REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CARAMBOL la intrare în Lumina: a intervenit ELICOPTERUL SMURD!

CARAMBOL la intrare în Lumina: a intervenit ELICOPTERUL SMURD!

Replica API 22 martie 2019 | 00:12 522

Un accident rutier a avut loc, joi, 21 martie, la intrare în localitatea Lumina din județul Constanța. Potrivit primelor informații, 4 autovehicule au fost implicate, o persoană fiind rănită.

La fața locului a intervenit elicopterul SMURD. O victimă a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Aceasta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, dar era conștientă.

Potrivit oamenilor legii, totil s-ar fi petrecut în jurul orei 14.35, cân un bărbat, în avârstă de 49 ani, a condus un autoturism, pe DN22, în localitatea Lumina, iar în momentul în care a iesit din curtea unei vulcanizări cu intenţia de a traversa drumul naţional, pe fondul neacordării de prioritate, la intersecţie cu DJ 226, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 19 ani, pe DN 22, dinspre Ovidiu către Tulcea.

În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, ambele aflandu-se oprite pe DJ 226 la intersecţie cu DN 22.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto. În cauză, polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e 87 opreste si da prioritate luminatilor nu iluminatilor ca sa nu crape din prostia lor
0
0
Domnule Vali, prin tintersectia aceea trec cei din Lumina, Navodari, Toate localitatile strabatute de drumul national Tulcea-Ovidiu plus tot ce inseamna trafic greu care iese din rafinaria Petromidia, fiind singura cale de acces spre Constanta si Bucuresti a acestora. Ganditi pe urma scrieti, va rog! Din cauza celor ca dvs am ajuns sa fim condusi de niste handicapati care nu gandesc, dar se cred inteligenti si capabili, ei fiind niste nulitati, ca si dvs, desigur.
0
0
chiar acum o saptamana primarul zicea ca vrea sa puna sens acolo PUNE IN MORTI MATI SENS GIRATORIU CACAMASH PE FAMILIA TA DE HOT INFECT , DE ATATA TIMP TE CACI PE TINE CA PUI LUATI-AS RASA IN PULA DACA NU TE-O CIOCANI VREO UNU CAND IESI DIN LUMINA DE ACOLO IN INTERSECTIA AIA
4
0
sa vezi ciorile din Palazu Mare, care nu au carnet de conducere dar conduc masini !!!
6
0
cat de greu o fi sa conduci preventiv si sa anticipezi o situatie simpla de genul ca in acel loc se produc accidente si sa incetinesti.... ?!
2
0
Primarul doarme, in 4 ani, nu a facut nimic. Comuna arata deplorabil...el e pe ciuguleala, tractor inchiriat de la Ovidiu. Masina de gunoi..stie el de unde, lucrari inutile prin comuna, bani cheltuiti aiurea.
6
0
Trebuie giratoriu.
8
0
pt vali de mai jos : amice care este gradul tau de inteligenta oare de ai ajuns sa generalizezi la o intreaga localitate? te crezi cumva destept? eu stau in lumina si e posibil sa te comtrazic, sau nu cumva sa fii putin frustrat cand treci spre tulcea si vezi numai vile construite, iar daca cineva care citeste acest articol este din Lumina il anunt ca este o petitie care trebuie semnata pt a se construi un sens giratoriu in acea intersectie unde sunt accidente saptamanal
5
0
Nu se poate. Asa ceva nu se poate-nu exista in lumea celor drepti intru dreptatea strazi inguste. Cum se poate tu cocalar cu 4-8 clase sa conduci ... si dupa aceea sa vina smurdu cu helicioplanul sa recupereze splina, ficatul, pielea pentru niste jindariti fara istorie finala.
5
1
Esti plecat cu pluta, pretene ! Pe mine era sa ma calce un alt dobitoc din Lumina cind mergeam cu bicicleta prin localitate. A venit de pe sensul opus si a virat pe contrasens, ca sa intre la cineva intr-o curte, cit pe ce sa ma loveasca, dupa care tot el a urlat la mine ca ce caut cu bicicleta pe strada si nu pe trotuar. Boul nu numai ca nu stia sa conduca, dar nici regulile de circulatie nu le stia.
5
0
Mare prost poti sa fii , cu cine te-a facut.
1
1
Feriti-va de taranii din Lumina!!! Sunt inculti si recalcitranti, chiar si atunci cand sunt vinovati.
6
1
mai bine plantam pomi pe marginea soselei sa mai spalam niste bani, dar sensul a uitat sa se faca, doar pe hartie este
8
0
As amenda zilnic compania de drumuri pentru ca nu face nimic sa reconfigureze intersectia aia.
23
2
Ziua si accidentul, va doare -n cur asta e adevarul , domnilor de la Drumuri si Gropi
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920