REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Brigitte, bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket

Brigitte, bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket

Replica API 26 septembrie 2020 | 00:00 1858

Brigitte a fost bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket din București! Pe una dintre filmările făcute de martori s-a auzit cum afaceristul a strigat furios: “De ce nu te potolești, fă?”. Una dintre persoanele care a asistat la scenele șocante s-a temut pentru viața lui Brigitte și a sunat la 112.

foto: romaniatv

Brigitte, bătută de Florin Pastramă într-o parcare din București

După cum puteți vedea și, totodată, auzi pe înregistrarea realizată de un martor, Florin Pastramă a fost agresiv verbal și cu bărbații care au încercat să-l oprească și să o salveze pe Brigitte de furia lui. După ce soțul ei s-a îndreptat nervos către martorii care au intervenit în scandal, Brigitte s-a ridicat și se vede că era complet debusolată după experiența traumatizantă.

Martorii au mai povestit că, în prezent, cei doi soți așteaptă un echipaj de poliție ca să povestească ce s-a întâmplat. Unii dintre specialiști sunt de părere că Brigitte nu va depune plângere împotriva soțului ei. De altfel, controversatul personaj a fost contactat telefonic de un reporter de la România TV, însă, a refuzat să comenteze agresiunea pe care a comis-o.

foto: romaniatv

Brigitte, bătută în propria shaormerie de Florin Pastramă

Agresiunea recentă din mariajul lui Brigitte cu Florin Pastramă nu este prima! În urmă cu două luni, a apărut o filmare ținută “la secret” în care vedeta este bătută de propriul soț în shaormeria pe care și-au deschis-o împreună.

foto: romaniatv

Imaginile făcute publice atunci i-au șocat pe apropiați, dar și pe fanii cuplului care s-a format pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma”, difuzată la Pro TV, scrie cancan.ro.

Video: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana nu se dau ciorile astea borate in spectacol nu sunt sanatoase! Iar voi jurnalistii lu' peste sunteti niste idioti pentru ca ii bagati in seama pe toti prostii!
4
0
facute de mas media ...de cacao in lumea din aceiasi ...stofa!
2
0
Ma doare in baston!
1
0
i-ati facut celebri acum spuportati toate infectiile si baliti la stiri cu doi cretini .
2
0
Brijita a luat o in nas de la pastrama. Ce sa zic. Doua panarameee
3
0
s-au batut ciorile pe cascaval
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920