REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BOTEZATU și OANA ROMAN, printre VEDETELE care și-au petrecut weekendul în MAMAIA!

BOTEZATU și OANA ROMAN, printre VEDETELE care și-au petrecut weekendul în MAMAIA!

Replica API 24 august 2020 | 23:16 8560

Zeci de vedete din România au petrecut în aceste zile pe litoralul românesc. Printre ele, s-au aflat și moderatori tv, actori, designeri, cunoscuți influenceri dar și artiști de renume din muzica românească.

Plajele litoralului românesc sunt la mare căutare, mai ales printre vedetele din România, cel puțin în acest an. Astfel, cu ocazia Festivalului de modă pentru copii, Kids Summer Fashion Week, în acest weekend au venit în orașul de la malul mării designeri de renume printre care și Cătălin Botezatu. Designerul, Adina Straut a fost și ea pe litoral, împreună cu fetița, acestea fiind cazate în Mamaia Nord.

Adina Straut

Printre numele mari ce au făcut valuri în aceste zile la malul mării se află Oana Roman Elisei ce a participat la o petrecere pe cinste care s-a terminat cu un impresionant foc de artificii, la terasa Ammos Mamaia Nord. Dan Capatos a fost și el la malul mării, alături de omul de afaceri și patronul echipei de fotbal Asta, Ioan Niculae și jucătorul român de fotbal al echipei Astra, Constantin Budescu. Capatos s-a întâlnit și cu avocata Lizeta Haralambie, la Ammos by Blue Beach Mamaia.

Nicoleta Nucă

Artiști de renume pe litoralul românesc

Printre vedetele aflate pe litoralul românesc trebuie să o menționăm și pe Irina Rimes, care a a fost cazată în Vama Veche, Gyulia a fost și ea pe plaja Cochilia din Tuzla iar Cristina Ștefania, iubita lui Speak a fost în nordul litoralului, fiind cazată la Hotelul Nyota. Andreea Bălan a fost și ea la malul mării îmreună cu cele două fiice ale sale. Pe plaja sălbatică din Corbu a fost, duminică, Nicoleta Nucă, care nu a ezitat să facă o ședință foto de excepție. Pe litoral au fost și Vali Vijelie alături de prietenul său, Nicu Paleru.

Vladimir Drăghia și Paula Chirilă, pe litoral

Și pentru ca lista vedetelor să fie completă, la malul mării a fost și unul dintre cei mai râvniți actori, Vladimir Draghia. Acesta a fost cu familia, la Shut Up Beach. Actrița, Paula Chirilă a fost și ea în Mamaia Nord.

5Gang

Influencerii au făcut din nou valuri la malul mării

Cei de la 5Gang au fost din nou pe litoral în aceste zile. Șelly, împreună cu iubita sa, Andrei Gavril și Mădălin Șerban au petrecut la maxim câteva zile la malul mării, fiind cazați la Novumby the Sea.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedete?au luat vreun oscar?vreun grammy?discuri de platina?billboard? plm, vedete ca tot in tara asta.second hand.facute la solduri
14
0
Oare ce o mai face OANA ROMAN? CE A MAI MANKAT IN ULTIMUL TIMP?? Sau PE UNDE O MAI MANKAO? CINE OARE OAI SCARPINAO??
8
0
o multime de boarfe la uscat
17
1
Botezatu macar este unul care munceste in domeniul vestimentatiei,dar chiar si asa nu-i poti spune vedeta. Restul sunt vedete doar pentru ca asa au ales sa se exprime cei din media,la fel cum lui Iohannis tot ii zic seful statului chiar daca nu exusta asa ceva la noi,conform Constitutiei. Care vedete? Ca or avea niscaiva talente si noroc in viata e altceva,insa pana sa fie vedete adevarate, e cale de ani lumina.
11
1
Vedete doar in Romania ca in afara nu au cu ce sa impresioneze. Aici se intalnesc tigania, analfabetismul cu mediocritatea si creeaza vedete si influenceri. Patetic!
30
0
pai in alta parte nu ii baga nimeni in seama de aia vin aici sa scrieti voi articol la ziar .Si cu pensatii aia si epilatii la glezne ce este ? Influenteaza cea ?niste bagati in seama si atiti Mai vreti ca astia sa va plateasca pensiile hehe
31
0
Rimes,Nuca zero in tara de bastina,vedete la noi,Capatos,Roman,Straut niste zerouri.Tipic romanesc.
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108