REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Boroianu: Palaz este un diversionist marca PSD. Toată lumea înţelege că distrugerea cetăţii Capidava are o singură cauză: lăcomia clientelei de partid

Boroianu: Palaz este un diversionist marca PSD. Toată lumea înţelege că distrugerea cetăţii Capidava are o singură cauză: lăcomia clientelei de partid

Replica API 11 octombrie 2016 | 00:57 310

Vicepreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean Robert Boroianu răspunde ferm la dezinformările lansate de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz. „Senatorul Puiu Hașotti, în calitatea sa de ministru al Culturii, a dat un aviz pentru oportunitatea lucrărilor de reabilitare la unul dintre monumentele cele mai importante din Dobrogea, Cetatea Capidava. Prin acest aviz a adus fonduri semnificative în județul nostru, ceea ce este firesc. Nu a dat aviz pentru tâlhăriile făcute de firmele cu carnet de partid PSD, cu prețul distrugerii unei valori culturale inestimabile” a declarat Robert Boroianu.

Consilierul județean liberal este de părere că „încercarea de diversiune a lui Claudiu Palaz este meschină. Președintele PMP Constanța apără interesele electorale ale partenerilor săi social-democrați, încercând un atac penibil la adresa Partidului Național Liberal și a membrilor săi, care nu au avut niciun mijloc de control în epoca totalitarismului PSD Constanța”.

Vicepreședintele PNL Constanța reamintește faptul că, în perioada în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea sitului arheologic de la Capidava, Claudiu Palaz era prefect al județului Constanța. „Să vă reamintesc faptul că în momentul în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru lucrarea de <<reabilitare>>a Cetății Capidava, pe 23.08.2010, Claudiu Palaz era prefect? Autosesizarea lui Claudiu Palaz din prezent este tardivă și ipocrită. Dacă mâine s-ar da un vot în CJC pentru preluarea reabilitării Cetății Capidava de către firmele de casă ale PSD, Claudiu Palaz ar vota pentru, cu două mâini, ca un aliat fidel și ascultător", a subliniat vicepreședintele PNL Constanța, consilierul județean Robert Boroianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108