REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cătălin Anghel, despre confiscarea dreptei

Cătălin Anghel, despre confiscarea dreptei

Replica API 24 martie 2013 | 00:00 182

Comunicat de presă:

"Confiscarea dreptei ...

Care este paradoxul dreptei? Oamenii care au permis furtul în numele politicii şi cu ajutorul politicii, oameni care s-au cocoţat pe umerii oamenilor care plătesc taxe şi care îşi doresc statul minimal - care oferă şanse si nu pomană, oamenii care au fost aroganţi cât au fost la putere şi care acum vorbesc în numele dreptei de pe poziţia de pierzători în alegeri, oamenii aceştia cred ca EI sunt singurii reprezentanţi ai dreptei.

Nu cred că felul în care a fost făcută politica în România ultimilor ani - cu bani negri obţinuţi cu contracte umflate pentru autorităţile publice, cu locuri plătite ale candidaţilor în alegeri, cu licitarea posturilor publice în cotloanele întunecate ale partidelor actuale ( inclusiv ale celor de dreapta), cu o elită falsă care se dă reprezentantă a poporului - nu cred că aceşti oameni pot moderniza politica românească şi România.

Nu cumva oare ultimele alegeri au sanctionat drastic aceasta aşa-zisă dreapta ?

Nu cumva componenţa actuală a Parlamentului este un semn că oamenii de dreapta - cei care muncesc, trăiesc şi plătesc corect taxe in România şi aievea vor alta dreapta?

Nu vă lăsaţi păcăliţi de frumusetea discursurilor politicianiste de azi.

Alegeţi oamenii care fac, nu pe cei care vorbesc frumos şi sforăitor, mai ales in campanii, alegeri sau doar în preajma evenimentelor mediatizate.

Veniţi să formăm împreună o clasa politică a oamenilor care le pasă!

Nu confiscaţi dreapta !

Haideţi să facem lucrurile cum trebuie ! Veniţi alături de noi la Noua Republică Constanţa ! Schimbarea începe cu noi, aici şi acum !

Cătălin Anghel - Preşedinte Noua Republică Constanţa".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108