REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Câți CONSTĂNȚENI infectați cu COVID au fost EXTERNAȚI din SPITALE?

Câți CONSTĂNȚENI infectați cu COVID au fost EXTERNAȚI din SPITALE?

Replica API 7 iulie 2020 | 00:00 2370

Curtea Constituţională a publicat în cursul săptămânii trecute motivarea deciziei din 25 iunie, prin care a declarat neconstituţională starea de carantină şi internarea obligatorie. Efectele nu au întârziat să apară, astfel că cetățenii nu au mai putut fi ținuți în carantină sau izolare, iar în același timp unii pacienți s-au externat la cerere din spital.

La Constanța, toate persoanele aflate în carantină instituționalizată au părăsit Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol. În ceea ce privește pacienții depistați pozitiv cu noul coronavirus care s-au externat la cerere din spitalele constănțene nu am putut afla informații, în ciuda tuturor eforturilor depuse.

„Toate cele 31 de persoane aflate în carantină instituționalizată la Sanatoriul Balnear și Recuperare Techirghiol au părăsit centrul de carantină. Schimbarea temporară din bază de tratament în centru de carantină a reprezentat o adevărată provocare acceptată și dusă la bun sfârșit cu brio de către tot personalul. Acum, la trei luni distanță, Sanatoriul își reia rolul de centru de excelență în balneologia românească, trecându-și în portofoliu o experiență nouă.”, au transmis reprezentanții Sanatoriul Balnear și Recuperare Techirghiol.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța nu au putut fi contactați pentru a ne oferi date în legătură cu numărul de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 care s-au externat la cerere din spitalele constănțene. De asemenea, reprezentanții Instituției Prefectului Constanța, dar și cei ai Spitalului de Boli Infecțioase Constanța nu au putut fi contactați pentru a oferi date în acest sens.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Directia de sanatate publica este de fapt Directia de infectie publica; tot personalul este pozitiv covid dar nu vor sa spuna; astia sunt bine platiti de jegul arab Arafat!
2
4
acesti bolnavi de coronas si eliberati din spitale ,dupa hotarirea CCR , ar trebui incolonati si sa mearga la acesti magistrati si sa-i pupe pe bot.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108