REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cartierul Henri Coandă va fi MUTAT la periferia orașului… dacă FRĂȚILĂ va ajunge PRIMARUL Constanței

Cartierul Henri Coandă va fi MUTAT la periferia orașului… dacă FRĂȚILĂ va ajunge PRIMARUL Constanței

Replica API 27 iulie 2020 | 10:33 10927

Candidat surpriză la Primăria Constanța! Constantin Frățilă, președintele Asociației Constructorilor și Investitorilor Dobrogea (ACID) intră în cursa pentru alegerile locale, încrezător că va obține scaunul lui Decebal Făgădău.

Constantin Frățilă este propus de mai multe asociații profesionale și de mai mulți investitori de la malul mării datorită experienței pe care acesta o are în domeniul antreprenorial. Ce l-a determinat pe Frățilă să intre în această cursă? ”În ”piața” de candidați observ că cei mai mulți sunt ”cheltuitori” de bugete și habar nu au ce înseamnă să construiești un buget de venituri. Nu au habar ce înseamnă grija salariilor lunare ale angajaților, nu au habar, în general”, a declarat, pentru Replica, Constantin Frățilă.

Marea majoritate a candidaților la Primăria Constanța, ”veniți de te miri de pe unde, cu pretenția că vor fi buni manageri și gospodari ai orașului”

În opinia investitorului, majoritatea candidaților sunt foști sau actuali bugetari, care nu au nici în clin, nici în mânecă cu administrația locală, care nu știu ce înseamnă să investești într-un asemenea oraș și cum să investești, ”veniți de te miri de pe unde, cu pretenția că vor fi buni manageri și gospodari ai orașului”, a mai precizat Frățilă. „Știu ei nevoile constănțenilor în general, au ei habar de nevoile zonei antreprenoriale, știu ei ce înseamnă deschiderea orașului spre investiții, au ei habar de ce Constanța a fost închisă marilor investitori?”, se întreabă, retoric, Frățilă.

Cartierul Henri Coandă, MUTAT la periferia orașului și va sista ajutoarele sociale celor care sunt apți de muncă

Constantin Frățile are câteva idei pe care le va pune în practică, când și dacă va ajunge la Primăria Constanța. Una dintre acestea, și cea mai importantă, îi vizează pe locuitorii cartierului social Henri Coandă. Frățilă va curăța centrul cartierului Tomis Nord și va muta Henri Coandă, format, în mare parte, de asistați social, la periferia orașului. Și, pentru că am adus vorba de asistați social, Frățilă va tăia ajutoarele celor care sunt apți de muncă și stau la mila statului.

Dar cine este Constantin Frățilă!

Constantin Frățilă este un important om de afaceri din Constanța, este de profesie inginer, a fost arbitru de fotbal Divizia Național A și membru activ în Clubul Internațional al Sponsorilor Scuderiei Ferrari din F1, este președintele ACID.

A absolvit Universitatea ”Transilvania” din Brașov, Facultatea de Mecanică-secția Autovehicule Rutiere, cursuri la ZI. Este doctorand la Universitatea ”Transilvania”, cu teza ”Îmbunătățirea managementului în traficul urban de călători”.

Activitatea profesională este destul de stufoasă. Printre altele, membru în CA și acționar al SIF Transilvania, director general la SCUT SA; administrator la SC COMCM SA; director general la SC COM AUTO SA și administrator la Leasing Auto România Constanța; director general la COM AUTO SA, director general la SC AUTOMECANICA SA și multe altele.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DA, are dreptate Fratila, si este si un om hotarat ! Deci , nu mai votati promisiuni tampite, asta ce zice si face ! Deci , DA, sa mute Hanry Coanda , DA , fara ajutoare sociale pentru cine poate muncii !
2
0
cine e caricatura asta ?
1
2
Mai bine sa-l mute in Marea Neagra!
8
0
omu a zis de cioroi ca sa-i mute mata ca roman nu te preocupa.daca locuiesti in henry cioara cum ai obtinut drept de rezidenta acolo?ca sunt multi tineri care traiesc la periferie si tiganii s-au mutat in centru in buricu targului.strategic taticule.
3
1
s-a saturat de microbuze si acum vrea primar
3
0
Sa o mute pe masa aici nu stau numai turci si tigani stau si romani care muncesc si se caca pe ajutorul vostru de cacat de la stat Unde muta atatea familii ? Iar cei care mananca cacat de cartier un singur cuvant RASISTI JIGIDII NAZISTE EU SANT ROMAN BOILOR
1
6
Sa puna o bomba acolo sau sa ii dea foc. Nu mai cheltuim bani sa ii si stramutam.
7
1
Da ! Un candidat care spune ceva ! Rasism, nerasim, are dreptate iar Henri Coanda nu are ce cauta in crtierul Tomis Nord. Si ajutoare sociale la cei ce pot sa munceasca trebiau stopate demult! Deci , da de asa PRIMAR are nevoie CONSTANATA.
24
3
Votez Fratila cu doua maini.....
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108