REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cătălin Botezatu, declarații picante despre femeile din viața lui

Cătălin Botezatu, declarații picante despre femeile din viața lui

Replica API 16 septembrie 2021 | 00:00 1880

O viață tumultuoasă! Cătălin Botezatu și-a pus sufletul pe tavă în cel mai recent interviu pentru Denise Rifai, la Kanal D. Creatorul de modă a vorbit despre femeile din viața lui, iubite sau prietene, și a recunoscut relația cu femeia alături de care a petrecut 7 ani, Dana Opsitaru.

Cătălin Botezatu și Tania Budi

"Am iubit-o cu adevărat și o iubesc încă, pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu. Totodată, Botezatu a dezmințit relația cu Bianca Brad, fostă Miss România, însă a recunoscut că a fost îndrăgostit de Tania Budi, scrie click.ro.

Cătălin Botezatu: "Bianca Brad nu a fost iubita mea"

"Am iubit multe, multe femei și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modelling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a mărturisit creatorul de modă. Nu a fost căsătorit niciodată și nu exclude acest moment din viața lui. Celebrul designer a fost dezamăgit destul de mult în amor. "Iubesc foarte mult și foarte profund, dar acum nu iubesc pe nimeni. Îmi place să dăruiesc iubire din toți rărunchii mei, dar uneori nu ai cui. Întotdeauna o să fiu un bărbat liber, chiar dacă voi fi căsătorit”, a concluzionat Botezatu, la Kanal D.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iubesc mai ales femeile LGBT...
4
0
toata viata am iubit femeile cu plua mare
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108