REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cătălin Botezatu, declarații bombă: „Mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă”

Cătălin Botezatu, declarații bombă: „Mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă”

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:00 622

Cătălin Botezatu

Mariajul este un subiect tabu pentru creatorul de modă Cătălin Botezatu, chiar dacă acesta nu duce lipsă de admiratoare. El povestește că nu are de gând să se căsătorească și a mai povestit prin ce peripeții a mai trecut. Cătălin Botezatu a declarat că a fost la un pas de a căsători, însă nu din dragoste și nici cu voia lui.

Designerul a povestit cum a reușit să scape de o căsătorie aranjată, în străinătate. „În momentul în care am câștigat un premiu european, pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă cu o tânăra, supermodel (pentru că n-aș fi putut rămâne altfel acolo), dar am refuzat pentru că, în același timp, eram foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat că a fost iubirea vieții lui).

Am fost împreună mai mult de șapte ani și mă aștepta în România”, a povestit Cătălin Botezatu pentru revista VIVA!, adăugând că nu are de gând să se căsătorească. Totodată, Botezatu a mai povestit că s-a sărutat cu Cristina Ich în culisele emisiunii Bravo, ai stil!. „Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a spus Cătălin Botezatu. La rândul ei, Cristina a spus: „Mi-ar plăcea ca tatăl copiilor mei să arate precum Cătălin”.

liberatatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai drogatule, nu ne intereseaza . Dispari de pe sticla infatuatule.
2
0
Si ala de te lua n-avea plua mare, de n-ai acceptat...
1
0
Pleaca mai arogantule, infatuatule, drogatule! O panarama de om: asa nu ! Asta, este in stare a avea o familie, copii.... !?
3
0
Viata are si finich omule! Mai reflecteaza! Nu cred ca ai iubit vreodata, Te inseli increzutule!
3
0
po po po po po
4
0
de unde draq copii, cu poppo asta ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108