REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Campanie de întrajutorare pentru sinistrații din Turcia. Video

Campanie de întrajutorare pentru sinistrații din Turcia. Video

Andreea VREJOIU 15 februarie 2023 | 00:00 7119

Constănțenii care doresc să se implice în campania de ajutorare organizată pentru sprijinirea locuitorilor din zonele afectate de cutremur din Turcia pot dona în locațiile puse la dispoziție de autorități. Atât Ambasada Turciei, cât și anumite primării și asociații non-guvernamentale au pus la dispoziție mai multe locații unde constănțenii pot dona ajutoare pentru turcii afectați de cutremurele devastatoare ce au avut loc luni, 6 februarie a.c.

Campanie de intrajutorare pentru sinistratii din Turcia. Video

În marile orașe din România, printre care și la Constanța, oamenii s-au mobilizat și au început să facă donații pentru cei afectați de cutremurul din sudul Turciei din 6 februarie a.c.. Victimele au nevoie de haine groase, alimente neperisabile, pături, saltele și radiatoare. Se pot face donații și în bani.

Ambasada Turciei, în colaborare cu TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România) s-a mobilizat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor afectați de cutremurul din sudul Turciei din 6 februarie, prin strângere de fonduri și obiecte de prim-ajutor, care vor fi donate direct Autorității pentru Managementul Dezastrelor Naturale (AFAD).

Campanie de intrajutorare pentru sinistratii din Turcia. VideoSpre exemplu, Ambasada Turciei, în colaborare cu TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România) s-a mobilizat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor afectați de cutremurul din sudul Turciei din 6 februarie, prin strângerea de fonduri și obiecte de prim-ajutor, care vor fi donate direct Autorității pentru Managementul Dezastrelor Naturale (AFAD), astfel:

La Constanța: Romtextil SA, B-dul Aurel Vlaicu, Nr.125, contact: Dl. Selahattin Süsli  +40 743 064 813

La Tulcea: Uniunea Democrată Turcă din România - sucursala Tulcea - Str. 14 Noiembrie nr. 34.

Relații suplimentare: 0790.795.599 (Mahmudi Nurten)

Campanie de intrajutorare pentru sinistratii din Turcia. Video

Donațiile în bani pot fi efectuate direct în conturile TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România) deschise în acest scop:

Garanti Bank: RO12UGBI0000122003395RON (RON)
Garanti Bank: RO05UGBI0000122003396EUR (EUR)
Credit Europe Bank: RO57FNNB000901050794RO01 (RON)

Campanie de intrajutorare pentru sinistratii din Turcia. Video

Și Muftiatul Cultului Musulman din România a început o campanie pentru strângere fonduri și bunuri care vor ajunge la sinistrați.

Ajutoarele pot fi duse la sediul Muftiatului din Constanța, de pe strada Bogdan Vodă, nr. 75, iar cei care vor să ajute financiar au la dispoziție contul: IBAN: RO08BREL0002001798030101, beneficiar: Muftiatul Cultului Musulman.

Și Primăria Mangalia strânge ajutoare pentru sinistrații din Turcia

Primăria Mangalia se alătură campaniei de într-ajutorare a persoanelor afectate de cutremurele din Turcia, demarată de Ambasada Turciei la București. Autoritățile locale din Mangalia, împreună cu reprezentanții comunității musulmane, vin în întâmpinarea oamenilor greu încercați în această perioadă și pun la dispoziția locuitorilor Mangaliei, foaierul Casei de Cultură pentru strângerea ajutoarelor.

Începând de vineri, 10 februarie, toți cei care doresc să facă donații sunt așteptați la Casa de Cultură, în intervalul orar 08:00 – 14:00, programul putând fi extins, în funcție de solicitări. Reprezentanții municipalității îndeamnă cetățenii să doneze lucruri bune, neuzate, potrivite condițiilor de iarnă, conform cerințelor Ambasadei Republicii Turcia la București.

Astfel, se pot oferi haine de iarnă pentru adulți și copii, ca de exemplu: paltoane, geci, pelerine de ploaie, pulovere, ghete-cizme, pantaloni, mănuși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete, lenjerie de corp sau alte articole, cum ar fi: corturi, pături de campanie, saltele, pilote, pături, saci de dormit, reșouri, radiatoare, lămpi de gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare.

