Cafeneaua Ventura, din parcul de la Tomis 2, executată de ANAF! Video
Cafeneaua Ventura, din parcul de la Tomis 2, executată de ANAF! Video
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestCafeneaua Ventura a fost unul dintre cele mai celebre localuri din Constanța, și asta nu datorită vreunui produs sau servirii ireproșabile, ci pentru că a fost amplasată pe temelia unei foste toalete publice. Cu toate că a fost amplasată în parcul de la Tomis 2, o zonă intens circulată, se pare că Ventura a cam ajuns la... faliment. Probabil din lipsa clienților, firma pe care funcționa cafeneaua, fiind vorba despre Ventura Biz, a acumulat datorii către ANAF, aceasta instituindu-i sechestru asigurator pe bunuri încă din anul 2020. Mai mult decât atât, Ventura Biz are datorii de mai bine de 30.000 de euro și către Prodex General SRL, cea care închiriase inițial spațiul de la RAEDPP, pentru doar 200 de euro lunar. Între timp, localul s-a închis, chipurile pentru renovare.
Firma Prodex a încheiat un contract de asociere cu RAEDPP, în anul 1999, pe 20 de ani, contract care a fost prelungit, pentru spațiul unde înainte funcționase o toaletă publică. Construcția ridicată de cei de la Prodex a fost închiriată de firma Ventura Biz, care a deschis cafeneaua Ventura, în anul 2015. Cu toate că avea un vad destul de bun, cafeneaua nu a mers foarte bine, astfel că datoriile, atât către Prodex cât și către ANAF s-au acumulat, Ventura Biz fiind în acest moment în insolvență. Cafeneaua a fost închisă, potrivit unei foi lipite pe ușa de la intrare, din cauza condițiilor tehnice, ea necoresponzând din puncte de vedere sanitar-veterinar, fiind plină de mucegai, pereții sunt degradați, tavanele sunt căzute și alte asemenea probleme. Mai mult decât atât, Ventura Biz este executată silit de către ANAF din cauza datoriilor acumulate de-a lungul timpului.
Date despre Ventura Biz
Ventura Biz a fost înființată în anul 2014, principalul obiect de activitate fiind restaurantele. În ultimul an în care a fost activă respectiv 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 455 682 de lei, un profit de 49 344 de lei și datorii de 143 946 de lei, cu un număr de 5 angajați.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News