REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Călin Popescu Tăriceanu: preşedintele Senatului

Călin Popescu Tăriceanu: preşedintele Senatului

Replica API 20 iunie 2018 | 00:00 231

„La noi toată lumea a fost acuzată pe bandă, dosarele instrumentate la DNA pentru corupţie 90% sunt pe abuz în serviciu, infracţiune conexă corupţiei. Toate lucrurile acestea au transformat România într-un exemplu pe care eu îl deplâng, că România a devenit cu ajutorul DNA ţara cea mai coruptă din Europa prin numărul de cazuri de corupţie raportate. Ei îşi imaginează toate grozăviile.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa sa te auda al de sus. Sa fie primit.
1
0
Dragnea si Tariceanu, nu uitati ca tara va vrea in costume de brad!!!
3
0
oare cum o fi machidoane sa ai scoala, experienta politica, legaturi etc si sa stai la plua unui ospatar flausat cu mustata?
5
0
Ce mecla de ciorditor ! Jegos , lepra , javra , panarama de limbric mafiot ...Un glonte in ceafa ...
6
0
Un mai mare interlop ca acest individ nu exista !Cat de credul poate sa fie acest popor ?
6
0
Tariceanu nu e bun. Nici un om cinstit nu este bun. Sunt buni interlopii mana in mana cu autoritatile,procurorii care baga la puscarie pe oricine dupa cum bate vantul,oamenii platiti sau macar fraieriti de Soros. Nu ne place rahatul de democratie Europeana sau si mai de groaza,cea Americana.Noua ne place sistemul stalinisto-hitlerist ,cel faurit cu grija de Basescu pentru romani. Vrem ciuma cenusie,vechiul slogan nazist ,,jos ciuma rosie '' este slagarul preferat.Traiasca USR,hastagistii si toti cei care lupta impotriva democratiei si drepturilor omului ! Romanii sanatosi la cap sa plece !
0
5
Ca urmare a faptelor voastre, Romania este tara cea mai corupta din Europa. In ton cu cetateanul care a scris mai jos, afirm ca cei cercetati de DNA pe care ii cunosc eu, chiar au facut fapte de coruptie, au luat spagi la greu. Asa ca.....nea Tariceanu....ciocu mic, chiar daca sunteti la putere.
6
0
Parlamentul tarii E corupt mai cacatule pesedist ! Supozitorul lui dragnea !
9
0
Draga sluga bolsevica,mai omule nou,te asigur ca eu nu am fost acuzat de coruptie.Te anunt ca eu dorm linistit cu capul pe perna mea de acasa si ca nu am nimic pe suflet.Te asigur ca nici un vecin de pe scara mea si blocul meu nu are dosar la DNA.Te mai asigur ca nu cunosc niciun cetatean din cartierul meu care are dosar la DNA.Si cartierul asta traiesc cateva mii de cetgateni romani.Tu in ce cartier locuiesti,mai sluga pesedista ? Hai sictir ! Nu ti-am dat voie sa vorbesti in numele meu !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108