REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cât de iscusită este Andreea Tonciu în bucătărie? Ce a împărtășit vedeta fanilor pe internet

Cât de iscusită este Andreea Tonciu în bucătărie? Ce a împărtășit vedeta fanilor pe internet

Replica API 24 februarie 2021 | 23:08 1291

Ați fi crezut că Andreea Tonciu se pricepe doar la arăta bine și a atrage privirile tuturor bărbaților. Ei bine, vedeta demonstrează că, pe lângă o mamă grijulie, este și o bucătăreasă iscusită, scrie spynews.ro

Andreea Tonciu i-a obișnuit pe fani cu apariții provocatoare, mereu sexy și atrăgătoare. În ultimul timp, bruneta s-a reprofilat și s-a retras în bucătărie, acolo unde gătește pentru întreaga familie, declarându-se o adevărată gospodină.

Care este noua pasiune a Andreei Tonciu

În ultimul timp, vedeta împărtășește cu fanii din ce în ce mai multe videoclipuri și fotografii din bucătăria ei, în care se pare că se descurcă de minune la gătit.

Bruneta le-a mărturisit fanilor că de la o vreme este din ce în ce mai pofticioasă, așa că își face singură toate poftele, acasă. Andreea Tonciu este îndrăgostită de tot ce înseamnă dulciuri și a decis să își prepare singură plăcintă, după propria rețetă.

”Dragilor, am fost la cumpărături și de la o vreme sunt foarte, foarte pofticioasă. Astăzi voi face placintă cu dovleac și placintă cu mere”, a spus vedeta pe Instagram.

Rezultatul parcă e desprins din cărțile autentice de bucate, iar Andreea Tonciu a confirmat încă o dată că este o familistă convinsă și că nu se lasă influențată în niciun fel de gurile rele care o judecă la orice pas.

Care este secretul de bucătărie pe care bruneta l-a împărtășit fanilor

Andreea Tonciu a recunoscut că nu a fost atât de pregătită în ceea ce privește ingredientele. Vedeta a spus că nu a găsit pentru plăcintă nuci fărâmițate, dar acest lucru nu a descurajat-o absolut deloc.

Bruneta a fost cât se poate de inventivă și le-a dat un pont tuturor gospodinelor, îndemnându-le să cumpere nuci vidate și să le mărunțească cu un bătător de șnițele.

Vedeta își răsfață fiica și soțul cu deserturi făcute chiar de ea, de care este extrem de mândră. Andreea Tonciu și-a etalat de nenumărate ori calitățile de bucătăreasă, dar a confirmat că primește și ajutor la gătit din partea unei alte doamne.

Pe internet, frumoasa brunetă spune că s-a transformat în ”fată de casă”, însă unii din admiratorii ei o contrazic din cauza ipostazelor incitante care îi mai scapă în unele fotografii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne ziceti cat a mai slabit jidanca oana. Aia basoldina !!!
1
1
iar faceti toate borfeturile celebre .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218