REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Candidează Zanfir Iorguş la Primăria Mangalia?

Candidează Zanfir Iorguş la Primăria Mangalia?

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 912

Umblă vorba prin târg că fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş, se gândeşte să revină la conducerea urbei, luând în calcul să intre în cursa pentru alegerile locale. Contactat pentru a infirma sau pentru a confirma bârfele, fostul edil a precizat că nu-l interesează subiectul şi nu poate discuta. Este puţin probabil ca Iorgus să candideze, în contextual în care, în prezent, are calitatea de inculpat într-un dosar instrumentat de Curtea de Apel Constanţa, pentru infracţiuni de corpuţie. Pe fond, a fost condamnat pe fond la 3 ani cu suspendare, având interdicţia de a candida pentru o funcţie publică pe toată durata executării pedepsei. Ce-i drept, decizia se pune în aplicare de la data rămânerii definitive a soluţiei.

Zanfir Iorguş a fost primar al municipiului între 1996 şi 2008. El a câştigat primul mandat de primar din partea PNŢCD. În 2003, s-a înscris în PSD. În 2008 a candidat pentru un nou mandat la Primăria Mangalia, dar din partea PDL, fiind învins de candidatul PSD Mihai Claudiu Tusac. În toamna lui 2008, Iorguş a devenit deputat din partea PDL. În 2012, Iorguş avea să candideze din nou la Primăria Mangalia, dar şi pentru un nou mandat de deputat, pierzând însă ambele alegeri. Şi în 2016 a candidat, pierzând în faţa actualului edil Cristian Radu.

Cel care şi-a anunţat, oficial, candidature este fostul consilier local Menabit Ozghiun, fost membru PSD, exclus în august 2019.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Ozghiunoi uite care e treaba. Daca vrei sa castigi ori trebuie sa fii prea cinstit ceea ce nu e cazul la tine, ori sa fii foarte corupt. Problema e ca nici la coruptie nu stai bine ca Garda era mai tare ca spagarii de la vama. Asa ca oricum o dai nu ai cum sa iesi. Dar daca scoate iar Cautis faza aia cu santajul pentru Felix poate mai pune odata botul in caz ca nu s a prescris si o pui de un locul 3 da i dracu pe aia care duc greul in PSD
1
1
Cum este posibil asa ceva? Nenorocitul asta a furat de a spart. DNA? cui cristosii ma tii servesti? Chiar asa ceva? Banditul asta iar? Iar curva aia de fina sa, Nicoleta Ploscaru vrea si ea? Chiar in halul asta am ajuns?
4
0
Sa candideze la Ciocarlia I o fi foame saracul Nu mai are resurse
1
1
umbla vorba prin targ??? A zis Iorgus ceva??? E un cacat de articol sa vada Raducu reactiile. Iorgus nu candideaza. PSD o sa vina cu un candidat de mare cacat. totul este aranjat sa ramana Radu. Un bebelus la tata masii, care habar nu are de nimic va fi candidat fara sansa din partea PSD. Cunoscatorii stiu.....
3
3
conu iorgu catindeaza ca primare in curtea spitalului si in padurea comorova,in aceasta locatie are mandatul asigurat
5
0
Bai ciocu mic ca va dau pe mana lui Cautis. Eu nici buletin nu aveam cand am candidat i am pus pe sclavii da Tase si Maganu sa munceasca dar a dat taticu Felix un ordin si s a rezolvat treaba. Voi trebuie sa intelegeti ca noi vamesii ca Leo , Vucea sau alti politicieni nu ne putem multumi cu putin ca voi prostimea. Trebuie sa va prostim sa ne votati si de aia facem pe dizidentii sincer stiu ca nu o sa ies dar daca gasesc 900 de prosti iau inca un mandat de consilier si mai o spaguta ceva mai o gargara ma feresc iar de munca. Hai s auzim de bine romanilor votati un cap de oaie tatar ca e bine
4
1
Ce va vaicariti,oricine?.daca vine un om din Mangalia si vrea sa faca ceva veti sari toti la gatul lui,sunt oameni care pot si poate ar vrea dar cu rautatea din orasul asta mai bine te lasi pagubas...preferi sa ii llasi sa se chinuie decat sa te injure doar de amuzament.!
6
3
Oricine numai sa scapam de imputitul de Radu Cristian
11
12
lasatil sa candideze ma asta nu inseamna ca si trebuie sa castige
11
4
un om ca lumea in toata Managalia ? Ba tiganul de tusac, ba moldoveanul asta imputit de iorgus, chiar n-a mai ramas niciu om in Mangalia ?
15
5
E un tip care a demostrat ca e prost ca primar,deci ar avea sanse egale cu alti candidate prosti. Cum Mangalia nu produce candidate buni,oameni care chiar sa aiba habar de administratie si sa tina la orasul asta,e previzibil ca vom avea un primar prost,indiferent ca va fi Iorgus sau altul. Submediocritatea si imposture este apreciata pe bune in toata tara,de acolo se promoveaza liderii si la noi nu este o exceptie.
9
3
stati usor, ca are alte probleme
12
3
Acest Iorgus a parcelat toata Mangalia dupa bunul plac. A dat terenuri interlopilor,prietenilor si mai ales lui. A venit din Moldova cu o sacosa si acum este cel mai bogat om din Mangalia.
26
3
Cap de oaie acest menabit,care a fost pus pe listele psd prin jantaj,de cautis ,acum se vrea primar o ia 2% .
11
12
sper sa nu.Dna,ce se mai aude cu iorgus zis vecinul.deoarece intre olimp vama veche,ti.ai luat pamint esti vecin cu el. L.ati intrebatt cum adevenit proprietardeheteluri? Dar stitics lua spaga si in actiuni,este actionar la n firme? dar dint.un pirlit aajuns super bogatas? Nu ne.arfi deranjatdaca n.arfi defrisat parcul mangaliei,din spital,ca sa.si faca interlopii vile de neam prst! la puscarie,iorgus la puscarei!cu ai lui! banii furati,recuperati!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212