În privința produselor alimentare, se pot dona doar alimente neperisabile (conserve), mâncare pentru bebeluși neperisabile, dar și scutece, produse de igienă și curățenie, precum și produse de igienă pentru femei. „Este un moment extrem de dureros pentru acești oameni, care nu mai au pe nimeni și dorm sub cerul liber, cei care au supraviețuit. Suntem dispuși să îi ajutăm, așa cum am ajutat și victimele războiului din Ucraina. Îndemn pe toți locuitorii orașului nostru să sprijine acești oameni care au rămas fără nimic, în câteva secunde”, a declarat primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cit ttigani turci au dat macar Un leu ptr turci????pariu ca nici unul??
0
1
reacu? rac? mac? voi până la descalecatu' lu neaGOE Basarab de unde sunteți veniți? caca-te pe tine neam de migrant in Italia, Spania, Franța și alte locuri unde purtați cu voi fel și fel de etichete împreună cu RUSINEA de a fi r*mân, 'ai siktir, vezi că ți-o plecat ma-ta in Italia
0
0
Tu vb de limba materna????bine ca te-ai gasit tu sa vb despre limba materna. Voi, tatarii, numa turca nu vorbiti ca in rest le vorbiti pe toate neam de migranti. Ati fost adunati de sultani de peste tot doar pt a sluji obedient imperiu. Vb de intelect..... cred ca glumesti bai neica nimeni in drum. Bine ca tatarii erau scoliti inainte de 1950 iar romanii o sleahta de inculti.... habar n ai ce reacu scoti pe gura aia infatuatule.... din cauza unora ca tine etnia asta este unde este. Din cauza unor fraieri in drum cu aere de intelectual nu va suportati nici voi intre voi daramite sa va mai suporte si altii.....nu pe toti, ca are comunitatea asta o gramada de oameni cu caracter si creier dar are si uscaturi, ca tine. Idiotule.
0
5
Harune….. ai grija la nohaika ta, ca kam musca din marul lui Adam si tu dormi pe tine. Pitic umflat. Zici ca esti geamandura. Ai burta aia zici ca este pilota.
4
22
Nu va obliga nimeni sa ajutați! Ajutorul , cât de mic, este benevol. In astfel de momente , bunul-simț , empatia și suportul moral și material , trebuie sa fie pe primul loc in comentarii!
13
1
citiri? se vede că slavona v-a dominat. Ce ați descoperit în lume? să-i întrebăm pe italieni sau pe francezi? sau pe spanioli? și bine v-au făcut otomanii că v-a luat aurul că voi n-ați avut timp că cerșeati din poarta-n poartă deși ai voștri munți aur poarta, cineva trebuia să ia aurul ăla.
3
1
Baaaai, otomane care ai furat din tara mea sute de ani, la voi sunt cei mai mulți analfabeți...nu știți să scrieți, sa citiri, filmele sunt traduse, vorbire, r*mânii au descoperit multe în lume, au cercetat, voi ...p**a, ne ati furat aurul și bogățiile, RUSINE!
2
6
rusine celor care au expus comentarii pline de ura si dusmanie, sunteti îndoctrinatii literaturii romane care este plina de dușmănii la adresa otomanilor, oricine analizeaza literatura r*mâna are sa se-ngrozească fără a se mira de URA si RASISMUL existent la r*mânași. Iar cei care corecteaza comentariile altora de aici sa se gandeasca si la faptul ca cei mai p****i din Romania sunt romanii, aveti cei mai putini intelectuali la mia de locuitori, statisticile sunt mai mult decat elocvente, iar majoritatea r*mâneilor nascuti inainte de 1950, toti fara exceptie nu au mai mult de 4 clase, unii dintre ei au 8 clase prin completare, desi n-au facut 8 clase, r*mânei care abia îșî pot vorbi limba maternă
5
4
Cultura romanilor e turca, mancati sarmale, mici, ardei umpluti, toti de origine turca. Va plac mai mult mancarurile turce, kebab, saorma, ciorba de burta. Voi tomanii aveti cultura turca in sange , 20 la suta sunt cuvinte turcesti in limba romana: coxma, cearsaf etc. I-a puneti mana si ajutati-ne la cutremur, sa nu se intoarva soarta, Dumnezeu e zcolo sus. Fii de comunisti nu va mai chinuiti cu postarile autiste , traiti in minciuna de mici
3
9
E firesc sa avem opinii diferite.Dar in momentul in care le expunem in scris ,ar trebui sa ne asiguram ca stim sa scriem corect.Si daca nu apelam la un corector online! SEDAN deci ati facut si nu a-ti facut, va face si nu v-a face !Vezi tu de ce , de stiut nu stii!Si pe mine ma deranjeaza rau!
10
2
Mwye celor de sub mine
1
9
Asa au fost vremurile , daca nu ne ocupau ei ar fi fost altii...Iar pe final de imperiu,Turcia a dat dovada de o diplomatie corecta si de bun simt, si a returnat Dobrogea cu calm si in buna liniste ! Trebuiesc ajutati sarmanii oameni , nu au nici-o vina....nu mai fiti idioti cu comentarii de kkt !
14
4
Lasa ti draq gramatica si nu uitati ca dupa revolutie singura tara care ne a primit fara viza a fost Turcia ,ca sa ajungi in Occident te milogeai pe la usile consulatelor..asta e...rromanul cand ajunge imparat prima data il omoara pe tat su .
