REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Canalul Dunăre Marea Neagră, POLUAT de doi ȘMECHERI de OCAZIE! VIDEO

Canalul Dunăre Marea Neagră, POLUAT de doi ȘMECHERI de OCAZIE! VIDEO

Replica API 3 noiembrie 2021 | 00:14 9141

Mai mulți tineri, aparent din Medgidia, au găsit ca sursă de divertisment distrugerea de bunuri publice.Toate acestea pentru amuzamentul propriu, fără să ia în calcul că ar putea exista repercursiuni la adresa lor.

Dorinici de afirmare prin orice mijloace, mai mulți tineri teribiliști, s-au gândit sau nu…dacă e să ne luăm după faptele lor lipsite de logică, că aruncarea unei borduri sau plăci de beton în apă sau a mai multora poate fi o idee bună, căci, ce se poate întâmpla!? În imaginea de ansamblu pare a fi vorba despre faleza din Medgidia, loc în care acești ”șmecheri de ocazie” găsesc ca fiind amuzantă poluarea Canalului Dunăre-Marea Neagră și a distrugerii bunurilor publice printr-o singură manevră.

Cum isprava nu putea rămâne doar în cercul lor, aceștia s-au filmat și postat pe internet mândrii probabil de realizarea lor. Îngrijorător este însă că printre reacțiile normale de dezavuare acțiunilor de genul acesta există și ”specimene„ care încurajează fenomenul. Printre comentariile apărute la clipul video regăsim și cetățeni care le transmit tinerilor puși pe rele că vor face demersuri ca videoclipul să ajungă la Poliția Locală din Medgidia, fapt care nu pare să-i sperie, dimpotrivă, aceștia raspunzandu-le cu injurii. Conștienți sau nu tinerii sunt pasibili de sancțiuni, dacă poliția constată că pagubele provocate de aceștia sunt însemnate .

Dacă la Constanța a fost perioadă în care trotinetele erau victimele preferate ale acestor oameni cu insticte primitive, timp în care au fost vandalizate și abandonate fie în mare printre stabilopozi fie în lacul din Parcul Tabacariei, pare că la Medgidia nu s-a depășit epoca de piatră iar indivizii în încercarea de a ține pasul cu trendul se ”descurcă” cum pot.

VIDEO:

G.A

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Comandasu stie!
3
1
si ce daca au aruncat o bordura? politia locala se ocupa numai de TIR - ul care trece prin oras, atat, ca sa-si ia spaga bineinteles si in rest pe tel pina se termina programu! Cu asa paznici o sa fie cazuri si mai grave!
10
4
Pai politia locala din medgidia trebuie desfiintata niste muraturi care nu se dau jos din masini
17
3
ar trebuii s a scoata bordura, iar ei sa i ajute!
9
3
Pun pariu ca daca au masina, aia e bmw seria 3.
15
2
Ce sa spun? A poluat canalul. Pai cate betoane si motorina si toate rahaturile s au aruncat in canal, v ati gasit sa spuneti de 2 borduri. Ce poluare? Numai trec vapoarele.
10
17
Acesti derbedei adica tineretul nascut cu telefonul in mana si independenti de acesta nu vor fi in stare sa termine o scoala sa inchege o familie iar munca nu vor avea nicio data...Ratatii secolului XI !.
34
2
Toti au ajuns sa faca orice pentru un amarat de like sau o vizualizare prapadita. Toti mucosii dau moda, dau ora, sunt influenceri, bombardieri, interlopi inchipuiti. Generatie pierduta irecuperabil.
51
2
O poluare a cabalului cu cadavrele lor ar fi inteleasa de toata lumea. Moarte usoara!
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468