REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cătălin Cîrstoiu spune că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu spune că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

A.C. 27 martie 2024 | 00:00 927

Candidatul PSD şi PNL pentru Primăria generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, neagă informaţiile conform cărora s-ar retrage din cursa electorală, spunând că a intrat în competiţia electorală pentru a câştiga. „Ca să fac ordine şi în haosul zilei: nu, nu există niciun fel de posibilitate, discuţie, gând, idee sau ce vreţi dumneavoastră; eu voi candida mai departe, fiind candidatul coaliţiei PSD-PNL”, a spus Cătălin Cîrstoiu, informează news.ro.

Catalin Cirstoiu spune ca nu se retrage din cursa pentru Primaria CapitaleiCătălin Cîrstoiu

„E o candidatură a celor două mari partide, PSD şi PNL, şi este o candidatură solidă, e o candidatură matură, o candidatură prin care eu vreau să fac ordine în Capitală. Şi ca să fac ordine şi în haosul zilei: nu, nu există niciun fel de posibilitate, discuţie, gând, idee sau ce vreţi dumneavoastră; eu voi candida mai departe, fiind candidatul coaliţiei PSD-PNL”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, marţi seară, la TVR Info.

Întrebat cum îşi explică aceste informaţii, Cîrstoiu a răspuns: „Cred că sunt perceput ca un potenţial risc pentru candidaţii, sau pentru doritorii acestei poziţii, pentru că, până la urmă, mie nu prea mi-e clar, în afară de domnul Nicuşor Dan, nu prea mi-e clar ce se întâmplă cu ceilalţi candidaţi”.

„Am văzut astăzi un candidat care făcea plângeri penale pe la DNA; împotriva mea, de spaimă, fără niciun fel de motivaţie, am mai văzut un posibil candidat care dispare două săptămâni să conceapă ceva. Mie mi-e clar un singur lucru: eu am pornit o luptă, iar acest război este un război ca să facem ordine în Capitală, eu fiind un candidat serios. Niciodată n-am intrat într-o luptă decât cu gândul că voi câştiga, nu cu gândul că voi abandona, asta e o atitudine defensivă. Deci aş vrea să punem punct oricăror speculaţii legat de faptul că nu voi continua această luptă”, a adăugat Cîrstoiu.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei, a fost denunțat la DNA de Alexandru Pânișoară, la rândul său candidat pentru primăria București din partea Partidului Ecologist. Pânișoară a lucrat în trecut pentru Asociația Salvați Bucureștiul, organizația care l-a făcut cunoscut ca activist pe actualul primar al Capitalei Nicușor Dan. 

„Ca urmare a faptului că mi-a parvenit Raportul Corpului de Control al Primului-Ministru privind Spitalul Universitar de Urgență despre care am vorbit săptămâna trecută, aveam obligația legală să denunț faptele penale ale lui Cătălin Cîrstoiu, managerul spitalului, în caz contrar eu la rândul meu aș fi comis infracțiunea de omisiune a sesizării”, a scris Pânișoară într-un mesaj pe Facebook căruia i-a alăturat o fotografie a sesizării înregistrate de DNA.

Anul trecut, Pânișoară l-a denunțat și pe actualul edil al Bucureștiului, Nicușor Dan, cu care a lucrat în trecut pentru Asociația Salvați Bucureștiul.

Pânișoară l-a acuzat pe Nicușor Dan de „deturnare de fonduri” și „abuz în serviciu”, după ce acesta a fost amendat, de mai multe ori, de Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) pentru  nerespectarea unor dispoziții din Legea 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcții.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atatea servicii, ca nici nu le mai stie numarul. Foamea taicule, foamea burgheziei rosii!
0
0
ce e cu papagalul asta??
3
0
Ce sa caute la primarie ca spitalele sunt praf
5
0
Idiotii de la PSD+PNL au scos pt primaria Buc un candidat care nici macar nu cunoaste problemele orasului, un nepriceput. mai degraba mergeau cu Firea, aia stia cu ce se mananca primaria, cunostea probleme orasului. o sa castige piedone.
4
0
Cacalin Prostoiu
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108