REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

BOMBONICA a FURAT telefoanele colegelor de SALON, din SPITAL!

BOMBONICA a FURAT telefoanele colegelor de SALON, din SPITAL!

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:27 10880

Bombonica Mustafa a fost cercetată într-un dosar pentru furt calificat, fiind vorba despre faptul că, în urmă cu câțiva ani, în timp ce se afla pe Secția de Ginecologie a Spitalului Județean, a furat telefoanele mobile ale colegelor de salon, în timp ce acestea au mers să-și vadă bebelușii. Acum, iată că magistrații s-au pronunțat în cauză, pe 12 ianuarie condamnând-o la 1 an și 4 luni cu suspendare. Decizia nu este încă definitivă.

sursa foto: fanatik.ro

Potrivit rechizitoriului, Bombonica Mustafa a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în salonul nr. 7402 al Secției Obstetrică – Ginecologie. Într-o noapte, a luat, cu scopul de a-și însuși pe nedrept, telefonul marca Vivo, aparținând unei colege de salon, pe care aceasta din urmă îl ținea în patul în care dormea. Inculpata a introdus telefonul mobil pe care l-a sustras într-o sacoșă personală. În jurul orei 05.00, persoana vătămată s-a trezit și a constatat lipsa telefonului mobil.

Apoi, într-o dimineață, o altă femeie, internată în același salon, s-a deplasat la sala în care se aflau nou-născuții, timp în care, din buzunarul unui halat, inculpata Bombonica Mustafa i-a luat telefonul mobil marca Orange Zilo, cu scopul de a și-l însuși pe nedrept. Când a revenit în salon și a constatat lipsa telefonului mobil, persoana vătămată a solicitat intervenția organelor de poliție. La fața locului s-au prezentat organele de poliție care, în prezența martorilor A.S. și F.G., au procedat la controlul bagajelor inculpatei, ocazie cu care, într-o sacoșă din material plastic, au găsit telefonul mobil marca Orange Zilo și telefonul mobil marca Vivo. La controlul corporal, în buzunarul halatului purtat de inculpată a fost găsită cartela SIM aparținând uneia dintre persoanele vătămate. Telefoanele mobile au fost recunoscute de persoanele vătămate, cărora le-au fost restituite pe baza dovezilor de predare-primire aflate la dosarul cauzei.

Bombonica a fost cercetată pentru furt calificat, apoi trimisă în judecată 5.03.2020. Pe 12 ianuarie a fost condamnată, dar decizia nu e definitivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uite asa si-a inchegat imperiul dl.dragnea
2
2
Bombonica nu este nevasta lui Dragnea?
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108