REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cărăuleanu întoarce armele: îl sprijină pe actualul primar PNL de la Albeşti

Cărăuleanu întoarce armele: îl sprijină pe actualul primar PNL de la Albeşti

Replica API 8 martie 2016 | 23:40 526

Dus cu vorba de PSD,

Dus cu vorba de PSD,

Olimpiu Cărăuleanu

PNL Constanţa a avut parte, în ultima perioadă, de agitaţie şi nemulţumiri în sânul câtorva organizaţii locale, în privinţa desemnării candidaţilor la primării. Cine credea că tensiunile sunt valabile doar la PNL, iată că – surpriză! – şi PSD Constanţa este măcinat de tensiuni interne. La Albeşti, desemnarea candidatului se lasă „cu sânge pe pereţi”, după ce candidatul de la alegerile trecute şi aspirant la încă o şansă de a candida la primărie din partea PSD, a realizat că a fost dus cu vorba!

Olimpiu Cărăuleanu a fost convins, până de curând, că el va fi candidatul PSD la Primăria Albeşti, urmând să se arunce „cu toată forţa” în lupta cu actualul primar, liberalul Gheorghe Moldovan. „Sâmbătă, a avut loc întâlnirea cu mai mulţi candidaţi la primărie. Până atunci, în discuţiile cu Cristinel Dragomir, îmi tot spunea că da, eu voi fi candidatul. Sâmbătă, s-a decis să fie altcineva candidatul PSD la Albeşti, şi anume Viorel Tuşa.

El a fost candidatul PSD la primărie în 2004, după care a plecat în Spania. A revenit acasă şi s-a decis în favoarea lui”, a explicat Cărăuleanu. Decizia partidului l-a determinat pe Cărăuleanu să reevalueze situaţia şi să ajungă la concluzia că nu poate duce o luptă care nu ar aduce nimic bun comunităţii.

„Am gândit cu capul şi nu m-am aruncat la o luptă de dragul locului 2, pe care eu îl câştigam doar pentru mine în detrimentul cetăţenilor care aşteaptă acum altceva, nu campanii electorale cu pomeni pixuri şi găleţi goale. Am decis că e timpul să ne schimbăm noi în primul rând şi abia apoi să mergem să cerem votul oamenilor..

Eu am făcut primul pas. Renunţ la moftul acesta de a fi candidat, pentru a ajuta pe altcineva care la momentul ăsta chiar poate. Am o vârstă care mai poate aştepta. Dar vreau să aştept, dar să şi acumulez experienţă, pentru că atunci când va veni timpul nostrum, să pot într-adevăr să îi ajut pe cetăţeni, nu să-i păcălesc şi mai mult sau să îi încurc”, a declarat Cărăuleanu. Şi, cine se gândea că îşi exprimă astfel sprijinul pentru candidatul PSD, ei bine, greşit!

„Vin alături de omul Moldovan. Nu m-a interesat partidul. Acest om a făcut prea mult bine şi îşi doreşte prea multe lucruri şi este păcat ca eu să intervin şi să-mi satisfac un orgoliu personal. PSD-ul va pierde cu siguranţă la Albeşti, dar îmi doresc şi în judeţ să piardă, ca să-si pună ordine în propria ogradă! Întreaga organizaţie PSD Albeşti va veni alături de omul Moldovan. Nu îmi doresc nici o funcţie şi nici nu am negociat absolut nimic, doar am vrut să demonstrez că se poate să ne întoarcem şi către cetăţenii care aşteaptă şi altceva de la noi”, a mai spus Cărăuleanu.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108