REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CARAGHEORGHE s-a SUPĂRAT pe CHIȚAC după ce i-a făcut POPULIȘTI

CARAGHEORGHE s-a SUPĂRAT pe CHIȚAC după ce i-a făcut POPULIȘTI

Replica API 2 septembrie 2021 | 00:32 2184

După ce primarul Vergil Chițac i-a acuzat pe USR-iști de populism, președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, îi dă replica și acuză liberalii de… aroganță. Chiar dacă în ultima perioadă certurile din coaliție s-au amplificat, Caragheorghe exclude varianta ruperii protocolului de colaborare.

Vergil Chițac acuză partenerii de guvernare locală de populism și spune că sunt într-o continuă campanie, oferind constănțenilor informații care nu sunt reale. În replică, Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța și consilier local municipal, spune că sunt declarații demagogice izvorâte din lipsa de respect față de ceea ce înseamnă părerea partenerilor, dar și de aroganță și autosuficiență. ”Este o declarație demagogică izvorâtă din lipsa de respect față de ceea ce înseamnă părerea partenerilor, e o aroganță. Nu ne poate acuza că am mințit referitor la suma de bani prevăzută în documentul din proiectul privind demararea unor proceduri ce vizează edificarea unei alei a celebrităților (Hollywood Walk of Fame)”, spune Caragheorghe.

Întrebat dacă se ia în calcul ruperea protocolului de colaborare, liderul USR a spus : ”Fiecare e cu treaba lui. Alianța rămâne, colaborăm, vorbim, însă suntem desconsiderați. Ne certăm, ne împăcăm”, a mai precizat Caragheorghe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste nulitati , samsari de masini. Jucatori de pacanele
2
0
mintea cenusie din primarie si partid nu este chitaccc ,omocea este creierul el le aseaza garantat.
3
0
Cacanari obositi nu va mai crede nimeni, daca maine sunt alegeri aur ia 3 ori mai mult ca voi
6
1
Chitac e un politruc jenant care primeste ordine de la centrul pnl si pensie speciala dupa ce nu a facut nimic toata viata lui in armata
10
1
normal tintarii sint suparati ca nu mai spala bani unde vor, acum sint la usr miine daca vine psd-ul se duc acolo caci cu Mazare au facut ce au vrut.
12
3
Asta este modul in care gandeste acest politruc , oameni ipocriti din administratia locala in care constantenii isi pusesera speranta. o noua dezamagire , psd , pnl , usr aceeasi mizerie !
13
1
si tragi apa
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468