REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Care sunt zonele unde poţi face plajă fără şezlong?

Care sunt zonele unde poţi face plajă fără şezlong?

Replica API 5 iunie 2020 | 23:41 14722

Constănţenii sau turiştii veniţi weekend-ul acesta pe litoral pentru a profita de razele ultraviolete de la malul mării, trebuie să ştie că există şi plaje neconcesionate, acolo unde prosopul sau cearşaful va lua locul şezlongului.

Acestea sunt zonele unde operatorii economici nu şi-au adjudecat plaja, iar oamenii nu sunt nevoiţi să plătească pentru a face plajă pe şezlonguri. În schimb, administraţia publică locală va răspunde de menținerea regulilor de distanțare fizică și evitarea formării de aglomerări.

Care sunt aceste zone?

Mamaia

În staţiunea Mamaia, locul preferat de turiştii de toate vârstele, în special de cei tineri, mai ales în zona de nord, există mai multe sectoare de plajă unde se poate veni cu prosopul sau cearşaful. În zona Hotelului Mercur (subsector 8), în zona Hotelului Minerva (subsector 9), în zona terasei Tomis( subsector 6) şi în zona Complexului Bingo( subsector 14).

Năvodari

În vecinătatea aleei de promenadă din Năvodari (subsector 1b) se poate face plajă fără a putea depinde de şezlonguri.

Eforie Nord -Eforie Sud

În vecinătatea clădirii sanatoriului demolat din subsectorul de plajă 4, se poate face plajă pe prosop sau cearşaf. Tot în această zonă din Eforie Sud mai este vorba de subsectoarele 4 şi 5.

Venus – Saturn - Mangalia

În ceea ce priveşte staţiunea Venus, este vorba despre plaja din zona delimitată de Hotelul Afrodita şi Hotelul Turquoise. Între staţiunile Venus şi Saturn ar fi vorba de plajele aflate în vecinătatea Bălţii Mangalia, subsectoarele 2, 4 şi 6. În cazul municipiului Mangalia este vorba de subsectorul de plajă cu numărul 7.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plaja dintre hotel afrodita si turuqoise nu exista. E o zona doar cu stanci si pietre
0
0
Cum dezinfectati sezlongul dupa fiecare turist NE POATE SPUNE SANEPIDUL?!!Acest lucru trebuie facut si explicat fiecarui beneficiar cum si cu ce l ati dezinfecta!SEZLONGURILE SINT CALE DE TRANSMITERE SI SURSA DE INFECTIE PENTRU OAMENI!Dl Rafila poate ne explica sau chiar vrea sa se infecteze cit mai multi sa intram in stare de urgenta!?Sa zicem ca apa sarata ii protejeaza pe cei care fac baie, dar cei care nu se pot FACE BAIE SE POT infecta cu COVID!
4
0
Adica sa intrlegem ca noi cetatenii tarii , oamenii de rand, trebuie sa le facem curu mare la toate cilrile si la toti interlopii care au pus mana pe plaje si sa le platim sezlonguri? Oare guvernul asta chiar a pactizat cu hotii astia care au pretentii de investitotri si ii doare in cot de noi? Oare noi chiar asa fraieri sunhem si stam cuminti ? Daca se intampla asta in orice alta tara sa vezi ce ieseau oamenii in strada.
11
2
in constanta nu se poate face decat cu sezlong? pentru constanteni, nu ati lasat macar un spatiu la modern?
16
2
Toti smardoii care au inchiriat plajele pentru sezlonguri sa piara in smoala fierbinte a Iadului !
11
0
La muncaaaa putori.
6
0
Estivale s-o foot pe ma-ta de ziua ta!
6
3
Foarte bine. Sa stea cocalarii pe plastic, oamenii misto se vor bucura de nisip si cearsaf.
16
1
zece mii de euroo pe an concesiunea unei plaji,trebuie da faci si curat si ceceuri si gunoaie.f bine,penntru constanteni 1 milion sezlongul si pentru turisti zece lei asa ar trebui
4
11
Plajile sunt luate de interlopi care nu stiu sa scrie si scot profit din sezloange, angajeaza tiganusi sa le care si lasa gunoaiele cu musculite peste turistii care platesc sute de euro pe zi sa stea printre gunoaie urat mirositoare infecte cu neveste si copii mici.
29
1
Cum dracu, saraciile alea din Spqnia, Italia, Portugalia, Grecia, fac plaja pe prosop sau pe scaune pliante, si doar romanii nu suporta prosopul? Pe cei de afara ii vezi cum vin cu scaunele sau prosoape si se aseaza pe plaja, isi scot sufertasul si manaca si beau ce isi aduc de acasa. Doar la noi o sa vezi toti ruptii-n cur cu frapiere pe sezlong. Eu nu stiu care sunt mai saraci, astia sau aia?
39
2
BRAVO, MA, pai prostimea trebuie sa strabata statiunea mamaia ca sa poata face plaja. in ce hal am ajuns. plajele tarii au ajuns proprietate privata. nesimitire curata.
44
2
luati sezlonguri si baldachine pe care s-au cremuit pitipoancele si pe care au transpirat interlopii cu cefe late .stati la soare in transpiratiile lor si mai dati si bani .E 140 de lei unul la dedeman in 4 zile ii cumperi investitorului makidon sezlongul stambaer gumaru .
38
0
Ma pis pe toti concesionarii de plaja, pe sezlongurile lor rapanoase si pe maimutele lor de angajati!
41
2
este sursa de virusuri, bacterii, ciuperci. Chiar nimeni dintre cei responsabili nu fac nimic ? INS, DSP, OMS, ARAFAT interziceti mizeriile de sezlonguri!
56
0
eu zic sa bocotam sezlongarii. Turisti nu prea vor fi, asa ca o masa de clienti importanta vor fi localnicii. Boicot toate mizeriile cipanesti de pe plaja incepand cu zoom si terminand cu fratelli.
52
1
Fara sezlong facem plaja in bulgaria si in Grecia
50
0
Stie cineva pe ce sector de plaja se mai poate face nudism ? Ca vreau sa o fac de ras pe soacra-mea !
26
1
Cu un sezlong devenim investitori.Mai ramane de inchiriat padurile , drumurile , si de ce nu aerul..cind vei vrea sa iesi din casa sa fii obligat sa platesti.
53
0
mai cresc un pic infectarile si adio plaja pe anul asta.
45
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108