REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Botezatu: „De ce, atunci când eşti ca o balenă plutitoare, insişti să porţi tanga?“

Botezatu: „De ce, atunci când eşti ca o balenă plutitoare, insişti să porţi tanga?“

Replica API 21 august 2018 | 00:00 1205

Dezamăgit de apariţia feminină pe litoralul românesc

Dezamăgit de apariţia feminină pe litoralul românesc

Notă de trecere de la proful Cătălin Botezatu, pentru pițipoancele care-și etalează formele pe litoralul românesc! Costumele de baie atent alese, accesorizate cu pălării, ochelari de soare și bijuteriile nu l-au impresionat pe designerul Cătălin Botezatu. În acest sezon estival, doamnele și domnișoarele n-au fost deloc în pas cu moda, spune el. În schimb, bărbații...și-au mai cultivat gusturile. Au fost aproape de nota maximă!

Sezonul estival 2018 a adus cu el foarte multe noutăți, atât la femei, cât și la bărbați. Numai că, în mare parte, nu au fost respectate, la plajă, spune designerul Cătălin Botezatu, care se arată profund dezamăgit de ținutele cu care defilează pe litoralul nostru reprezentantele sexului frumos.

“Am remarcat o regresie a ținutelor feminine. Fetele vin la plajă din ce în ce mai dezbrăcate, deși unele adoptă trendul. Vorbim de costumul de baie cu talie înaltă, cunoscut în popor ca și costumul de babă. Este un costum destul de delicat de purtat. Deși ascunde anumite imperfecțiuni, dacă nu-l porți în anume fel, el poate deveni penibil pe tine. Strigător al cer este faptul că anumite femei abordează acest costum de baie și nu-l folosesc ca atare. De exemplu, îl deformează, introducând, între fesiere, costumul și transforndu-l în tanga”, a declarat, pentru Replica de Constanța, Cătălin Botezatu. Ce-l deranjează cel mai tare este că acest tip de costum este purtat și de către doamnele sau domnișoarele care nu au o siluetă perfectă, reușind, astfel, să cadă în penibil. “Am văzut foarte multe femeie slabe, plinuțe și foarte grase. De ce, atunci când ești ca o balenă plutitoare, când ai 170 de kg, insiști să porți tanga, să faci topless? Înțeleg că e bine să nu ai inhibiții, dar, gândește-te că există o plajă care te privește și care este posibil să aibă probleme vizuale”, a mai spus Bote. Designerul le sfătuiește pe cele plinuțe, care țin neapărat să fie în pas cu moda, că, în momentul în care vor să defileze, “să se schimbe, căci există cabine. Poți atașa o rochie de voal, sunt acele rochi din mătase, vaporoase, care-i conferă oricărei femei eleganță, mister, rafinament”.

O altă greșeală folosită de femei, la plajă, sunt tocurile, dar și machiajul. “Am văzut așa ceva: au venit la plajă pe tocuri cui! Există platfome destinate plajelor, platformă din plută. Accesoriile..., ele trebuie să dispară, și nu veniți machiate ca și cum veniți la club, e o chestie de disconfort și igiena tenului. Am văzut fete machiate ziua în amiaza mare cu o tonă de fond de ten, care au genele ca niște căprioare zăpăcite toată noaptea, pline de rimel prost, adunat în vârful genelor. E de prost gust și nu atrage atenția, din contră, veți fi taxate”, a mai explicat Cătălin Botezatu, precizând, totodată, că sunt și femei care respectă tendințele, care arată foarte bine, se îmbracă la fel de bine, atât la plajă, cât și în segmentul de seară.

Cătălin Botezatu: “Bărbații și-au cultivat gusturile”

