REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CÂT mai COSTĂ organizarea unei NUNȚI, în PANDEMIE!

CÂT mai COSTĂ organizarea unei NUNȚI, în PANDEMIE!

Replica API 17 iulie 2021 | 18:57 2164

După o lungă perioadă de pandemie în care evenimentele au fost sistate, iată că, acestea au început să reapară și să facă viața mai frumoasă a sute de tineri. Nunta, căci despre ea este vorba, pare să fie cel mai important moment din viața tinerilor. Și pentru că este atât de important, cu siguranță, aceștia sunt dispuși să plătească zeci de mii de euro pentru cea mai frumoasă zi din viața lor. Așadar, bugetul alocat reprezintă pilonul principal căruia îi trebuie acordată o importanță deosebită.

În funcție de preferințele mirilor, nunțile pot fi mai pompoase sau mai restrânse, acest lucru fiind influențat de dorința mirilor, dar și de invitații acestora. Pe lângă cheltuielile privind cununia civilă sau religioasă, care include taxa primăriei, fotograf, lumânări, decorațiuni, ținute și multe altele, tinerii trebuie să aibă în vedere că alegerea restaurantului este unul dintre cei mai importanți pași în planificare nunții. Așa că, reporterii Replica au verificat care mai sunt ultimele tarife când vine vorba despre restaurant. Pe lângă meniu, trebuie avut în vedere și decorațiile, formația, candy-barul, torul și multe alte momente.

Meniurile la restaurante variază între 50-200 de euro

La restaurantele din municipiul, meniul pentru restaurante poate varia între 50-100 de euro pentru o singură persoană. Aici, multe dintre restaurante oferă în acest preț și băuturile pe toată durata evenimentului, iar meniul este compus din aperitiv, pește, tradiționalele sarmale, dar și friptura.

În stațiunea Mamaia, prețurile cresc odată cu pretențiile mirilor. Astfel se face că de la un meniu standard de 70 de euro, se poate ajunge chiar și la fabuloasa sumă de 150, chiar și 200 de euro pentru o singură persoană. Desigur, în aceste prețuri, deținătorii restaurantelor oferă și băuturile alcoolice și non-alcoolice.

Alte detalii de care miri trebuie să țină cont

Pe lângă meniu, miri trebuie să aibă în vedere și tortul, tort care pornește de la 500 de lei, iar suma poate crește în funcție de dorințele tinerilor. Pe lângă acest aspect, există decorațiunile restaurantului, momentele artistice, plata ospătarilor.

Formația, un alt aspect foarte important pentru nuntă

Un alt aspect foarte important este formația de muzicanți sau dj-ul. Ce-i drept, mulți preferă formația, dar există și persoane care doresc dj. Pentru formații tarifele sunt în funcție de numărul de persoane din trupă, dar și de notorietatea acestora. Fie că vorbim de artiști locali sau de artiști naționali, cu siguranță, mirii trebuie să aibă pregătită o sumă frumoasă. Spre exemplu, o formație locală, compusă din 5 membri, te poate face să scoți din buzunar peste 2000 de euro, în timp ce, pentru o formație compusă din 10 persoane tariful poate varia între 4000-5000 de euro.

Pe lângă cele menționate, lista continuă cu ținutele mirilor, momentele artistice, dar și multe altele.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vine valu 4 si se vor face nunti numai la baia tl
0
0
stiu cel mai bine. ei investesc cel mai mult in chindia de 500 invitati. ca sa isi cumpere mercedes dupa.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212