi 01:21LocalUn tânăr a FURAT haine dintr-un magazin din Constanța

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 16:40, au depistat un tânăr,...492

21 noi 01:21LocalȘoferi din Mangalia și Cernavodă, 'arși' de polițiștii rutieri!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 19 noiembrie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de...2375

21 noi 01:01LocalACCIDENT RUTIER în sensul giratoriu din Km 4 -5!

Un accident rutier a avut loc în zona magazinului Kaufland din Km 4 -5, chiar în sensul giratoriu. Potrivit oamenilor...4459

21 noi 01:20LocalUn bărbat căutat pentru fapte cu violență în Germania, PRINS la Constanța

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data...782

Politică
21 noi 00:00PoliticăAsociația Constanța Altfel atenționează constănțenii: ”Nu achiziționați apartamente noi, înainte...”

Asociația Constanța Alfel trage un semnal de alarmă și atenționează cetățenii care intenționează să facă...1270

21 noi 01:28PoliticăIlan Laufer, ministrul respins de Iohannis, susţine că i se pregăteşte un dosar penal

Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării, respins de preşedintele Iohannis, susţine că are...617

21 noi 01:26PoliticăBăsescu provoacă un scandal internaţional: Dragnea ar fi trucat licitaţia pentru corvete, pentru a câştiga olandezii

Traian Băsescu lansează acuzaţii extrem de grave la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul preşedinte susţine că liderul...710

21 noi 23:33PoliticăFăgădău: Căutăm soluţii pentru a transfera CET-ul către constănțeni

Continuă discuţiile pe tema sistemului de termoficare în sistem centralizat de la Constanţa. Primarul Decebal...874

21 noi 00:54PoliticăPrimăria Ovidiu organizează cea de-a doua ediție a Simpozionului Ovidienii

428

21 noi 01:23PoliticăMiniștrii acceptați au depus depus jurământul!

Președintele României a semnat decretul de numire a noilor miniștri. Numele Olguțăi Vasilescu, propusă la...484

21 noi 01:22PoliticăFOTO. Mormane de gunoaie aruncate pe Valea Portului. Primăria a făcut curat!

Primăria Constanța împreună cu firma de salubrizare a întreprins, luni, 19 noiembrie a.c., o amplă acțiune de...299

21 noi 00:55PoliticăProiect de hotărâre inițiat de PMP pentru a denumi „TRIANON” parcul de la Casa de Cultură!

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președinele Claudiu Palaz, a depus în cursul zilei de luni, 19 noiembrie...571

21 noi 01:29PoliticăOrban: 'Papagalul zilei' este Fifor

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni seara că "papagalul zilei" este Mihai Fifor, deoarece după ce a...510

21 noi 17:09PoliticăCodrin Ştefănescu, promovat în PSD. DETALII despre Daniel Florea, cel care preia funcţia de secretar general adjunct al partidului

Codrin Ștefănescu a fost promovat pe funcția pentru care a făcut scandal la Congresul PSD din primăvara lui 2017...1715

Monden
21 noi 00:00MondenCu ea se iubește David Guetta! Este cu 25 de ani mai tânără decât celebrul DJ

David Guetta este unul dintre cei ma talentați și apreciați DJ din lume. Deși a trecut printr-o căsnicie care s-a...140

21 noi 00:00MondenRobert de Niro şi Grace Hightower divorţează după 20 de ani de căsnicie

Robert de Niro şi Grace Hightower au decis să divorţeze după o căsnicie de mai bine de 20 de ani. Cei doi actori au...217

21 noi 00:00MondenEl o înlocuiește pe Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”? „Te pun în locul meu”

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară și urmează să aducă pe lume încă o fetiță, în...200

21 noi 10:46MondenMara Bănică împlineşte 43 de ani! "Regrete? Zero. Încredere? 120%"

Este o zi foarte importantă în familia Marei Bănică! Cunoscuta jurnalistă împlineşte astăzi 43 de ani, iar ziua...171

21 noi 00:00MondenÎnsărcinată în 5 luni și jumătate, Mirela Vaida s-a retras din proiectul „Mamma Mia”: „Fac o pauză până după naștere!”

Mirela Vaida va aduce pe lume în primăvara anului viitor cel de-al treilea copil. Vedeta se simte bine, are energie,...141

21 noi 00:00MondenLidia Buble, dezvăluire senzațională. Ce ar face cântăreața dacă s-ar întâlni cu Johnny Depp

Chiar dacă nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta iubirea unul pentru altul, Răzvan Simion și Lidia Buble au...158

21 noi 23:20MondenAndreea Bălan, apel disperat pentru o mămică diagnosticată cu o boală rară: „Are mare nevoie de noi!”

