REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CARTIERUL Constanței unde, SEARA, se STRÂNG BARBUGIII! VIDEO

CARTIERUL Constanței unde, SEARA, se STRÂNG BARBUGIII! VIDEO

Replica API 3 iulie 2020 | 00:05 3019

Cartierul Henri Coandă din Constanţa a reprezentat de-a lungul timpului o problemă pentru constănţenii care locuiesc în jurul acestuia dar şi pentru cei care se ocupă de administrarea lui. Cartierul lui Mazăre, cum i se mai spune, se transformă la venirea serii în locul unde jocurile de noroc ilegale sunt practicate de la mic la mare. Barbut, table, remi, sunt doar câteva dintre jocurile cu care cei din Henri Coandă își omoară timpul sau unde pierd banii câștigați cu sudoarea frunții…din ajutorul social.

Barbut la fiecare colț

În Henri Coandă nu poate fi vorba de nici un fel de distanțare socială, la fiecare scară de bloc fiind strânși cel puțin 10 persoane care fie sparg semințe fie pun la care cine știe ce plan măreț de îmbogățire. Cel mai îndrăgit joc de aceștia este barbutul, jucat aproape la fiecare colț. Cu toate că există un sediu al Poliției Locale chiar în cartier, aceștia au mult prea multă treabă ca să vadă jocurile de noroc care se practică chiar sub nasul lor.

(click pe imagine)

Un locuitor și-a amenajat o grădină, dar lângă...

Cu toate acestea, iată că în acest cartier mai sunt și oameni care iubesc și apreciază frumosul. Un locatar din Henri Coandă și-a amenajat propriul lui colt de rai, o mică grădină pe care și-a amenajat-o cum a crezut el că este mai bine.

Această grădină este o pată de culoare în peisajul plin de gunoaie și în același o scânteie de speranță că poate… ceva se poate schimba și aici. Însă, imediat lângă e haos: gunoaie cât cuprinde.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aruncatorul de flacari pe ei
5
0
nu se suparanimeni cind joaca intre ei.iar cime se baga si ia teapa,si.o merita!
0
4
veniti prin poarta 6 sa vedeti acolo cum se strang boschetarii pe aleea lirei in dreptul carciumilor
5
0
Joaca si ei 2-3 lei ce aveti cu ei.
0
6
HC in Palas, la cap de linie 48, e teren viran acolo.
7
0
Ba ala e amsamblu rezidential, numai vedete ca doar era zona preferata a lui pastaie prafuita
6
0
Acest cartier al pomanagiilor trebuie ras de pe fata pamantului.
12
0
rasistilor......platitiva impozitul sa se mareasca socialu
3
6
lasati ciorile sa vina la mine !
14
0
Si in Tomis Plus la fel, numai ca va faceti ca nui vedeti!!!!!!!
7
0
in urma articolului publicat , primarul impreuna cu vicele babu au hotarat construirea din banii contribuabililor a unei sali de jocuri si recreere in acest cartier.
7
0
Pe langa table remy se joaca si sah iar cu barbutu nu prea va iesit numai ciutani joaca asa ca nu iese pasenta decat un cartier cu moldoveni sau olteni gen p6 mai bine unul cu minoritati
3
3
jocuri nevinovate , implementate, traditionale societatii noastre iau amploare, munca corecta si cinstita incet incet scade si cu timpul dispare!
1
5
Fac si ei un ban, trebuie sa isi plateasca chiria, intretinerea, apa, curentul. Toate sunt scumpe si salariul nu le ajunge
4
6
TIGANII din piata ovidiu au fost mutati din vilele nationalizate de acolo, in tomis nord, pentru ca, CLANUL MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky, sa puna mana pe toate aceste vile nationalizate !!!
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108