REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CARTE DE VIZITĂ? Parcul de la Universitatea Ovidius, plin de gunoie!

CARTE DE VIZITĂ? Parcul de la Universitatea Ovidius, plin de gunoie!

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:00 264

Incredibil cum poate să arate parcul Universității Ovidius Constanța, zona Campus! Băncile și aleile abia se mai văd de buruieni, iar gunoaiele stau la loc de cinste.

Încă de la începutul lunii, Primăria Constanța a dat startul campaniei ”Curățăm Constanța nostră”, campanie ce are ca scop înfrumusețarea străzilor, cartierelor, parcurilor și plajelor din municipiul Constanța, fiind implicate numeroase instituții de stat sau private, societăți comerciale, asociații de proprietari, cluburi sportive etc.

Clar, nu toată lumea a primit cu brațele deschise această campanie, orașul ”înotând” încă, în gunoaie cât casa, străzi împuțite și parcuri neigienizate. Nici Universitatea Ovidius nu s-a conformat cerințelor! Parcul din Campus este neîngrijit, ambalajele sunt ca la ele acasă, iar, în unele zone, aleile nu se mai văd de buruieni.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar si cand vor pleca frumosii si liberii acestia de la conducere, sa te tii reforme de substanta
4
0
Universitatea este condusa de cea mai buna echipa, cea mai tanara, cea mai despteapta, cea mai harnica si cea mai curata! Am uitat ceva?Si cea mai morala, of course!!
5
0
Domn Rector mi-a spus sa ma ocup de multe in Universitate, dar sa dau cu matura pe langa Campus nu mi-a spus ca o faceam pentru dansul imediat. Stiu sa il ling in cur si sa ii sterg scamele actuale si viitoare, dar daca stiam ca vrea sa si matur la Campus o faceam fara doar si poate. Scuze domn Rector! Merit o pedeapsa!
4
0
Voi sunteti urmasii lui Traian? In Constanta gunoaiele umbla pe doua picioare.
6
0
De drumul catre Baza Nautica, ce sa mai zicem?
6
1
Sa traiasca conducerea UOC care este pe langa
8
1
de ce nu condamna nimeni pe cei care fac mizeria ! vrem civilizatie ,dar ne comportam ca primatele !!!
7
1
AVETI UN CAMPUS DKKT
5
4
In Univeritatea Ovidius, este mizerie peste tot, parca nu au auzit de cuvantul curatenie. Totul este ruginit.
7
2
Tot orasul este asa. In parcul de la Tabacarie singurele flori sunt papadiile, p..zda tigancii si ba..ina porcului. Probabil s-au platit bani buni pentru ele. Debandada totala in oras. In vara au asfaltat Aurel Vlaicu, nici acum nu e marcata. La fel Tomis. In loc sa traseze linia despartitoare de sens ei traseaza trecerile de pietoni. Initial am crezut ca mai vin cu un strat de uzura peste asfaltul turnat acum o luna. La tribunal s-au apucat de toata zona odata, daca vine cineva sa ii vada pe muncitori se apuca cu mainile de par. Doi muncesc si 5 stau. Ii apuca vara viitoare
11
0
Stai dracu linistit ca articolul nu te vizeaza! Ce ai? Sau ai intrat in campanie electorala?
4
2
e plin de muncitori peste tot in zona se fac blocuri. terminati-o haha nebunaticilor, parca nu stim noi de ce scrieti asa..
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108