REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ca pe VALEA PRAHOVEI, pe drumul dintre CONSTANŢA şi NĂVODARI

Ca pe VALEA PRAHOVEI, pe drumul dintre CONSTANŢA şi NĂVODARI

Replica API 21 noiembrie 2020 | 23:49 12545

Traficul aglomerat începe să revină pe artera Constanța-Năvodari. Aceasta este inevitabil în preambulul aplicării măsurilor de restricționare a traficului ca urmarea a intrării orașului Ovidiu în carantină și se va menține pe toată perioada aplicării măsurii. S-au format deja cozi kilometrice de mașini, iar răbdarea șoferilor este din nou pusă la grea încercare. Un haos indescriptibil a acaparat intrarea orașului Năvodari, după ce localnicii s-au încolonat în cozi care se întindeau pe kilometri întregi.

Circulația se desfășoară anevoios în fiecare seară pe drumul comunal Constanța-Năvodari, ca urmare a închiderii orașului Ovidiu. Zeci de participanți la trafic par să trăiască coșmarul vieții când vine vorba despre naveta spre casă. Șoferii sunt supărați, spun că au parcurs un kilometru chiar și într-o jumătate de oră, și se plâng că în fiecare seară au parte de asemenea probleme. Traficul rutier se desfășoară în coloană, pe o distanță de aproximativ de un kilometru. Șoferii, necăjiți de ceea ce se întamplă în fiecare seară, ,,mulțumesc” autorităților că au făcut posibil ca aglomerația din timpul sezonului estival să fie prezentă și în timpul sezonului rece. E o problemă care nu reprezintă interes pentru nimeni. Nervii întinși la maxim ai șoferilor par să nu înduioșeze pe cineva.

Vă reamintim că Ovidiu este primul oraș din județul Constanța care a intrat în carantină. Nu mai poate fi tranzitat, deși se află pe una dintre cele mai folosite rute care leagă municipiul Constanța de Tulcea, dar și de Hârșova și județele limitrofe. Autoritățile locale au stabilit rute ocolitoare care pot fi folosite, însă în prezent, acestea sunt suprasolicitate. Rutele ocolitoare sunt : Autostrada A4 drumul comunal Constanța-Năvodari și cel județean Năvodari-Lumina.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uite ce pot sa faca muistele astea peneliste.Astia ingroapa Romania
4
2
De ce nu au latit podul la Novodareni? Cine se lauda ca face acest lucru? stiu ca e usor sa critici greu sa faci dar cand rabdarea ajunge la capat.
1
2
Pana cand nu se investeste in infrastructura si nu in garababura de constructii nu o sa fie bine ....
9
0
cacalarii, zdrentelem fomiste de bani, curvele, pensionarii din autobuze sunt liantul perfect pt covid in c ta. de ce va minunati? oras troglodit si tiganit!
6
2
Articolul trebuia sa fie despre cum au ajuns oamenii sa fuga din orasele lor din casele lor si despre in ce hal ne a adus statul care de o buna perioda de timp numai exista in legatura cu cetatenii sai.Vai de noi scapa cine poate prin asta se defineste statul roman de 9 luni.
9
6
Toti rapcegosii au vrut sa aiba case in cartiere rezidentiale acum suportati aglomeratia.
9
4
Fagadau este de vina clar
10
2
Spre toate iesirile se intampla asta nu doar spre navodari . Constanta este un oras sufocat .
16
2
www.furto.ro
1
7
da o cautare pe youtube Amenintat si lovit de politistul local, sa vezi ce mai face politia aia de care spui tu
5
1
Cand mergeti in Bucuresti nu va mai plangeti!cand Cand plecati la munte , pe Valea Prahovei nu va mai plangeti! Dar acum ...e haos domnule ...ca nu mai ptem sa facem liniute in Mamaia!
23
18
... este o adunatura de amatori ! Chiar trebuie sa-i sesizeze primarul aflat in izolare ca sa schimbe indicatoarele cu "circulatia reversibila" cu 2 benzi pe sensul Mamaia - Navodari ?!? La ora 18:00 coloana de masini era pana la Hanul Piratilor ! Degeaba au pus Sef La Circulatia pe drumurile publice pe caraliul care l-a protejat in pushcarie pe Matei ... circulatia nu este de El !
27
2
De ce oare???? Ca tampitii au inchis drumurile prin Ovidiu si lumea trebuie sa ocoleasca prin Navodari sau pe autostrada. Alta masura luata de niste handicapati mintali cu 2-3 neuroni si atat, mwe prefectului.
59
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108