REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Capii judeţului rămân, de voie, de nevoie, pe poziţie

Capii judeţului rămân, de voie, de nevoie, pe poziţie

Replica API 24 decembrie 2011 | 00:00 181

În timp ce directoraşii sunt plecaţi de sărbători,

În timp ce directoraşii sunt plecaţi de sărbători,

Cum sărbătoarea Crăciunului bate la uşă, iar până la anul nou nu mai este mult, mai marii judeţului şi-au făcut deja planurile. Dacă unii directoraşi respiră aer curat de munte, din păcate, pentru câţiva dintre ei, natura meseriei impune prezenţa lor în această perioadă în judeţ. Prefectul Judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, pleacă la părinţi la ţară, de Crăciun. "Sărbătoarea mi-o petrec în familie, alături de cei dragi. Nu-mi doresc altceva decât sănătate, iar ce-mi doresc mie le doresc şi constănţenilor. La cumpărături m-a ajutat soţia, un ajutor de nădejde. Pentru Revelion, mi-am făcut deja un plan, voi ieşi cu prietenii şi apropiaţii într-un club", a precizat Palaz. Astfel, frâiele judeţului vor rămâne, cel puţin pentru Crăciun, în mâinile subprefectului Aidun Curt Mola. "De Crăciun sunt aici, pe metereze. Asigur permanenţa la Prefectură. Cu toate acestea am avut timp să cumpăr cadouri pentru cei dragi, chiar dacă la noi sărbătoarea a avut loc deja. Mă bucur că am mulţi cunoscuţi români, cu care mă înţeleg foarte bine. Revelionul îl voi petrece într-un grup de prieteni la Eforie", a declarat subprefectul.

Burlacu şi-a golit cardurile cumpărând cadouri de Crăciun

Comandantul IPJ Constanţa, comisarul şef Valentin Burlacu, şi-a golit deja cardurile cumpărând cadouri. "În fiecare an, fără să fac rabat, îmi petrec Crăciunul în familie, alături de cei dragi. Acum suntem în febra cumpărăturilor, am golit deja cardurile. De Revelion sunt tot aici, cu prietenii, la un restaurant, faţă de alţi ani când puteam să fac şi câte o deplasare", a declarat Burlacu, pentru Replica de Constanţa. Judecând după spusele celor trei, putem conchide că, există o mare probabilitate ca Anul Nou să îi găsească la aceiaşi masă, într-o locaţie deocamdată necunoscută din Eforie.

Florin ILIESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108