REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cât a slăbit Sorin Bontea la Asia Express. El și Răzvan Fodor au format una dintre cele mai amuzante echipe din concurs

Cât a slăbit Sorin Bontea la Asia Express. El și Răzvan Fodor au format una dintre cele mai amuzante echipe din concurs

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 1440

Sorin Bontea, Răzvan Fodor

Sorin Bontea este unul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul trei al show-ului Asia Express, și unul dintre cei mai apreciați bucătari din țară. Chef Bontea a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre sacrificiile meseriei, dar și despre experiența Asia Express.

„Am lucrat ca ajutor de bucătar la restaurantul Minion. Aveam 16 ani, iar în prima fază lucram numai dimineața, ca să pot ajunge și la școală. Am făcut de toate – am cărat marfă, am făcut curat, am curățat cartofi, am făcut maioneză la tel. Pe vremea aia, bucătăria se făcea altfel, nu existau aparate, roboți de bucătărie, trebuia să îți folosești mâinile, că nu gătea nimeni în locul tău”, și-a amintit Sorin despre primul său loc de muncă.

„Pentru bucătari nu există zile de naștere, sărbători sau zile libere. Am petrecut mult timp departe de cei dragi, pentru că lucram pe vas, dar am avut norocul să am o familie extraordinară, care m-a încurajat și m-a susținut în fiecare pas pe care l-am făcut. De aceea am și ajuns aici. Dar, poate că dacă m-aș întoarce în timp mi-aș zice «Sorin, fă-te cântăreț!»”, completează Chef Bontea. După două luni de cură intensă cu orez, în Asia, care l-a „ajutat” să slăbească 9 kilograme, Sorin visa la momentul în care ajunge acasă și se va bucura de mâncarea lui preferată. „Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească. Soția m-a aștepta cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă, am mâncat și am stat în cadă. Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era Raiul pentru mine”, a povestit Sorin, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108