REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bourceanu E OUT de la conducerea PNL Constanţa! Manole, noul președinte interimar al Organizației Municipale

Bourceanu E OUT de la conducerea PNL Constanţa! Manole, noul președinte interimar al Organizației Municipale

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:01 446

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință vineri, 9 noiembrie a.c., au decis dizolvarea fostului BPL al Organizației municipale a PNL Constanța și validarea unui Birou Politic Local interimar. Reamintim că Organizaţia Municipală era condusă, interimar, de Septimiu Bourceanu.

În urma votului membrilor BPJ, componența noului Birou Politic Local al Organizației municipale a PNL Constanța este următoarea: președinte interimar – Adrian Manole, prim-vicepreședinte Costel Stanca, membrii – Carmen Alecu, Mihaela Andrei, Adriana Arghirescu, Costin Avătavului, Bogdan Barață, Bogdan Bola, Stelian Bucovală, Adriana Câmpeanu, Victor Constantin, Marian Crușoveanu, Mihnea Claudiu Drumea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Radu Bogdan Matei, Sorin Mocianu, George Niculescu, Liviu Popa, Ionuț Rusu, Mihaela Scrieciu, Ioan Solomon, Gabriela Stan, Geanina Topolov, Raluca Trandafir, Marius Tulică și Cristian Zahariuc, iar trezorier este George Măndilă.

„Prim-vicepreședintele PNL Constanța Septimiu Bourceanu a ocupat funcția de coordonator politic al Organizației municipale PNL Constanța pe o perioadă determinată, având un mandat punctual de elaluare a activității politice a Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal și de coordonare a activității acesteia pe perioada de evaluare. În urma acestei evaluări, s-a decis astăzi schimbarea conducerii BPL și validarea unui BPM interimar care va avea ca obiective principale pe de o parte, întărirea capacității de organizare a PNL Constanța pentru alegerile europarlamentare și, de pe altă parte, organizarea, în prima parte a anului viitor, a alegerilor interne pentru conducerea organizației PNL Constanța”, a declarat președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa fie atenti. De aici se va alege primarul daca stiu cum sa puna problema populatiei constantei.
0
0
E cineva cunoscut din aceasta lista?
1
0
Reinvierea unui cadavru politic al Constantei... Acest individ nu s-a remarcat cu absolut nimic in viata sa de rahat , a primit remuneratie doar din functiile unde a fost politic si unde si-a aratat din plin prostia...Halal PNL...!
7
4
doi cacati!
3
1
O alegere potrivita.Numai cine nu-l cunoaste pe domnul Manole poate spune cuvinte urate despre dumnealui.
3
4
Au sarit din lac in put. Si Bourceanu si Manole doi neica nimeni in politica.
6
9
Jumate din conducerea PNL sunt pesedisti. Nu vad o diferenta intre PSD Constanta si PNL Constanta. Sunt doua cooperative cu acelasi obiect de activitate - accesul la borcanul cu miere. O sa faca diabet.
5
5
Saracii astia de la PNL. Viseaza la cai verzi pe pereti.
8
5
Oamenii astia muncesc sa produca si ei ceva sau o lalaie patriotic la restaurant?
11
2
Fff bine pnl....septi este depasit de situatie...el traieste de mult pe alta lume...tocmai de asta nu l-am mai promovat...a mintit pe toata lumea inclusiv pe mine..aveti mare grija, finu este fff periculos...cel putin asa crede el..bravo pnl...mai bine il trimiteti la usr la tulcea
8
1
Dragnea liviu
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108