REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Braconierii care au sechestrat şi bătut angajaţii cherhanalei din Ovidiu, CONDAMNAŢI definitiv

Braconierii care au sechestrat şi bătut angajaţii cherhanalei din Ovidiu, CONDAMNAŢI definitiv

Replica API 7 mai 2016 | 00:00 489

Curtea de Apel a decis!

Curtea de Apel a decis!

Braconierii care au sechestrat şi bătut angajaţii unei cherhanale au fost condamnaţi definitiv! Curtea de Apel Constanţa, la data de 4 mai anul curent, a decis ca Nicolae Pricop să fie condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pe când în cazul celorlalţi trei inculpaţi, pedepsele au rămas cele date de tribunal, adică Constantin Cârstică - 1 an şi 9 luni închisoare cu suspendare, Alexandru Cazacu - 5 ani şi 5 luni închisoare în regim de detenţie şi 3.500 lei amendă şi Bogdan Goida la 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendare şi 3.500 lei amendă. În plus, inculpaţii sunt obligaţi să plătească daune morale părţilor vătămate, unii dintre ei alegându-se şi cu interzicerea dreptului de a pescui.

Amintim că, potrivit procurorilor, în noaptea de 28.02 spre 01.03.2014, inculpaţii Alexandru Cazacu şi Bogdan Petrică Goia au fost surprinşi pe luciul lacului Siutghiol de persoana vătămată Cristian Nicolae în timp ce aceştia sustrăgeau peşte fără acordul administratorului lacului. Inculpaţii au fost conduşi la sediul societăţii care administrează lacul iar, în momentul în care au ajuns la punctul de lucru al respectivei societăţi, inculpaţii au intrat însoţiţi de persoanele vătămate Nicolae Cristian şi Mihail Marin în cherhanaua situată în cadrul punctului de lucru.

La scurt timp, în interiorul sediului societăţii au intrat inculpaţii Nicolae Pricop şi Constantin Cârstică care au adus ameninţări cu acte de violenţe şi cu moartea faţă de persoanele vătămate, în vederea asigurării scăpării celorlalţi doi inculpaţi. Ulterior, aceştia l-au scos din birou pe Cristian Nicolae pe care l-au lovit în interiorul cherhanalei, în timp ce Nicolae Pricop a încuiat persoana vătămată Mihail Marin în biroul administrativ lipsind-o pe aceasta de posibilitatea de a se deplasa. În timp ce persoana vătămată era lipsită de libertate, cei patru inculpaţi au lovit şi cealaltă persoană, lovituri în urma cărora aceasta a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/batai-si-sechestrari-la-cherhanaua-din-ovidiu-patronul-se-teme-pentru-viata-lui-si-a-familiei-160621/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108