REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Carmen Dan, despre relația cu Viorica Dăncilă după condamnarea lui Dragnea: 'Niciodată n-aș pune-o într-o situație dificilă'

Carmen Dan, despre relația cu Viorica Dăncilă după condamnarea lui Dragnea: 'Niciodată n-aș pune-o într-o situație dificilă'

Replica API 18 iunie 2019 | 02:52 630

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susţine că este posibil ca în PSD să fie persoane care îşi doresc ca ea să nu mai ocupe acest portofoliu. Cât despre relația cu Viorica Dăncilă, Carmen Dan a spus că premierul este un om corect și niciodată nu ar pune-o într-o situație dificilă, scrie știripesurse.ro.

Întrebată, duminică seară, într-o emisiune la Antena 3, dacă crede că în PSD există persoane care îşi doresc ca ea să nu mai fie ministru, Carmen Dan a spus: "Este foarte posibil să existe pentru că eu nu am plecat niciodată de la premisa că o persoană este de neînlocuit sau este atât de bine pregătită pentru orice domeniu încât nu poate fi vreodată luată în discuţie înlocuirea acelei persoane".

"Apoi, am spus-o de fiecare dată, eu am primit acest mandat de la partidul care s-a gândit că aş putea face faţă la o asemenea responsabilitate şi am spus tot partidul este cel care îmi poate cere să părăsesc acest portofoliu (...) Dar până acum niciun coleg de-al meu nu s-a exprimat în sensul unei opţiuni ca eu să plec de la Ministerul de Interne, nici premierul României nu s-a exprimat. Am o relaţie corectă, deschisă, ne cunoaştem de ani de zile cu premierul Viorica Dăncilă, consider că este un om corect şi niciodată n-aş pune-o într-o situaţie dificilă", a declarat Carmen Dan, potrivit news.ro.

Ea a mai spus că încă nu s-a luat vreo decizie privind o eventuală remaniere.

"Acum, în ce priveşte remanierea, este o discuţie şi nu este prima remaniere. Sunt voci care au spus că ar fi de discutat şi o astfel de propunere. În mod concret, nu s-a luat nicio decizie până în acest moment, nu am o temere din această perspectivă, mi se pare un lucru absolut normal. Dar evident trebuie discutat acolo unde se discută deciziile politice, în coaliţia de guvernare şi în PSD. Aşa că dacă va fi să fie o remaniere, eu sunt convinsă că se va face o analiză serioasă şi se va lua cea mai bună decizie", a afirmat ministrul de Interne.

Ea a spus că nu a simţiti vreo schimbare în atitudinea premierului faţă de vreun ministru sau faţă de ea, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

"Poate o mai mare presiune, o mai mare dorinţă de a transmite un mesaj de unitate", a susţinut Caremen Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca curva de ma-ta ar fi stiut cat esti de prost te-ar fi dat la schimb pe o maimuta!
1
4
Papagalule , vino cu ceva nou , dar esti atat de prost incat nevasta - ta se fute cu tine de mana ! Probabil ca iti aduce un venit bun , ce mai aduce si ...aia mica din call girl , o duci bine nataraule . Cred ca ai cel putin dubla cetatenie , ma - ta se futea cu orice natie...
4
2
Ma-ta si fii-ta se pricep destul de bine la supt pouli dar nu au rezistenta! Trebuie sa le mai antrenezi si poate inveti dracului sa si scrii corect!
1
4
am sunat sa imi comand o muista si cand am ajuns la locatie ...mi - a deschis fiics-ta ! m - a rugat sa nu iti spun , tu credeai ca e it - ista de acrea castiga asa bine...
3
3
hodorogii nu au somn !.....dar nevasta-ta mai suge cate o pula cand te minte ca merge sa plateasca internetul...sa-ti dam la muie , mos hidos !
2
4
STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!
4
2
Pensionaru traieste din bani fiicei dar tu unde muncesti ma intretinutule social abonat la pomenile socialiste ale PSDistilor.
4
1
Acum am venit de la ma-ta centurista! Face treaba buna dar are nevoie de ajutorul tau!
5
2
stiu ca esti ''pensionarul'' cel care mananci cacat de mult timp , pt ca altceva nu-ti permiti . Sa - i dau la muie lui fiica-ta , cea care te intretine .
2
4
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
7
1
Cum o gandi un partid ? Poate membrii, reprezentantii , dar el ,ca organizatie, o fi dotat si cu creier ?
2
0
Ai stat si ai cautat cu lupa poate poate ai sa gasesti.ai gasit.bv.esenta ai prins linuta o? Ca daca te pun sa conjugi verbul a sti la conditional prezent ramai fara net cautand ce inseamna conditional prezent. Dar ma rog. Esti DASTEPT.bravo. nota 10.acu fugi la scara ta da DASTEPT.
0
0
Corect este SA STII...cu DOI DE I...limba romana are multe necunoscute
1
0
Idioat-o???? Pe bune????? Vai de capul meu.ai asasinat limba romana.ai de plm.defapt nu ma mira.si tampita asta de carmen dan a scris supprefect odata si a doua oara sub prefect.e de inteles. Auzi este o diferenta intre Am vazut-o capra in gard si am vazut o capra in gard? Ahahahahahah.din punctul tau de vedere nu cred.dar este sa sti.Ai de plm de analfabeti.mai si postezi sa te vada toata lumea cat de cretin esti.
2
0
D-na Dancila si Carmen Dan,ce va-si recomanda eu Dsv.Dupa anliza personala a mea,adunativa toti Teleormaneni care va adus Dragnea la conduceri Ro si plecati de urgenta in Teleorman,Alexandria,Videle si alte comune sa le aduceti la stadiul European.Ca pentru Ro nu sunteti pregatiti sa o reprezentati sunteti depasiti.Din ori ce punct de vedere.Cred ca imi dati voe sa-mi exprim parerea democratic.
7
0
a pus-o partidul...... cui ii spui idioat-o, daddy avea o slabiciune la ea, crede ca suntem prosti....de aia a ajuns la jilava
8
1
In lipsa lui dragnea fetitzele lui se gandesc in ce pozitii s-ar mai pune...
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920