REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Calvarul comenzilor online: livrări întârziate chiar şi cu o săptămână

Calvarul comenzilor online: livrări întârziate chiar şi cu o săptămână

Replica API 16 decembrie 2016 | 00:00 167

Panică de Crăciun

Panică de Crăciun

În mai puţin de două săptămâni va fi Crăciunul, sărbătoarea cea mai așteptată a anului atât de către copii, cât și de către adulți. Este perioada când forfota din oraș ia amploare, iar oamenii aleargă în stânga și-n dreapta pentru a alege cele mai reprezentative cadouri. Însă, nu putem să-i uităm pe cei care aleg să facă cumpărăturile online. Lucru deloc recomandat în această perioadă întrucât livrările se pot amâna chiar și cu o săptămână de la data inițial stabilită.

Promoțiile online par să fie preferatele constănțenilor în această perioadă, mai ales că nu este nevoie decât de câteva clickuri ca produsele să fie aduse la domiciliu. Cel puțin teoretic! Practic, cei care și-au efectuat comenzi în această perioadă premergătoare sărbătorile au de așteptat mai mult decât ar fi crezut. Un caz concret este cel al Alinei, o tânără din Constanța, care a plasat o comandă cu seturi cadou pentru cei dragi încă de pe data de 12 decembrie a.c. Deși, inițial, i s-ar fi transmis că va primi coletul la data de 14 decembrie a.c., mai nou acesta va ajunge la destinație în prag de sărăbători. „Mercuri (n.r. 14 decembrie a.c.) ar fi trebuit să ridic coletul, însă nu am primit nici un mail și nici un telefon din partea firmei respective. Așa că azi (n.r.15 decembrie a.c.) am sunat dorind să aflu care este stadiul comenzii și când o voi putea primi. Surpriza neplăcută atunci a venit! Mi s-a spus că din cauza numărului ridicat de livrări, eu voi primi coletul abia săptămână viitoare. Sper totuși să-l primesc înainte de Crăciun”, a povestit Alina. În aceeași situație s-a regăsit și Adrian, care aștepta un colet de la Oradea pe care trebuia să-l primească în două zile. „Trebuia să primesc pachetul în două zile de la data când l-am comandat și a venit abia după o săptămână. Este jale cu firmele de curierat în această perioadă”, a explicat Adrian.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108