REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BPJ al PNL Constanța a DECIS! NICULESCU și DRUMEA, SECRETARI de STAT

BPJ al PNL Constanța a DECIS! NICULESCU și DRUMEA, SECRETARI de STAT

Replica API 16 ianuarie 2021 | 00:16 3487

Biroul Permanent Județean al PNL Constanța a propus numirea în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei a lui George Niculescu. Totodată, BPJ a propus și a votat și numirea lui Mihnea Claudiu Drumea în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii.

"Nu am încă cei doi secretari de stat. Am doar Energia. Restul vedem dacă se întâmplă. Ocupanții îi stabilește BPJ la sfârșitul săptămânii. BPJ face propunerile și supunem la vot secret", a declarat, pentru Replica, Bogdan Huțucă. George Niculescu nu a dorit, deocamdată, să comenteze.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fie cat mai multi..trantori..avem nevoie de trantori...acestia se inmultesc...repede...traiasca trantorii ROMANIEI...
6
1
Drumea e cel mai mare spagar posibil. E cineva care a facut dreptul la Spiru si nu i-a dat spaga derbedeului asta ?
8
1
cum poti spune ca Drumea este mare cunoscator al sistemului de invatamant superior, in conditiile in care a pupat in fund pe toata lumea sa ajunga decan si se vede ce a realizat la marea universitate Spiru Haret? La fel si cu celalalt, ce naiba de experienta are in domeniul energetic, in conditiile in care el este un simplu jurist? mai lasati ne cu aceste vrajeli ieftine. este o lupta evidenta dupa ciolan, altfel, se promova meritocratia.
5
2
Ciuma rosie a fost minciuna pe langa ciuma galbena! Niculescu are competenta la energie cum am eu la fizica nucleara! Si uite l mare secretar de stat..hahaha. Rusine celor care au votat ciuma galbena!
9
2
Daca intra PMP in parlament Diaconescu ar fi incercat macar sa impuna putin respect.
1
2
Drumea Claudiu Mihnea intra impreuna cu sotia, Roxana, nepoata rectorei Olga Dutu, la examenele Fac de Drept de la Spiru Haret dupa ce ieseau toti studentii. Si le se trecea 10 la examen. Pe bune?! Faceti misto de noi? Suntem zeci de persoane care putem confirma asta.
10
3
ba e prost dar asa e cand esti baiatu lu tata si tata e SECURIST !!!
5
1
Drumea, da, Niculescu, nu! Ce experienta are in domeniul Energiei, un sector atat de greu, domnul Niculescu!? NICIUNA!!! Daca in calitate de perfect s-a descurcat greu cu atatea balbaieli ce va face la Guvern? Il vor sustine studiile temeinice de la Spiru Haret?
13
2
Guvernul cu 80 de secretari de stat. Incredibil, PNL iar se face de cacat. Incepem sa realizam ce parea imposibil, se pare ca PSD este mai bun chiar daca sunt o adunatura de hoti si prosti. Deci astia de la PNL au ridicat prostia la rang de politica de stat
13
4
Pacat ca pnl promoveaza NON valorile in detrimentul celor ce merita. Vai de capul nostru cu asemenea personaje. Praf sunteti bah!
16
2
Drumea este un tip destept si excelent cunoscator al invatamantului superior romanesc. Felicitari pt alegere! Celalat este un ilustru necunoscut pe care il tecomanda vocea si familia...
16
7
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
12
9
Nu e prost gigolo, de la patron de spalatorie auto pe Bratianu la secretar e stat in cativa ani.
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108