REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Camera Deputaților: PMP va depune moțiune simplă pe Sănătate

Camera Deputaților: PMP va depune moțiune simplă pe Sănătate

Replica API 13 iunie 2017 | 00:00 432

PMP, sprijinit de USR, va depune o moțiune simplă pe Sănătate în care va cere demisia ministrului Florian Bodog, a declarat luni liderul grupului PMP de la Camera Deputaților, Eugen Tomac.

"Observăm că PSD se află într-un continuu exercițiu de imagine și imaginație. O să îl ajutăm pe domnul Dragnea și o să îi dăm o soluție în ceea ce privește remanierile din Guvern, dacă tot vrea să și le facă. Observăm că pentru PSD sloganurile sunt utile doar în campania electorală. Anul trecut le-a promis românilor că medicii vor avea salarii de 3.500 de euro. Observăm că recenta lege a salarizării unitare a amânat această decizie cu o majorare de doar 25% începând de anul viitor. Însă se pare că pentru Ministerul Sănătății bugetul de 7 miliarde de euro nu este suficient pentru a fi cât mai predictibili în ceea ce privește achiziționarea de vaccinuri și, mai mult decât atât, haosul din Sănătate pare să nu ia sfârșit. Avem suflete nevinovate care decedează din cauza incompetenței și ăsta e un motiv extrem de temeinic pentru ca Opoziția să își facă rolul de Opoziție în Parlament și venim cu o moțiune simplă prin care cerem ministrului Sănătății să plece", a spus Tomac, la Parlament, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PAMPII asta trebuie sa-si faca analizele de sanatate de la A la Z iar chioru de basau cu tot respectul la PUSCARIE !
0
0
parlamentarii puterii sunt multi si cu tot atat de multe probleme, deci nimic nu va reusi in afara dorintelor lor, acelea de inavutire peste noapte si apropo de parlamentari, invatatoarea grevista pe paecursul uni mandat de parlamentar a reusit, cu succes, sa isi cumpere o licenta exact in DREPT iar acum , mai nou , semneaza - jurist- intelegeti la ce ma refer?
1
0
ia uite-l si pe bulache asta...
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108