REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Câte kilograme a pierdut Lorelei Bratu în Asia Express

Câte kilograme a pierdut Lorelei Bratu în Asia Express

Replica API 18 octombrie 2021 | 13:58 5425

Lorelei Bratu este una dintre concurentele acestui sezon de la Asia Express. Frumoasa vedetă a decis să plece în aventura vieții sale alături de Zarug, pe care nu îl cunoștea chiar atât de bine la începutul competiției. Pe Drumul Împăraților, cei doi concurenți au început să formeze o relație de prietenie demnă de invidiat. S-au făcut remarcați datorită carismei de care au dat dovadă de fiecare dată, dar și modului sincer în care spun lucrurilor pe nume, deși sunt judecați aspru de către oamenii din jurul lor.

”Prima zi a fost ucigătoare. Când m-am văzut în stradă, fără bani și telefon și fără nimic ce aș putea controla, abia atunci am realizat ce mi se întâmplă. Acesta a fost momentul în care m-am întrebat ce caut acolo. Dar mi-am revenit repede. M-a ajutat foarte mult faptul că am plecat în aventura asta cu un mindset de vacanță și de distracție. Mi-am dorit foarte tare să mă bucur de tot ce mi se întâmplă și să iau fiecare zi cu tot ce vine la pachet”, a declarat Lorelei Bratu.

Ea a ajuns cunoscută în mediul online, după ce a început să încurajeze femeile care o urmăresc să se accepte așa cum sunt, indiferent de greutatea pe care o au. Chiar dacă are doar 32 de ani, concurenta de la Asia Express a trecut prin multe până a ajunge unde este acum. A avut o vreme în care se ura pentru felul în care arăta, voia să slăbească și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a ajunge la greutatea dorită. Nu a reușit să se încadreze în standardele de frumusețe impuse de societate și a învățat să se accepte așa cum este.

”Asia Express e o demență de călătorie. Am făcut lucruri pe care n-aș fi crezut vreodată că le voi face pe lumea asta și am trăit în câteva săptămâni cât alții în ani de zile. Cel mai greu pentru mine a fost rucsacul. Cred că aș putea câștiga detașat premiul pentru cel mai greu rucsac din „Asia Express. Altfel, aveam un ritual foarte bine pus la punct. Când mi se părea că ceva e foarte greu, luam o mică pauză, aprindeam un bețișor de palo santo, mă dădeam cu ruj și apoi o luam de la capăt”, a adăugat modelul.

Câte kilograme a slăbit pe Drumul Împăraților

Ea este, de asemenea, cel mai cunoscut model plus-size din România și spune despre emisiunea Asia Express că fost „o demență de călătorie”. Lorelei Bratu a trăit în acele săptămâni câți alți oameni în zece ani și a făcut lucruri de care nu credea că este vreodată în stare. Au fost momente în care s-a uimit pe ea însăși, dar și zile în care simțea că nu mai poate nici măcar să care rucsacul în spate. Ca o adevărată divă, ori de câte ori voia să renunțe, lua o pauză, aprindea un bețișor de palo santo, se dădea cu ruj și mergea mai departe.

Câte kilograme a pierdut Lorelei Bratu în Asia Express

Având în vedere că, în prezent, concurenta are aproximativ 90 de kilograme și un 1,65 m înălțime, multă lume s-a întrebat cât a reușit să slăbească modelul. Ei bine, încă de la început, Lorelei a ținut să lămurească faptul că nu s-a întors o silfidă din Asia Express, ci a slăbit vreo 2-3 kilograme. Cel mai tare a ajutat-o faptul că a privit acest proiect ca pe o vacanță, nu ca pe un concurs în sine, așa că a profitat de fiecare moment și s-a distrat așa cum a știut ea mai bine.

„Cred că am slăbit vreo 2-3 kilograme, dar nu m-am întors chiar o silfidă de acolo. Treaba asta cu slăbitul nu se află printre obiectivele mele”, a zis concurenta de la Asia Express, zilele trecute, conform monden.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si asta e vedeta? Pisha-m-as pe ea.
6
0
persoana e in stare sa vorbeasca de kile. Toata lumea o stie.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920