La bărbați, ținuta de plajă trebuie să fie una lejeră, spune Cătălin Botezatu. Nu se mai poartă slipul minuscul și foarte mulat, apropiat de linia corpului, pentru a scoate bărbăția în evidență. “Am văzut destul de mulți penibili în sensul ăsta, dar 90 % îl reprezintă bărbații care poartă short-uri, vin la plajă, efectiv să se bronzeze. La un bărbat, short-ul trebuie să fie asociat cu o cămasă de in, care să se regăsesacă într-una din culorile short-ului purtat. E o modă care a început să se regăsească și la români, nu numai la Sant Tropez. Oferă bărbatului o eleganță în apariție. Am văzut pe plajă bărbați care adoptă acest stil, potrivit și pentru a rămâne la o petrecere pe plajă”, a conchis Cătălin Botezatu, însă nu înainte de a da nota 8 bărbaților pentru aparițiile lor, în acest sezon estival, la plajă. În schimb, femeile au obținut 5, dar cu indulgență.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sergiu se epileaza dar femeia lui ii suge barba altuia.Fiindca ii place cu par.
1
0
Pentru ca si balenutza e fetitza si are brazda si-s multi taranei, dar si boierei, carora le cam place sa dea cu plugul mai adanc. Asa ca sa poarte linistite tanga. Domnu creator de chilotzaraie, in schimb, ar putea purta doar un sortulet, sa-i acopere ... ce-o fi p-acolo, prin fata. Iar pt spate, si-ar putea infige un dop de sampanie, sa nu-i intre apa prin supapa.
5
0
sergiule....mai bine un barbat viril si ingrijit decat un barbat efeminat care, dupa ceva timp sa te lase ptr un...iubit! hahahahahaha. apropos, si barbatii cu par se ingrijesc, dar las...daca tu preferi sprancene de edith piaf, fa ti mamica!
5
1
Super tipele din poza
2
2
Dupa ce-si inchide cele doua magazine etno din citi parc si carfur il angajam fara concurs ca portarel la biserica sau manastire. Halal cultura.
2
2
Nu inteleg ce e rau sa te pensezi sau sa te epilezi ca barbat!! Va place sa umblati cu firele alea de par ce va intra in ochi,se incretesc..la unii se impreuneaza intre ele. Va iese parul din nas..lasati-l acolo, ca deh ,esti barbat. Urat!! Sunt unii barbati care au tot corpul acoperit de par. Oribil. Putina epilare nu omoara pe nimeni si nici nu iti taie din barbatie. Stati cu parul in ochi,in nas si pe burta..Stati asa..Si apoi va mirati de ce va resping femeile.
5
9
manelistii si cocalarii se critica intre ei. Criticati-va la nuba sau fratelli, nu faceti din asta o stire.
14
1
DE CE POARTA '' BALENELE '' TANGA ? Pentru ca sunt si bulaneti ca tine , care inca poarta pantaloni ! Treceti la fustita si rochita ! ... dar sa stai linistit , lumea te cunoaste si nu te va conFUNDa cu vreun scotian ! Si ai grija sa nu intri in apa mai mult de '' pana la genunchi '' ptr ca iti intra in cur si te ineci !
24
2
SUNT PLINUTELE MIE IMI PLAC F MULT CU BUCILE SI TATELE MARI LUI CATA BOTE LABA II PLAC PARTARII
17
3
Un boschet care nu ti a placut munca si te ai autointulat designer...Un labagiu care nu ai nevasta nu ai copii si faci umbra pamantului...Mars la cacat Botezatu !
24
7
Cine e Catalin Botezatu???? Nu stiu decat ca un mare gay care nu vrea sa recunoasca.... atat! In rest... cine e????
28
4
Botezatu asta cu nasul prafuit de cocaina , mai bine sa suga o pula ca oricum la femei are interzis !
30
5
Mai bn vad o femeie mai plinuta si sigura pe ea decat una botoxata si plastifiata ca cele cu care umbla bote. Barbati de nota9? Care? Pensatii, epilatii emasculatii sau varianta ailalta? Plini de tatuaje si cu burti imense revarsandu se dizgratios?!
33
3
Si de ce nu ar purta si balenele plutitoare tanga, ele nu sunt femei?????? Nu toate femeile sunt mumii imbalsamate in cabinetele cosmetice... ATI UITAT DE NATURAL?
34
7
Botezatu se da la ,,fund,, ???Pai el vorbeste de tanga cand lui ii scot altii snurul din dos ?! ANALizati la botezatu gandire : dupa ce le face pe grase balene plutititoare le SUGEreaza ca sa imbrace grasele rochi vaporoase care confera ,,balenei plutitoare,, eleganta,mister,rafinament!!! Bietele balene mai au nevoie de mister si rafinament de la botezatu ? Dupa gandirea lui din straFUNDURI intai face din doamna o balena plutitoare dupa care o inveleste cu rafinament si mister !!! Botezatuuu : ai curat sculament !Daca inoti numai iesi pe mal.E mai igienic ptr tine in apa.
27
4
Asta e oricum un homosexual care n-are curaj sa iasa din dulap... chiar il luam in seama???
34
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108