REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cătălin Botezatu, dezvăluiri emoționante după ce a trecut printr-o perioadă grea

Cătălin Botezatu, dezvăluiri emoționante după ce a trecut printr-o perioadă grea

Replica API 10 octombrie 2020 | 00:00 1419

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Viața lui a fost plină de evenimente frumoase, însă în ultimii ani, în urma problemelor de sănătate, fostul fotomodel și-a schimbat total stilul și a învățat să aprecieze fiecare lucru pe care îl are.

Cătălin Botezatu

Acum, la un an de la momentul de cumpănă din viața sa, Cătălin Botezatu face dezvăluiri emoționante.

Acesta a avut probleme cu inima și a învins cancerul, iar acum nu există zi să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru că a trecut cu bine peste perioada grea. Cătălin Botezatu, dezvăluiri emoționante după ce a trecut printr-o perioadă grea.

„Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru tot în fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugam, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut”, a declarat el pentru Antena Stars, potrivit Spynews, citat de libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce uita acest degenerat sa spuna este carui dumnezeu se roaga. In niciun caz Dumnezeului iudeocrestinilor. Poate vitelului de aur? Poate lui antihrist? Mai degraba ...
0
0
l-a imbogatit mascariciul din banii contribuabililor la prezentarile de moda din Mamaia , plus costul costumelor muierii bolnave corina martin... daca nu credeti , intrebati-o pe curvistina aia care a candidat la Eforie , virginia uzun , cati bani a transferat an de an in conturile acestui croitoras cu aere de vedeta...
4
0
Un fanfaron sadea.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108