REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BOMBĂ! DNA Constanța a EXTINS CERCETĂRILE în DOSARUL fostului șef al POLIȚIEI EFORIE: TRAFIC de DROGURI

BOMBĂ! DNA Constanța a EXTINS CERCETĂRILE în DOSARUL fostului șef al POLIȚIEI EFORIE: TRAFIC de DROGURI

Replica API 1 februarie 2021 | 14:53 6100

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 31 ianuarie 2021, a patru inculpați, pentru comiterea unor infracțiuni de trafic de droguri, punerea în circulație de valori falsificate, camătă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Este vorba despre Niculae Stănică, Iulian Grigorenco, Alexandru Stan și Emanuel Bahica.

Prezentul dosar s-a disjuns din cauza penală privind săvârșirea de către inculpatul Coteanu Cornel Gabriel, la data faptei șef al Poliției Eforie, județul Constanța, a infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și instigare la abuz în serviciu (comunicat nr. 506 din 1 septembrie 2020).

Citește și: Coteanu, fostul ȘEF al Poliției Eforie, trimis în judecată pentru CORUPȚIE

În ordonanțele procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada august 2020 – 31 ianuarie 2021, pe raza municipiului Constanța, cei patru inculpați ar fi vândut unor persoane fizice cantitatea de peste 8 grame de droguri de mare risc (canabis, cocaină) și 30 comprimate ecstasy (MDMA).

În același context, inculpații ar fi încercat să pună în circulație un număr de 10 bancnote a câte 50 euro fiecare, falsificate.

De asemenea, la domiciliile a doi dintre inculpați (unul dintre ei ocupându-se și cu activități de cămătărie) au fost găsite 205 comprimate ecstasy (MDMA), 79,7 grame canabis și nouă cartușe cu glonț care erau deținute fără drept.

Celor patru inculpați li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 01 februarie 2021, inculpații sunt prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de luare a măsurilor arestării preventive și a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Druga si Manuta vind pizda de 20 de ani so garda nu se sezizeaza. Normal daca fratii filip le tin trena.
0
0
Voi de ce credeti ca nu a facut Robert Serban testul anti drog
1
4
asa se intampla cand te joci cu cine nu trebuie
3
1
Se vede ce multa treaba au politistii... in loc sa se ocupe cu siguranta cetatenilor ei...
2
5
Coteanu ... . Cei cu varsta de peste 70 ani poate isi amintesc. Cel de la circulatie ? Are vreo legatura ? Zic si eu. Aschia nu sare departe de pom. Politistul tao politist ramane, sau este.
3
0
acoperea si traficanti de la eforie cautati mai bine face legaturile cum treebuie !!
4
1
De ce nu a-ti luat toti vanzatorii si traficantii de droguri din km 4-5 , VIRA,BIDI, CALU, OAIE, MANUTA, VELICU, BROASCA, si sa vedeti acolo ce veti descoperi, trafic de droguri, fals de moneda, trafic de persoane, furturi, si multe altele, Toti infractorii se aduna dupa ora 15 ,la librarie in km 4-5 , si asteapta clientii de droguri, de tigari, de fete, au apartamente inchiriate si fete la produs
11
0
ma doare la bascheti sunt liber la munca,prostimea in parnaie
6
3
Se vede ca de cand e arstat nas au disparut comentariile cu beldisa mejidia psd
5
1
Scuipa birlic ....si pe frcsu pestaloiu care nu stiu cum a scapat din dosarublu feri ca era bagat si cu nasoliile si cu fetitele????oare a sifonat. ?????oare????rabla ....are o fata de cimpazeu neingrijt ....nici dinti nu mai are ????da da pe benga tot ....
10
0
Toate drumurile duc la Crusoveanu si Robert Serban...Un camatar si un drogat
7
3
Acum praduiala si cad altii....16 sa traiasca
7
1
Ariciul, vine randul tau
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468