REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

BOMBĂ PORCINĂ: GUVERNUL va interzice creșterea porcilor în propria gospodărie!

BOMBĂ PORCINĂ: GUVERNUL va interzice creșterea porcilor în propria gospodărie!

Replica API 2 martie 2020 | 15:58 1896

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata, v-a linistit! Fava-se voia UE. Liber la import!
1
1
sunt doar analfabeti functionali? Nu pot citi SI INTELEGE ARt 4? "Pentru gospodarii se interzice imperecherea si transportul animalelor vii". Daca este interzisa imperecherea, nu il poate fata scroafa aia de maicuta a voastra. Daca transportul animalului viu pana in curte este interzis, cum isi imagineaza putinul vostru creier ca vor avea taranii porci? Il cumpara la kilogram de la hypermarket, lipesc bucatile cu glue si fac incantatii sa-l invie? futu-va-n gura de lepre panalizde cu postacii vostri spalati pe creier!
4
2
Taran esti ba!
1
2
Daca injuram pe aici nu realizam mare lucru ...Intrati cat mai multi pe Site-ull Ministerului agriculturii cautati PROIECTUL si faceti propuneri de modificare, Vorbiti cu taranii si faceti petitii catre minister, asociatii de crescatori opuneti-va..
5
0
CE VOR EI,DACA MAI SUNT IN TARA ASTA OAMENI CU C...E,ASTA INSEAMNA IESIREA IN STRADA,CUM PLM SA INTERZICI ASA CEVA? SA CUMPARAM DE AFARA TOTUL SA LE FACEM PA MARE LA ALTII,CELOR DIN MUE,CORPORATIILOR SA SE LAFAIE PE SARACIA NOASTRA,DE CAND NE STIM CA POPOR,TOT CE TINE DE DATINA ,FOLCLOR SI TRADITIE,SA INTERZICI SA CRESTI UN PORC IN CURTEA TA ESTE CA SI CUM GUVERNANTII NOSTRI AR RENUNTA LA SALARII SI PRIME ,ESTE O RUSINE A NATIUNI ACEASTA LEGE .
2
0
LA COTROCENI ESTE VOIE???
3
3
In sfarsit se vede o schinbare decand este PNL la guvernare
2
4
Interziceti Politia locala, sa treca la vechea denumire de gardieni cu atributiuni la patrunjel,marar,carute,etc!La Darabani sa putut desfiinta!La Cernavoda in weekend dupa amiaza, la tura de noapte dupa miezul nopti dorm acasa pana in zori,sa sa verifice
4
0
asta ati devenit, dimineata ati scris un articol succint, acum ati revenit, CA UN ADEVARAT SITE DE PROPAGANDA. MOOE PSD. MANCATI RAHAT SI INDUCETI IN EROARE POPULATIA,CA O VERITABILA MASINARIE DE PROPAGANDA. VENTILATI KKT DE PORC DOAR CA SA INFLAMATI SPIRITELE. NU SCRIE NICAIERI CA OMUL DE RAND NU VA MAI AVEA VOIE SA CREASCA PORC. MANCATI KKT CA SEFII VOSTRI DE LA PSD MOOE PSD MOOE PROPAGANDISTILOR MOOE POSTACILOR
7
4
crescuti in guvern, senat ,parlament, administratiile locale etc,putini de carne, restul numai de grasime, sunt periculosi pentru consum , tie greata de ei !
8
0
la petardele pizdiste aruncate inainte de alegeri! Iar ciumafetii de la replica nu mai scoateti comentariile!
8
0
ii vom creste in cassa poporului
4
0
in Romania o mare parte a consumului de carne de porc se asigura din propria gospodarie sau cei de la oras cumpara de la cei de la tara, iar asta deranjeaza pe supermarketisti ca nu-si pot face SUMA, ganditi-va ca nu de geaba vrea guvernul PNList sa dea legea asta, ca sa ajute supermarketistii sa faca mai multi bani si sa poata da scoata din Romania cat mai mult profit ducand in tarile lor cat mai multi bani cu care sa ajute la prosperitatea acelor natii
8
3
MUIE DACA VA AUZEA CEAUSESCU VA INJUNGHIA CA PE PORCI PORCILOR DE GUVERNUL PULIII CA STITI VOI CE AM EU IN CURTE SUGETI PULA SI MANCATI COAIELE LA PORCI
9
0
Este foarte bine ca se interzice! Daca vreti carne de porc, cumparati de adusa de afara de la supermarket. Romania trebuie sa fie piata de desfacere pt UE si sa dea forta de munca ieftina la multinationale.
6
4
Interzis cresterea porcilor, gainilor, plantarea pomilor fructiferi, a leusteanului, cumparati totul de la supermarket din import ca daia avem presedinte neamt si guvern corporatist.
15
3
Dezradacinarea satului romanesc!!! O sa fim capsunarii unor straini care vor face combinate de porci. Asta e politica acestor tradatori de neam si tara, starinii sa ia tot!!!Rusine!
14
2
Sa interziceti cresterea porcilor la oras unde mai se gasesc uni cu o casuta cu cativa merti parati si acolo cresc porci sau gaini sau alti mai tampiti care stau intr-un apartament si au inchis ei in fata blocului cativa metri si acolo cresc porc sau porci,nu la tarani care au casa si curte destul de mare si cresc in curte un porc si cateva pasari,pai si pe timpul lui Ceausescu cresteau tarani un porc si cateva pasari in curte.
13
1
Si cum ramane cu magia Craciunului ? Dar cu Ignatul ?
10
0
iar umblati cu fitile? unde plm scie ca se interzice??? sunt niste reguli si atat!!!
11
5
Si asa si-a mai futut PNLul cateva procente ,si va ajunge iar in urma PSD....de prosti nu de altceva.
14
7
fake news marca voiculescu si nea florea dumitru care posteaza mai jos la 12:45 .porci se vor creste romanii tot timpul la tara nu numai in fermele lui dragnea .totul e ca sa bage zizanie pesedista.in jegosii spalati pe neuroni de la antena3 .guvernul nici macar nu e investit dobitocilor
9
7
Pai eu cresc porc dar il tin ca si animal de companie . Cum sa mi se interzica sa nu cresc . Este vrajeala articolu . Baga bete si romanu pune botu
10
5
Ai ales scimbarea in mortii matii acum suge-o ca o sa mai mananci snitele de soia bagamias pula in mata de prost care ai votat pe muistii astia! La muie futu-va in gura dE PROSTI!!!
11
11
Eu cred ca este interzis cresterea porcilor in parlament, voi sunteti sanatosi la cap. Cum dracu sa interzici asa ceva, anormalilor!!!
25
3
E inadmisibil
11
6
Care guvern psd interzice
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272