REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cătălin Cîrjan a semnat cu Arsenal! Este al doilea român din istoria clubului londonez

Cătălin Cîrjan a semnat cu Arsenal! Este al doilea român din istoria clubului londonez

Replica API 9 iulie 2019 | 00:00 1712

Cătălin Cîrjan (16 ani) s-a transferat în Anglia, la Arsenal, unde va juca pentru juniorii U18 ai „tunarilor”.

Tânărul mijlocaș a evoluat ultima dată la Viitorul Domnești, în Liga 3. Acum, a devenit al doilea român din istoria clubului Arsenal, după Vlad Dragomir (20 de ani), care semnase cu englezii la o vârstă la fel de fragedă.

„Sunt bucuros să vă anunț că noul meu club la care voi evolua este Arsenal Londra! Este un pas important în cariera mea, o nouă provocare și sunt sigur că o să vă fac mândri de mine”, a scris Cătălin Cîrjan, pe Facebook.

Vlad Dragomir și Cătălin Cîrjan au același impresar. Cătălin Sărmășan este cel care a realizat transferurile celor doi. Dragomir joacă acum la Perugia.

„Transferul lui Cătălin Cîrjan la Arsenal este rezultatul unei munci colective de peste doi ani. Mulțumesc familiei pentru încrederea acordată în toată această perioadă, lui Adrian Oprișan pentru profesionalismul dovedit, lui Ovidiu Kurti pentru susținerea necondiționată din momentele dificile prin care a trecut Cătălin și, nu în ultimul rând, staff-ului tehnic de la Arsenal, care a crezut necontenit în profilul profesional și caracterial al acestui copil”- impresarul Cătălin Sărmășan, pe Facebook.

Cei din conducerea lui Arsenal îl sprijină din toate punctele de vedere pe Cătălin Cîrjan. Aceștia l-au adus în Anglia cu toată familia, iar fratele mai mare, Daniel Cîrjan (21 de ani), fost la Petrolul Ploiești și Daco-Getica București, va juca și el în Anglia, dar la o echipă din liga a cincea.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parca era vorba sa vina Ianis ? Asa spunea inculpatul Gica Popescu .
0
0
Foarte frumos! Bravo tinere! Mult succes! Felicitari tie, antrenorilor si parintilor tai! Bravo!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108