REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Dragnea: 'Nu am discutat despre remaniere'

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Dragnea: 'Nu am discutat despre remaniere'

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 237

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, marţi seara, la TVR 1, că nu sunt disensiuni între el şi liderul PSD Liviu Dragnea şi că se tot încearcă să se acrediteze în spaţiul public ideea că ar exista tensiuni între ei. Tăriceanu a declarat că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea şi au vorbit despre vizita pe care preşedintele Senatului a efectuat-o în SUA, scrie stiripesurse.ro

“Ne-am văzut după-amiază. Eu am fost toată săptămâna trecută plecat în SUA, după aceea am venit o singură zi în Bucureşti şi trei zile am fost plecat în ţară în campanie şi astăzi am apucat să ne vedem. Nu am discutat despre remaniere. Este o încercare disperată a unor suporturi media, site-uri, ziare, televiziuni să tot inducă această idee că sunt tensiuni între noi. Se încearcă să se acrediteze în spaţiul public această idee. Ne-am văzut, am stat de vorbă, i-am povestit lui Liviu Dragnea în câteva cuvinte cum a fost vizita în America în esenţă, nu cum a fost vizita, ci ce am discutat, asta e mai important”, a afirmat Tăriceanu, relatează Mediafax.

El a concluzionat spunând: “Nu sunt disensiuni între mine şi Dragnea, ca să fie clar”.

Tăriceanu a mai spus că nu a discutat despre o remaniere a miniştrilor ALDE din Guvern.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dai sau la ce renunti ca sa dea Tudorel ordonanta?Care din voi doi candideaza la presedentie?Inca nu v-ati inteles si te tine Calin in joc de glezne!
2
0
daca ati reusi v-ati manca precum cainii
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108