Însărcinată pentru a doua oară, Andreea Bălan a făcut un apel disperat pentru ca o tânără mămică...266

21 noi 17:12Monden„Cea mai frumoasă soție”, „Gin Rummy” și „Testosteron” - trei piese pentru toate gusturile, la Teatrul de Stat Constanța

Weekend-ul teatral începe cu o comedie franțuzească. „CEA MAI FRUMOASĂ SOȚIE” (cu titlul original „Madame...275

19 noi 00:00MondenFlorin Busuioc, externat din spital, după ce în urmă cu o săptămână a suferit un infarct pe scenă

Vești bune despre Florin Busuioc. Medicii au decis că acesta este în afara oricărui pericol, astfel că va fi...755

19 noi 00:00MondenCampioni la răzgândiri. Trupa Proconsul a renunțat iar la un recital anunțat pentru unul plătit

Bodo și colegii lui de la Proconsul și-au luat stand la un târg de nunți din Capitală, au bătut palma și pentru...420

Mapamond
21 noi 00:00MapamondUn bebeluș de 8 luni a stat 5 zile în comă, din cauza unui sărut. Avertismentul părinților ei

O fetiță în vârstă de doar 8 luni, din Marea Britanie, a fost la un pas de moarte din cauza unui sărut. Mama...153

21 noi 00:00MapamondUn lift plin cu oameni a căzut în gol 84 de etaje

Șase persoane care luaseră masa la etajul 95 al clădirii Hancock din Chicago au căzut în gol 84 de etaje cu liftul,...172

21 noi 00:00MapamondUn fost gangster danez a fost asasinat după ce a scris o carte despre lumea interlopă

Un fost şef al unei bande de gangsteri din Danemarca a murit marţi, la o zi după ce a fost împuşcat la Copenhaga la...134

21 noi 00:00MapamondAustralia nu va semna acordul ONU privind migraţia

Australia nu va semna acordul ONU privind migraţia pentru că ar însemna să îşi compromită politicile dure în...112

21 noi 00:00MapamondFranţa şi Germania vor construi împreună următoarea generație de avioane de luptă

Franţa şi Germania au ajuns la un acord referitor la următoarele etape ale unui program comun de proiectare a unui...128

21 noi 00:00MapamondMercenarii ruşi din Grupul Wagner, activi în 10 țări ale lumii

Companiile omului de afaceri rus Yevgeny Prigozhin sunt implicate în asigurarea securității sau organizarea de...143

21 noi 01:26MapamondIsraelul refuză pactul ONU privind migrația: Benjamin Netanyahu consideră INACCEPTABILĂ propunerea

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat marţi că ţara sa nu va semna Pactul ONU privind migraţia, document...235

21 noi 01:26MapamondUn nou ATENTAT cu cel puțin 50 de morți și peste 70 de răniți zguduie lumea

Cel puțin 50 de persoane au fost ucise, iar alte 70 rănite, în urma unei explozii provocate în apropierea unui salon...754

20 noi 23:25MapamondVa urma un nou referendum pentru Brexit? Liderul opoziției din Marea Britanie, ieșire surprinzătoare după ce s-a ajuns la un acord cu Bruxellesul

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, principala formaţiune de opoziţie din Marea Britanie, a declarat că un al...738

20 noi 23:24MapamondMaroc: 22 de imigranţi sunt daţi dispăruţi în urma unui naufragiu

Un număr de 22 de migranţi sunt daţi dispăruţi după ce ambarcaţiunea în care se aflau a naufragiat în largul...370

Sănătate
21 noi 01:19SănătatePacienții constănțeni care suferă de HIV, fără tratament! Nu există contract de achiziție pentru medicamente

Pacienţii români care suferă de HIV au rămas fără tratament, probleme majore cu lipsa medicaţiei fiind...263

19 noi 01:48SănătateConcurs la Spitalul Medgidia! Iată ce post este disponibil

Spitalul Municipal Medgida organizează, în luna decembrie, concurs pentru ocuparea postului de asistent medical cu...2231

15 noi 17:21SănătateFundaţia Baylor Marea Neagră nu a primit autorizarea privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...727

15 noi 00:06SănătateConstănțenii își pot testa GRATUIT glicemia, în mai multe puncte din oraș

Diabetul reprezintă, din nefericire, una dintre cele mai răspândite boli la nivel mondial. Numai la noi în țară...599

13 noi 21:24SănătateAparatură modernă pentru Neonatologia Spitalului Medgidia

Organizația Salvați Copiii cu sprijnul DP World Constanța dotează secția de neonatologie din cadrul Spitalului...762

13 noi 21:27SănătateA FOST REDESCHISĂ SECȚIA DE BALNEOFIZIOTERAPIE DIN CADRUL POLICLINICII 2

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța anunță că din această...2046

10 noi 00:00SănătateMesaj de condoleanțe

...989

10 noi 21:28SănătateCabinetele stomatologice nu dispar de la parterul blocurilor

Medicii dentiști au motive să răsufle ușurați: două prevederi legale privind condițiile de funcționare a...1854

10 noi 00:09SănătateAlte acuzații ȘOCANTE: după două foarfece, chirurgul de la Spitalul Militar ar fi UITAT și gheme de ațe de sutură în altă pacientă!

La începutul acestei săptămâni, în spațiul public, au apărut acuzații extrem de grave la adresa dr. Gheorghe...3940

10 noi 00:11SănătateDOLIU în lumea medicală! A murit un apreciat medic oncolog!

Doliu în lumea medicală. Apreciatul medic oncolog Cristian Davidescu s-a stins din viață, anunțul fiind făcut de...2329