19
2
Poporul t**c merita ajutat , in comparatie cu ucrainieii...Turcia nu-i v-a uita pe cei care au ajutat-o la nevoie ! Viitorul v-a dovedi asta...
16
8
Pt limba romana apasa tasta 1. Lasa istoria si treci la gramatica ca ai cam violat o. Asa cum faceau fac si vor face neamul tau de t***r.... lasa imperiu otoman si istoria ca voi, TATARII,ATI, idiotule fara cratima, doar niste slugi ale sultanilor.v-au lasat peste tot doar pt a popula zone. P.s. intrebare: exista vreo diferenta intre AM VAZUT O CAPRA IN GARD si AM VAZUT-O CAPRA IN GARD? Foloseste in rasa ta de mongol cratima cum trebuie si nu te mai da destept pe net ca te umpli de bok
17
6
Daca nu era Imperiul Otoman va mancau Austria si Rusia. Cate razboaie am purtat noi turcii cu rusii si austro-ungurii sa va aparam , pt ca cadeati primii. In primul rand vlahii erau sub unguri, daca nu va scapau turcii de unguri nici nu existati din 1300... V-au invrajbit ceausismul si kgb care au stapanit Romania 45 de ani si dupa... Ceausescu copia de la Nord Coreeni osanale. A-ti avut mare noroc, ajungeati ca Coreea Comunista cu Nicu Ceausescu
12
19
Avem și noi oameni săraci care vor haine paturi mâncare ajutoare pe ai noștri de ce nu sărim sa i ajutam? Mai da in pl de oi că până mai ieri ne voiau tara și câți Ne au omorât,stați cuminți ajutații semenii că așa ați făcut și cu Ucraina și ăștia își plimbă prin tara jeepanele și noi tot în sărăcie suntem cum sărim noi pt alții și pt ai noștri nimic
15
8
Ia mai scutiti-ma cu turcii vostrii, ne intoxicati zilnic cu stiri despre asta. NU NE PASA!!!!!
25
15
Nu am nimic împotriva ajutării oamenilor la nevoie. Dar dacă Turcia a ajuns sa ceară produse textile, pilote, paturi, haine etc ptr câteva orașe afectate îmi pun un semn de întrebare.
11
3
Harune, ce sari ma asa de c*r in sus ?? Il aperi pe tactu? STIE TOATA COMUNITATEA DESPRE MIZERIILE PE CARE LE FACETI MA. FAMILIA OSMAN CONDUCE INSTITUTIA ASTA CA SI CUM AR FI INSTITUTIE PE PERSOANA FIZICA. te oparesti degeaba prostea. Politicianule de Wikipedia care esti. Nu faceti nimic. Va pregatiti de zor smenurile pe 2023 asta faceti. Ce fac FILIALELE nu are legatura cu voi. Voi sunteti familia Osman.intangibili si indestructibili. Exact ca o familie mafiota. P.s. lasa l pe Allah prostule nu l mai pomenii ca nu ai tu treaba cu Islamu. Esti un paduche care o sa fie eliminat.tic tac tic tac. Cat credeti ca o sa mai mearga cu mizeriile??? O sa vina si randu vostru. E doar o chestiune de timp. Pana atunci bucura te de privilegii printule care esti tu print. Bucura te de coroana de print plina de diamante ca urmeaza aia cu spini.o sa ti iasa pe nas paduchele reacu care esti..... o sa vina si timpul tau si a lu tactu. Fmm de politician de wikipedia
9
29
sa ma *** pe ei de turci si pe tot neamu lor, ei ne-au ajutat pe noi cu ceva in istoria asta? deja tinem ucraieniei in carca, mai tinem si leprelea astea mulsulmane care ne-au cotropit secole.
24
19
unde.s tiganii turci care paraziteaza si terorizeaza mangalia?la pomeni emplin de ei,la munca nu.i vezi.dati ajutoare,sa va vad!
16
3
ești un frustrat bolnav... ai fost tu acolo și ai văzut că nu ajută uniuniile? Toată viața ai stat și ai comentat și înjurat, dar nu ai ajutat o boabă, nici comunitatea de aici nici comunitatea de acolo. Allah știe mai bine... iar tu? Tu ai să dai socoteală pentru aceste minciuni de aici și din alte locuri.
24
10
Uniunile conduse de mafiotii OSMAN FEDBI SI GELIL nu este cazul sa scrieti. Milioane de lei cheltuite de la bugetul statului pe nimic pe actiuni de rahat si plimbari in turcia la munte la mare iar cand vine vb de ajutor tac ca rahatu n iarba. Ce face Gelil pt fratii lui din Turcia? Nimic.fratii lui sunt in Crimeea ca de acolo vine sustinerea. Ce face stimabilul Osman Fedbi pt fratii lui din Turcia? Nimic. Hotiile din bani statului nimeni nu le ancheteaza. Domnul Fedbi impreuna cu toata familia lui pana la a 7 a spita sunt insurubati la banul public platiy de tot roamnu.si ala din ardeal si ala din banat si moldoveanu si munteanu dar pe el in brate il tine statul roman si nu l trage la raspundere.iar cand vine vb de ajutor nu i pasa.n are cum sa dea de unde fura el si familia lui. Rusine Osmane Rusine Gelile...... intoarceti averile cu lopata sa nu mucegaiasca cand ati putea sa ajutati. Astept ziua n care o sa fiti saltati de mascati pt toate hotiile ordinare. Cat despre Turcia, RESPECT AMBASADA CONSULAT SI TOTI CEI CARE AJUTA.
17
28

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468