REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cât a ajuns să coste un simplu burger pe insula Thassos din Grecia

Cât a ajuns să coste un simplu burger pe insula Thassos din Grecia

Replica API 2 august 2022 | 21:31 2696

Turiștii români sunt uluiți de unele prețuri pe care le practică restaurantele din destinațiile de vacanță populare din Grecia. De exemplu, prețul unui simplu cheeseburger servit de o tavernă din insula Thassos a atras atenția foarte multor internauți de pe un grup de discuții cunoscut. Oamenilor nu le-a venit să creadă de câți euro au avut nevoie pentru a achita nota.

Sursa foto: Facebook

Un român a postat câteva imagini cu un cheeseburger pe care l-a comandat la Golden Beach, unul dintre cele mai apreciate locuri din Thassos. Turistul se aștepta ca prețurile pe celebra insulă să fie ceva mai mari, însă a rămas șocat când ospătarul i-a adus nota pentru mâncarea comandată.

Un simplu cheeseburger, fără cartofi prăjiți, salată sau o băutură lângă, a ajuns să coste 5 euro. Dar pentru ca festinul să fie deplin, turistul român a mai cerut cartofi pentru 2 euro suplimentari, un gyros cu salată și ceapă caramelizată în valoare de 9 euro și o limonadă „home made” care a încărcat nota finală cu încă 5,5 euro. În total, turistul român a ajuns să plătească 21,5 euro pe un meniu pentru o singură persoană, adică în jur de 105 lei.

Ceilalți utilizatori ai grupului de turism nu au fost prea încântați de "afacerea" făcută de român. Cei mai mulți au apreciat că o asemenea masă este cam scumpă. Mai ales că este vorba de un singur meniu. Lucrurile se schimă în momentul în care mergi la o astfel de masă alături de copii sau alți membrii ai familiei. Alți internauți consideră că, în condițiile date, prețurile grecilor sunt destul de bune.

„Cheeseburger? Ăsta poate e ceva bun, dar sigur nu e cheeseburger. În rest, se reglează din pâine și cartofi”, „Să dai 21.5 euro pe o chifla cu câțiva cartofi prăjiți și un pahar de apa cu lămâie… Asta înseamnă să fii mafiot! Neam descurcăreț grecii”, „Nu e chiar așa, nu te obliga nimeni”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii grupului de Facebook, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine pentru aceasta mizerie de "articol". Nu tine vrajeala, cine a citit atent vede ca nu a fost vorba doar despre un singur fel de mancare, dar de, asa e cand vrei sa faci pulimea sa zica "vai pirand-o nu mai merem la creci ca e scunpa mincarea, e scunpa totu la iei." Aia a fost masa pentru 2 persoane linistit ca la greci gyrosu nu e o shaorma obosita care intamplator are niste branza in ea. Cand citezi o sursa o documentezi cum trebuie, link autor etc nu" sursa poza : Facebook" , fenomenal ! Intru pe facebook si o gasesc nu?
0
0
Greci s-au aliniat cu preturile de la noi . Asa ca vacanta placuta drgi romani .
0
0
Nu tine vrajeala, tot nu mergem la cipani in Mamaia.
0
0
Hahahahaha, astea sunt replici sa ajute turismul romanesc. Poate sa fie si 100 euro o maslina si tot plec afara in concediu decat sa o aud pe marsuina aia de Corinuta cum face ea tot. Face..... facial poate
1
0
nu mai cititi din Facebook la toti prapaditi astia. is asa saraci ca au ajuns acolo pe jos si mananca din gunoaie
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108