REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Când se termină lucrările de pe podul de la Doraly?! Video

Când se termină lucrările de pe podul de la Doraly?! Video

Victor ROTARU 21 septembrie 2023 | 00:00 3657

Constanța a fost întoarsă pe dos de vreo doi ani și nu a mai rămas o stradă pe care poți circula în condiții normale. Dacă ajungi pe podul de la Doraly, de exemplu, nervii sunt puși la grea încercare. Se circulă bară la bară, mai ales dimineața sau după ora 16.00. Pe 5 octombrie 2021 a fost semnat contractul privind modernizarea bulevardului 1 Mai și Șoseaua Mangaliei prin fonduri europene, iar lucrările pe podul de la Doraly au început încă de anul trecut. Când va fi gata, este întrebarea care stă pe buzele tuturor! În acest moment se toarnă covorul asfaltic și, potrivit informațiilor noastre, în luna octombrie lucrările vor ajunge la final. Așa să fie, oare?!

Cand se termina lucrarile de pe podul de la Doraly?! Video

Constănțenii care tranzitează podul de la Doraly, dar și locuitorii zonei, s-au plâns de cum au evoluat lucrările. Una din problemele care au întârziat lucrările este piatra cubică care a fost găsită după decopertare. Motiv pentru care, luni bune, lucrările au fost sistate.

Cand se termina lucrarile de pe podul de la Doraly?! Video

Au fost reluate, într-un final, dar cu viteza melcului. Șoferii circulă cu viteză redusă, formându-se cozi kilometrice, pietonii care vor să traverseze strada își pun viața în pericol, întrucât una dintre trecerile de pietoni de pe pod nu este semnalizată corespunzător, aceasta fiind anunțată cu două balize de ocolire a obstacolelor, iar trecere de pietoni nu există.

Cand se termina lucrarile de pe podul de la Doraly?! Video

Când se termină lucrările!

Și, cum după furtună iese și soarele, ne așteptăm ca lucrările să ajungă la final, deși ele ar fi trebuit să fie gata în luna august a.c.. A fost turnat, deja, o parte din covorul asfaltic, iar mult nu ar mai fi de făcut. Potrivit informațiilor noaste, podul va fi gata într-o lună. Până atunci, ne mai chinuim puțin...

Date despre firma Electrogrup S.A.

De precizat faptul că firma care se ocupă de lucrări este minunata Electrogrup S.A., din Cluj Napoca, aceeași care a făcut praf bulevardul 1 Mai. Societatea a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de 519.168.441 de lei, un profit net de 41.204.231 de lei, dar și datorii de 225.679.888 de lei, cu un număr mediu de angajați de 401. Un alt detaliu de punctat este că două firme i-au cerut, până acum, falimentul, din pricina datoriilor, procesele fiind, încă, pe rolul instanțelor.

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu se face din bani europeni un pod la cora sau la intrarea in constanta dinspre ovidiu? aste sunt doar spoieli aprobate pe linie de partid, cum dreacu sa razui un covor asfaltic bun ca sa pui altul care in 6 luni va fi la fel!
1
0
Dar pe Ferdinand de ce nu s-au adus la nivel gurile de canalizare? La fel pe Mircea? Ale cui sunt? Pe Lăpușneanu cine a aprobat asfaltarea fără ridicarea gurilor de canal? Numai incompetenți. Suferă un oraș întreg din cauza lor. Niște proiecte fără nici o utilitate
3
0
Astia se misca mai bine , cine a lucrat inainte ,lucra cu dorei ,cioflingari si betivi adunati de prin bodegi . Meseriasii au plecat demult prin alte tari .
0
1
liberalii si-au dat lucrari incucisate, se aude. la tulcea lucreaza din buzau(presedintele CJ, este din buzau), aia din tulcea lucreaza la buzau. la cta, au adus moldovenii de la botosani si pe aia de la cluj. au in dotare 2 roabe, 3 lopeti si betivi. multumim primariei.
9
0
mergeti in amsterdam sa vedeti strazi intregi cu piatra cubica . la noi zici ca e descoperire arheologica si constructorii s au gandit luni de zile ce solutii sa adopte . constanta arata jalnic si dupa aceste asa zise modernizari . pacat de banii europenilor adica o parte si ai romanilor
13
2
Primarul w.c. tergiverseaza intentionat lucrarile. Daca se termina mai rpd, datorita calitatii proaste, se va strica in 6-10 luni, deci inainte de campania electorala. Veti vedea cum va arata constanta inainte de alegeri, veti pune botul si, in cateva luni veti regreta iar, cand totul va incepe sa se deterioreze. Jos jegule de primar!
18
2
trei boschetari s-au chinuit o saptamana la un scuar inainte de sensul giratoriu. L-au pus ca dracu! mantuiala mantuielilor! Ba da asa in bataie de joc sa nu te verifice nimeni saptamani intregi! Au sprijinit lopata aia in toate pozitiile.
25
0
Ce mare descoperire au gsit piatra cubica?Orice constantean stie ca acolo toata strada era cu piatra cubica
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468