REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bucătari şi ospătari pe litoral, cuţitari în timpul liber

Bucătari şi ospătari pe litoral, cuţitari în timpul liber

Replica API 27 septembrie 2014 | 12:34 275

Trimişi în judecată pentru omor

Trimişi în judecată pentru omor

Un ospătar angajat, pe timp de vară, în Mamaia şi un bucătar din Vama Veche au fost trimişi în judecată pentru omor, dosarele fiind înregistrate la Tribunalul Constanţa, pe 25 septembrie. Este vorba de două cazuri diferite, ambii indivizi înjunghiind câte un tânăr. Potrivit oamenilor legii, primul caz s-a petrecut în noaptea de 14 spre 15 august, în jurul orei 3.30, pe faleza Cazinoului din Mamaia, când Irfan Aliasan, angajat ca ospătar la un restaurant libanez din staţiune, doar ce scăpase de la serviciu. Acesta era cu un coleg de muncă şi, în drumul lor, s-au intersectat cu alţi trei tineri, care vorbeau cam tare, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. De aici a pornit totul, întrucât „petrecăreţii” nu au vrut să înceteze.

Au început să se certe, să se îmbrâncească, după care Aliasan a scos un cuţit şi i l-a înfipt în spate unui tânăr de 26 de ani, din Ovidiu. Când a văzut că victima s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, a fugit. Martorii au sunat la 112, poliţiştii prinzându-l la scurt timp. Victima a fost transportată la spital, iar agresorul a fost reţinut şi apoi arestat. Acesta şi-a recunoscut fapta. Ulterior, pe 1 septembrie, la orele 4.11, oamenii legii din Limanu au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe plaja din Vama Veche se află un tânăr înjunghiat în abdomen. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, Mihail Marius O., 24 ani din Râmnicu-Sărat, judeţul Buzău, angajat sezonier în Vama Veche, a fost înjunghiat în zona toraco-abdominală, fiind transportat cu ambulanţa la spital. Totodată, în timpul altercaţiei, Dumitru P., de 33 de ani, angajat sezonier în Vama Veche, a suferit mai multe traumatisme, fiind transportat cu ambulanţa la spital. De asemenea, de la faţa locului a fost ridicat un cuţit cu lama de 11 cm lungime. Anchetatorii au demarat cercetările, găsindu-l suspect pe Cosmin Tiberiu Ciobotaru, de 28 de ani, din Bucureşti, care a şi fost arestat. Ambii au fost trimişi în judecată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108