REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cafeneaua Ventura, din parcul de la Tomis 2, executată de ANAF! Video

Cafeneaua Ventura, din parcul de la Tomis 2, executată de ANAF! Video

Virgil STOIAN 29 mai 2023 | 00:00 4820

Cafeneaua Ventura a fost unul dintre cele mai celebre localuri din Constanța, și asta nu datorită vreunui produs sau servirii ireproșabile, ci pentru că a fost amplasată pe temelia unei foste toalete publice. Cu toate că a fost amplasată în parcul de la Tomis 2, o zonă intens circulată, se pare că Ventura a cam ajuns la... faliment. Probabil din lipsa clienților, firma pe care funcționa cafeneaua, fiind vorba despre Ventura Biz, a acumulat datorii către ANAF, aceasta instituindu-i sechestru asigurator pe bunuri încă din anul 2020. Mai mult decât atât, Ventura Biz are datorii de mai bine de 30.000 de euro și către Prodex General SRL, cea care închiriase inițial spațiul de la RAEDPP, pentru doar 200 de euro lunar. Între timp, localul s-a închis, chipurile pentru renovare.

Cafeneaua Ventura, din parcul de la Tomis 2, executata de ANAF! VideoCafeneaua Ventura


Firma Prodex a încheiat un contract de asociere cu RAEDPP, în anul 1999, pe 20 de ani, contract care a fost prelungit, pentru spațiul unde înainte funcționase o toaletă publică. Construcția ridicată de cei de la Prodex a fost închiriată de firma Ventura Biz, care a deschis cafeneaua Ventura, în anul 2015. Cu toate că avea un vad destul de bun, cafeneaua nu a mers foarte bine, astfel că datoriile, atât către Prodex cât și către ANAF s-au acumulat, Ventura Biz fiind în acest moment în insolvență. Cafeneaua a fost închisă, potrivit unei foi lipite pe ușa de la intrare, din cauza condițiilor tehnice, ea necoresponzând din puncte de vedere sanitar-veterinar, fiind plină de mucegai, pereții sunt degradați, tavanele sunt căzute și alte asemenea probleme. Mai mult decât atât, Ventura Biz este executată silit de către ANAF din cauza datoriilor acumulate de-a lungul timpului.

Cafeneaua Ventura, din parcul de la Tomis 2, executata de ANAF! Video

Date despre Ventura Biz

Ventura Biz a fost înființată în anul 2014, principalul obiect de activitate fiind restaurantele. În ultimul an în care a fost activă respectiv 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 455 682 de lei, un profit de 49 344 de lei și datorii de 143 946 de lei, cu un număr de 5 angajați.

Cafeneaua Ventura, din parcul de la Tomis 2, executata de ANAF! VideoVideo:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de capul nostru. Noul adjunct al IPJ Cta este unul care anul trecut a luat nota 4 la examen. Ce credibilitate are IPJ Cta dacă baga oameni nepregatiti ca sa ne rezolve problemele? In urma cu 4 luni, adjunctul lui Gluga a luat nota 4. A învățat el atât de bine in 4 luni? Siguuuur. Vai de capul nostru...așa conducere la IPJ Cta, atatia infractori !
5
0
Pe kkat a fost construita, de kkat s a dus !
6
2
Hai lasati, pentru cei din Tomis doi era minunata. Se iesea vara, se statea la teras, la aer, la un suc, o bere, la socializare. Pacat ca s-a inchis. Aveau si preturi rezonabile. Daca se va deschide, va avea cu siguranta succes.
13
2
Doar ventura??? Pai daca vbm de wc uri transformate n cafeneleaici putem adauga si CAFE DO BRASIL BETA SI ROMA CAFE toate fiind wc uri publice date n adminitrare si tranformate n cafenele restaurante
15
1
Demolata si construita o toaleta publica moderna (gestionata de Primarie)!
15
1
Sunt niste t****i acolo la intrare in parc si fac misto de oameni, se comporta de parca ar controla parcul.
18
0
Aceasta mizerie trebuie demolata iar terenul redat parcului prin reamenajarea lui in spatiu verde , Beta , Cafe do Brasil sau Roma Cafe sunt alte exemple de nesimtire si p***t gust. Majoritatea barurilor care activeaza acum in parcurile din Constanta pe locul fostelor toalete publice nu au respectat contractele de asociere initiale , si-au suprafetele de teren inchiriate si au betonat spatiul verde , ca sa nu mai vorbim de faptul ca accesul la toaletele lor este conditionat de consumatie . Dar cand politicul , gen Bucovala de la PNL , este implicat in aceste ilegalitati , respectarea legii devine optionala .
27
0
Cum puteti spune ca toaleta asta publica a fost unul dintre cele mai celebre localuri din Constanta?!? Clientela de cea mai joasa calitate.
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108