REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cât costă geanta de lux pentru care Andreea Bănică a făcut obsesie

Cât costă geanta de lux pentru care Andreea Bănică a făcut obsesie

Replica API 27 noiembrie 2019 | 19:23 659

Andreea Bănică

foto: Instagram

Andreea Bănică e precum vinul, iar cei 41 de ani, împliniți pe 21 iunie, i-au adus un plus de înțelepciune, stil și feminitate. Cel puțin asta se vede din aparițiile ei mondene, solista fiind des lăudată de stiliști pentru abordările sale vestimentare. Andreea are însă și păcate pe care și le recunoaște și de care nu se lecuiește: îi plac brandurile exclusiviste și nu se uită la bani atunci când face câte o obsesie.

Solista, care din anul 1998 se află pe scenă, ba cu trupa Exotic, ba cu trupa Blondy, iar acum solo, s-a schimbat radical din punct de vedere vestimentar.

În ultimii ani, Andreea Bănică a primit laude de la criticii de modă, care fie o urcă în topul celor mai bine îmbrăcate vedete, fie îi acordă bile albe pentru accesorii.

click pe foto

foto: arhivă personală

Şi, pe bună dreptate, căci Andreea este probabil vedeta cu cea mai spectaculoasă evoluţie vestimentară. Dacă acum în dressing-ul ei şi-au făcut loc pantofi Valentino, Chanel sau Louboutin, de 800 de euro perechea, dar şi haine monocrome, elegante, din materiale de calitate, să nu uităm că pe vremuri ne dureau ochii când o priveam în fustițele din latex, de-o palmă.

Geanta Luis Vuitton Onthego costă 2.100 de euro

Cea mai nouă obsesie a Andreei Bănică are legătură cu accesoriile și cu brandul franțuzesc Luis Vuitton. Și-a cumpărat haine, curele, încălțăminte, dar ochii ne-au picat pe cele două exemplare "Louis Vuitton Monogram Giant Onthego", modelul de geantă lansat în 2019 și care a le-a înnebunit pe mai multe vedete. În ciuda prețului piperat, 2.100 de euro bucata (10.000 lei), Andreea are acasă nu una, ci două astfel de genți, fiindu-i probabil greu să se decidă asupra culorii. Și-a cumpărat negru și portocaliu.

Bianca Drăgușanu și Laurette

foto: Instagram

La fel de încântate de această geantă încăpătoare, care se poate purta în mână, dar și pe umăr, sunt și alte vedete de la noi. Bianca Drăgușanu și Laurette s-au întâlnit în aeroport, având fiecare geanta ei, același model verde.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai da ca ne intereseaza posetele proastelor .numai borfeturi promovati la rubrica asta
2
0
Parasute cu pretentii de VIP, iar in cazul lor, VIP inseamna Very Insignificant Persons. Asa-zise modele... cu infatisare de papusi gonflabile.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108