REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bulgaria se închide pentru turiştii din România

Bulgaria se închide pentru turiştii din România

Replica API 27 noiembrie 2020 | 00:00 2770

Din cauza numărului tot mai mare de infectări, Bulgaria suspendă orice activitate turistică pentru vizitatorii de peste hotare, a anunţat ministrul sănătăţii bulgar, Kostan Angelov, citat de ziare.com.

Ţara vecină de la sud a luat o serie de măsuri fără precedent, care vor intra în vigoare chiar de astăzi. Potrivit autorităţilor de la Sofia, acestea vor fi valabile între 27 noiembrie si 31 decembrie.

Bulgaria ia cam aceleaşi măsuri de prevenţie a epidemiei pe care le-a luat şi Romania:

- Prezenţa în şcoală este suspendată pentru elevii între clasele 1 şi 12. Se suspendă şi activităţile extracurriculare în toate instituţiile de educaţie superioară.

- Se suspendă organizarea de congrese, seminarii, training-uri, team-building-uri şi alte astfel de evenimente.

- Mersul la sala de sport este interzis.

- Vizitele la restaurant sunt suspendate. Numai livrarea de mâncare acasă şi la birou este permisă.

- Vizitele în magazine de tip mall sunt suspendate, cu excepţia magazinelor alimentare, farmaciilor, magazine pentru animale, bănci, asiguratori, furnizori de servicii de plată, poşte. Suspendarea este numai pentru marile magazine de retail, cele mici îşi vor continua activitatea ca şi până acum.

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Formularea titlului acestui articol e cel putin o gluma proasta, deoarece Bulgaria isi inchide granitele din cauza pandemiei, si nu pentru turistii romani!!!! Ca sunt si turistii, nu numai romani, afectati asta este alta treaba.
3
0
as avea ceva de comentat apropo de comportamentul ips Teodosie Tomitanul : sa fie admis PELERINAJUL la PESTERA SF.ANDREI , IN URMATOARELE CONDITII; 1. sa fie inregistrati si introdusi in baza de date a DSP , toti paricipantii. 2. in cazul in care vor aparea infectari cu covid 19 in randul acestora sa fie trimisi pentru tratament la IPS TEODOSIE. 3. IN cazul in care vor aparea decese sa fie tras la raspundere IPS TEODOSIE pentru : INSTIGARE LA ANARHIE , ZADARNICIREA RASPANDIRII COVIT 19, GENOCID IN RANDUL POPULATIEI CU CREDINTA IN DUMNEZEU .
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108