REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cât cere Antonia pentru 40 de minute de spectacol? "Are nevoie de bani"

Cât cere Antonia pentru 40 de minute de spectacol? "Are nevoie de bani"

Replica API 1 noiembrie 2021 | 00:01 1949

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, astfel prețul pentru câteva minute de show este pe măsură. Iată care este suma pe care o câștigă artista.

Antonia

Iubita lui Alex Velea, mamă a 3 copiii, are o carieră de succes în industria muzicală, iar acest lucru se vede din nenumăratele proiecte pe care le are. Pe lângă frumusețea naturală și silueta perfectă, Antonia a fost înzestrată cu un talent și o carismă care au reușit să atragă milioane de fani.

Faimoasa cântăreață are un preț bine stabilit pentru evenimentele la care participă, programul fiind în jur de 40 de minute.

Recent, o sursă de la impact.ro, a indicat suma pe care o încasează Antonia pentru oferirea unui spectacol pe cinste.

Astfel, artista câștigă între 3000 și 5000 de euro, pentru un program de doar 40 minute.

"Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani.", au dezvăluit surse pentru impact.ro, citat de wowbiz.ro.

Cât câștiga Alex Velea în primii ani din carieră?

Iubitul Antoniei se poate mândri, de asemenea, cu o carieră de succes, mai ales că are parte de o echipă de oameni profesioniști și foarte muncitori.

În cadrul unui podcast, Alex Velea a făcut o comparație între suma pe care o încasa la început de carieră și cât câștigă acum. Artistul a ajuns la concluzia că a avut o mare evoluție de-a lungul timpului, astfel încât acum câțiva ani câștiga 2000 de lei, pe când acum încasează mii de euro.

Alături de prietenul și colegul lui de breaslă, Speak, a povestit prin ce obstacole au întâmpinat pe parcursul carierei lor.

Cel mai greu a fost să producă bani și să ajungă să se poată întreține doar din muzică. După multă muncă și perseverență, au reușit, fiind unii dintre cei mai bine cotați artiști din România.

"Speak: Tu atunci cântai pe 2000 de lei.

Alex Velea: Nu mai știu …

Speak: Știu eu! Nu eu luam banii? Eu și conduceam, eu luam și banii

Alex Velea: Erai și tour manager, și DJ și tot …

Speak: Dar eram serioși, ne făceam treaba. Ne-am mai luat și țeapă … Dar, eu din ce știu, cum vedeam noi treaba, noi mai mult visam atunci, noi nu știam business-ul.

Alex Velea: Nu, nu aveam nicio treabă cu business-ul, dar eram fericiți că ni se întâmplă ce ne doream. Adică, ne hrăneam din energia aia. Când vedeam oamenii că urlă, ne simțeam … "Mamă, ne iubesc ăștia! Ce tare!", exact ce trebuie să simți, de fapt, și ce trebuie să te ghideze. Nu ne interesau banii … ne interesa să avem haine, să fim băgați în seamă, să vorbim și să avem ceva în buzunar, dar nu să strângem. Nu ne interesa asta.", a mărturisit Alex Velea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca si asta e hartistaaaaa.
2
0
o mwuie si o tigara ca in Vama !
5
0
sa-l vopsesti pe velea ???asa ceva n-am vazut tone de vopsea pe corpul lui..oare se mai face bine???
8
0
ii pot oferi 500 coco tragerea
16
0
Face si sex oral de banii astia?
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212