REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Cannabisul ar putea fi legalizat în scop medicinal. Teodorovici: „De ce să nu analizăm dacă practica europeană e de luat în calcul?“

Cannabisul ar putea fi legalizat în scop medicinal. Teodorovici: „De ce să nu analizăm dacă practica europeană e de luat în calcul?“

Replica API 21 martie 2019 | 01:26 553

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, la Parlament, referitor la posibilitatea legalizării cannabisului în scop medicinal, că este de analizat dacă practica europeană este de luat în calcul.

"Poate si in România se va ajunge la o dezbatere pe acest subiect, cu argumente de o parte si de alta, si se va lua o decizie. Daca in vestul Europei sunt multe exemple de legalizare, de ce sa nu analizezi daca practica europeana e de luat in calcul?", a spus ministrul Finantelor.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord dar sa fie beliti si procurorii judecatorii si militienii de la antidrog care au bagat oameni nevinovati in parnaie - canepa nu e ilegala si fiecare e liber sa bage ce otrava vrea in el-ea cata vreme nu-i afecteaza pe altii - de ex eu bag nicotina si cafeina en gros dar nu suflu fumul altuia in fata si nici nu scuip in cafeaua altcuiva.Asa ca....LA ZUHAUS CU PROCURORII JUDECATORII SI MILITIENII COMUNISTI! JOS COMUNISMUL!
0
0
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
10
0
pai daca canabisul este legal atunci atnobotanicele ar fi ca mentosanele
6
0
dar cine va opreste ca din '' practica europeana'' sa va inspirati in : a nu mai fura, a nu mai minti, a nu mai manipula, a nu mai da legi ptr voi- ciuma rosie- ?
10
3
Ba play boy de Somova, dar tu la toate te pricepi? Si la economie, si la finante, si la medicina ? Marsh jigodie !
11
3
Pai legalizeazo muie ca dupa aia tu cu mata tactu va faceti cultura sa vindeti sa va umpleti de bani , ale dracu javre infecte, numai stiti cum sa facem cascaval cand sunteti la putere voi va ganditi doar la voi gunoaielor pe voi nu va intereseaza de Romania
13
2
Poate asa o sa-l simpatizeze si aia care si-au facut obicei sa iasa in piata victoriei, o sa fie legali nu se mai ascund dupa blocuri !
4
6
Sa o mananci pe mata si pe toata familia ta ordinar infect si nenorocit
7
3
Daca nu o facea PSD ul o face IOHANIS ca el le trage, de asta e relaxat.
3
9
O propunere mai dementa nu putea fi debitata de catre un politician !
13
3
Asa poate ca romani vor avea sa vada drumuri , scoli , spitale . Doar daca se drogheaza vor putea sa vada Romania in roz . Acesti sobolani care au ruinar Romania , vor sa o arunce la groap de gunoi fara nici o sansa de a se ma iindrepta ceva in tara asta . Cu asta vor pune capac . Drogati si cei care vand droguri vor spune ca este bine . Cine au interes ca poporul asta sa nu-si mai revina niciodata Teodorovici ?
9
2
Atentie,omul se refera la uzul medical,adica conform unor prescriptii,nu cum vor vomita propagandistii ca se da liber la drogati,asa ca in Olanda.Apropo,multe din substante legal folosite sunt furate si uzate de cei ce se drogheaza,asa ca gura prostilor ,indifferent de cat de mult cacat va cuprinde,va fi inutila.Oricum prostii nu vor intelege ca ei nu pot fi educati,nu vor,singura alternative ar fi sa se mai nasca si sa mai mearga la scoala,sa invete,sa devina normali.
4
9
hai mai draga, are nevoie tatucul iliescu de tratament si etnobotanicele nu mai sunt bune? Vorbeste cu tariceanu 7 neveste, ala are experienta, doar el le-a aprobat.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515